Jump to content
Sign in to follow this  
iuzar

Credit De Consum Pe 7 Ani

Recommended Posts

Volksbank România a lansat un nou credit de consum

Volksbank România a lansat, marţi, un nou credit de consum, Confort Credit, care permite persoanelor fizice să contracteze împrumuturi de pînă la 20.000 euro pentru o perioadă de 15 ani, fără avans şi giranţi, destinaţia banilor fiind stabilită de titularii contractelor, informează un comunicat al băncii.

Astfel, suma împrumutată poate fi utilizată pentru cheltuieli de vacanţă, achiziţia unui autoturism sau a unui teren, îmbunătăţirea locuinţei sau pentru deschiderea propriei afaceri.

Beneficiarii acestui tip de credit pot fi persoane fizice şi persoane fizice autorizate (medici, avocati, notari publici, contabili autorizaţi, evaluatori, lichidatori, executori judecătoreşti etc.).

În funcţie de garanţia disponibilă, noul tip de credit este disponibil în două variante. În cazul în care garanţia creditului o reprezintă ipoteca pe o locuinţă (a titularului de credit sau a unei terţe persoane), suma maximă acordată cu titlu de credit va fi de 20.000 euro. Termenul de rambursare este 15 ani, iar rata dobînzii va fi de 9% pe an pentru împrumuturile exprimate în euro.

Dacă garanţia creditului o reprezintă gajul pe un autoturism, solicitantul poate obţine un credit de 8.000 euro la o dobîndă anuală de 9,5% pentru sumele exprimate în moneda europeană. În acest caz, rambursarea creditului se va face în 7 ani.

Creditul Confort se acordă în euro sau în lei şi este disponibil în cele 17 unităţi operaţionale ale băncii.

Share this post


Link to post

pai da, dar depinde la cat iti evalueaza masina. o sa-ti dea credit probabil cam 80% din valoarea ei. in plus, te vor obliga probabil sa-ti schimbi polita casco pe numele lor. si iar in plus, nu vei avea voie sa vinzi masina pana nu rambursezi creditul. :-?

Share this post


Link to post

... adica sa tii masina 7 ani?

Share this post


Link to post

da, din moment ce girezi cu masina, aia devine intr-un fel proprietatea bancii pana ii rambursezi imprumutul. adica nu poti s-o vinzi fara acordul ei. bine, te poti intelege cu ei sa girezi cu noua masina (daca o cumperi cash), dar tb sa-i rogi frumos...

Edited by ticolino

Share this post


Link to post

Eu am avut leasing pe 1 an; venituri dolarizate, leasing in euro! Aproape sa imi bag firmulitza in balamuc. Ma gandesc ca daca puneam boticul la un leasing in LEI (cum ma abureau ei) acum mancam seminte ca taximetrist ilegal noaptea pe post de a doua slujba... Aparea o mica diferenta de 30% poate si mai mare intre ce ma asteptam eu sa platesc si ce trebuia sa platesc efectiv!

 

Asa ca socoteala e simpla: vrei Logan in 7 ani inseamna ca iti permiti 1200euro/an (dobanda inclusa). Asta inseamna ca iti permiti o berlina seccond. Aia e masina ta.

(m-am legat de Logan si 1300 ca's mai frecvente... la fel poate fi 330d si Matiz ... sau whatever)

Share this post


Link to post

Bre, eu am dat cu stirea in voi, n-am zis nimic cum ca mi-as face credit sa schimb masina...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...