Jump to content
Sign in to follow this  
smoki

Imi Miroase Motorul A Ars!

Recommended Posts

Salutari la toata lumea! Am o problema sau mai bine zis o intrebare: Am un matiz fabricat in 2003 cu 64000 km in bord,si un urma cu 2 zile am inceput sa simt miros de palstic sau cauciuc ars din compartimentul motorului dupa un drum de 3 km,cand ajung la destinati las putin motorul la relanti si mirosul se amplifica si imediat incepe sa cupleze ventilatorul pentru o durata scurta de timp. Precizez ca nu fortez motorul in aia 3 km,conduc regulamentar.Uleiu are 5000 de km,antigelul este schimbat si el si este la nivelul maxim in borcan.Ambreaj schimbat are doar 10.000 de km. Masina se comporta bine si la viteze mari si la viteze mici.Nici un martor nu e aprins.Placutele de frana le-am schimbat au in jur de 30.000 de km.Nu am mai simtit mirosul acesta niciodata.Ce poate mirosi a ars? Ca fac 3 km ca fac 30 tot acelasi miros este.Nu am spalat niciodata motorul,poate fi de la praful care se depune,eu sterg cu o carpa din cand in cand pe unde ajung.

Va Multumesc!!

Share this post


Link to post

Salut. Verifica sa nu ai pierderi de ulei care ajung pe esapament.

Share this post


Link to post

Miroase in cabina, afara sau ambele? Cat sta ventilatorul pornit?

Share this post


Link to post

Miroase doar afara dupa ce opresc motorul.Nu am pierderi de ulei.Ventilatorul merge cam 15-20 secunde.Azi am spalat motorul,sa vad daca mai continua cu mirosul.

Share this post


Link to post

Verifica rotile, mirosul poate sa fie de la una din rotile fata.

Share this post


Link to post

Gata am remediat problema.Era vinovata o fisa intreruptacare dadea scanteie pe masa si ciupea umpic din buza cauciucului.S-a rezolvat problema prin inlocuirea fiselor.

Multumesc mult pentru ajutor!!!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...