Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Mecmar

O Mana Intinsa De DaewooClub.ro

Recommended Posts

Guest Mecmar

Ati fost ajutat vreodata de un forumist?

 

Cand ai probleme cu masina sa nu uiti NICIODATA ca exista DaewooClub.ro.

Exact cand am avut problema cu alarma (vezi aici http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=2809&hl=)

si toate conditiile mai neplacute erau intrunite (seara, lipsa iluminare, lipsa scule, frig) atunci a aparut un FORUMIST pe numele lui :osanale:

V L A D. :osanale:

Impreuna cu un prieten care ii era pasager in masina m-au ajutat (recunosc ca eu m-am uitat la ei - din lipsa de spatiu) sa rezolv problema cu pornitul lui Matizache in conditiile in care nu dispuneam nici de crocodili de primit curent.

V L A D s-a dus la un Peco a cumparat cablurile, s-a intors la masina si au stat langa mine pana ce totul a fost in regula si am putut pleca cu masina.

Doresc sa fac remarcat faptul ca mi-a lasat numarul lui de telefon, in eventualitatea in care dimineata, la pornirea lui Matizache acesta dadea semne de nesupunere. El se invoia de la serviciu pentru a ma ajuta in rezolvarea temporara a unei situatii mai placute.

Vreau sa remarc faptul ca un asemenea gest, nu poate avea nici un comentariu

cel putin din punctul meu de vedere.

Iata ce poate face un forum, mai ales in conditiile in care (ironia soartei) eu cu VLAD am avut un micut dialog, dintr-o regretabila neintelegere a unei exprimari mai ticluite (limba romana iti ofera multe capcane).

VLAD - MARE OM, MARE CARACTER. Nu pot sa trec cu vederea nici gestul acestuia (semnalat si de NFS) in care a venit (repet a venit) la locul intalnirii saptamanale sa ne salute, dupa care din motive foarte intemeiate a trebuit sa plece.

Inca odata RESPECTELE MELE pentru V L A D.

Niciodata sa nu va intrebati ce-a facut forumul DaewooClub pentru dumneavoastra, ci mai degraba ce pot face domniile voastre pentru forum.

Inclin sa cred ca aproape intotdeauna forumul poate face ceva pentru noi toti.

Share this post


Link to post

Ptiu ce intrebare... TOTI cu care am intrat in contact m-au ajutat intr-un fel sau in altul!

Share this post


Link to post

@satori: shi asta total dezinteresat, fiindca te iubesc sincer.. :tongue:

Share this post


Link to post

beybeybey... fara iubire sau chestii din astea!... mi se face frica :mda:

Share this post


Link to post

nu io mah! TOTI cu care ai intrat in contact.. :) )

Share this post


Link to post

ih... nu ma prind. :-? :dizzy:

Share this post


Link to post

A zis ca nu conteaza sexul, noi sa ne iubim ... in spiritul topicului deschis.

Share this post


Link to post

Mda, m-a scos Laurentiu(si inca nishte trecatori) asta iarna dintr-un sant in care am derapat. Multumesc si lui Laurentiu si baietilor care m-au ajutat(am vrut sa-i invit la o bere dar nu au vrut, au facut caritate ) :osanale: :osanale: :osanale:

Share this post


Link to post

Pe mine m-a ajutat forum-ul (a se intelege comunitatea) prin cantitatea mare de informatie disponibila si prin entuziasmul membrilor fata de aceste masini!!! Sper ca saptamana asta sa pot ajunge si eu la intalnire sa ne cunoastem!!

Edited by Pedala

Share this post


Link to post

Am primit ajutor din partea majoritatii celor cu care intru in contact (fie pe forum fie la intalniri) ei furnizandu-mi un sfat, o solutie fie doar spunandu-mi propriile lor experiente din care am tras singur concluziile...

As dori sa ii multumesc in mod special lui Shenk care m-a ajutat de vre-o 2 ori (daca au fost de mai multe ori imi cer scuze maria ta :osanale: ). Prima oara cand am ramas pe langa piata Charles de Gaule (sau cum s-o scrie) si l-am sunat sa imi spuna ce pot sa fac si sa imi spuna o adresa a unui service auto, el postand imediat pe forum - de asemenea le multumesc si celor care au raspuns foarte repede la topic, iar a 2-a oara cand mi-a inghetat benzina - iar l-am sunat si mi-a spus sa vorbesc cu Lucian ca el stie mai bine ce as putea sa fac...si pe aceasta cale ii multumesc si lui. Poate ca vi se pare ca nu am primit mare ajutor, dar pentru mine a fost un ajutor imens, si anume ca pe langa anumite informatii necesare am primit un ajutor moral, este un mare lucru sa stii macar ca e cineva care incearca sa te ajute, si pt mine asta conteaza mult mai mult.

Si nu in ultimul rand va multumesc voua celor de la intanire, care veniti pe ger, ploaie sau caldura nu numai pentru informatiile si discutiile referitoare la masini ci pentru ceea ce am castigat intradevar pe acest forum, o chestie pe care o consider mai valorosa decat orice existent in lume, si anume, am castigat niste PRIETENI. Asadar va multumesc inca o data pt ceea ce sunteti.

 

PS. Multumesc Mecmar pt deschiderea acestui topic.

Edited by Leutzu

Share this post


Link to post

Si pe mine m-a ajutat mult acest forum. Imi place ca sunteti saritori si dati multe sfaturi...chiar e de un real ajutor.

MULTUMESC CA EXISTI...FORUMULE :thumbl:

Share this post


Link to post
MULTUMESC CA EXISTI...FORUMULE :thumbl:

Intr-adevar, asta se potriveste cel mai bine. Daca ar fi sa citez pe cei care m-au ajutat, fie si numai cu un sfat sau cu cheia in mana cred ca n-as mai pleca acum acasa. Asa ca mai bine n-o fac, mai mult din teama de a nu uita pe cineva. Intotdeauna mi-a facut placere sa intru aici pentru ca stiam ca voi intra in relatii cu persoane care ma vor ajuta dezinteresat cu singura obligatie de a o face si eu la randul meu. si am facut-o intotdeauna cu placere.

Andrei, nu extinde, ca eu nu am facut cine stie ce treaba atunci, mai mult baietii ceilalti au facut.

Share this post


Link to post

Eu n-am decit foarte putin de cind sint membru! Multumiri? Nu se pot exprima prin cuvinte! Am aflat multe si am aflat ca exista laolalta multi oameni buni care-si impartasesc experienta si informatiile cu noi, novicii! E cel mai mare cistig de cind mi-am luat masina!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...