Jump to content
Sign in to follow this  
Mike1

Inlocuire Cutie Manuala Cu Una Automata Pe Cielo

Recommended Posts

Adresez aceasta intrebare ca urmare a constatarii utilitatii unei cutii automate in Bucuresti. Desigur ca extraurban performantele motorului scad simtitor pe masura ce consumul creste.

Oare o fi posibila o astfel de schimbare, presupunand ca se poate cumpara o cut aut de la alt cielo? Sigur, ar conta si pretul, dar mai important este succesul unei astfel de operatiuni science fiction.

Va rog frumos sa va spuneti opiniile voastre pertinente in legatura cu cele ante-mentionate  <img src= ">

Share this post


Link to post

Stiu ca in sens invers e posibil. Aveam un coleg cu un cinciar de prin 92 hidramat si cand a a cazut cutia l-a ajuns mai ieftin sa puna o cutie manuala de la dezmembrari si se mandrea ca placa si discul erau de septar.

Share this post


Link to post

Probabil ca stati intr-o zona pe care eu n-o prea frecventez! :-?

 

Ce-i aia cinciar si septar? :shock:

Share this post


Link to post

Bayerische Motor Werken

Share this post


Link to post

Nu stiu ce sa zic dar cu una automata la drum intins cam scoti zeama din motor...

Share this post


Link to post

Da, asa este, in afara orasului merge turat. Dar eu oricum am oviteza de croaziera undeva intre 100 si 120 km/h. Aveti cumva idee la ce turatie se imvarte motorul la viteza aceasta la o cut aut cu 3 rapoarte? Bine, in manualul de utilizare scrie ca exista si cu 4 trepte, dar in practica am auzit numai de cele cu 3.

Oricum intrebarea initiala ramane: credeti ca se poate face operatiunea fara modificari majore? Bineinteles ca va trebui facuta intr-un service Daewoo, cred!?

As aprecia cat mai multe opinii de-ale voastre care sa arunce lumina asupra acestei idei care, daca ar fi posibil de realizat, mi-ar surade. Merci! :-?

Share this post


Link to post

La banii care ii dai, cred ca iesi mai ieftin daca faci operatiunea nu in service, ci in targu de masini...

Share this post


Link to post

Mentionez faptul ca nici prin gand nu-mi trece sa-mi schimb masina, deoarece este foarte bine intretinuta si exploatata inca decand am cumparat-o(99).

Astept in continuare opiniile detaliate ale voastre :drinkers:

Share this post


Link to post
Da, asa este, in afara orasului merge turat. Dar eu oricum am oviteza de croaziera undeva intre 100 si 120 km/h. Aveti cumva idee la ce turatie se imvarte motorul la viteza aceasta la o cut aut cu 3 rapoarte?

La 120km/h turatia este undeva in jur de 4000rpm.

Iti spun din propria experienta ca daca mergi pe autostrada iti va fi cam mila sa mergi prea mult la viteza mare, dar la 100km/h este OK.

Iar de consum nu cred ca trebuie sa te sperii. Daca restul sistemelor sunt in regula nu are deloc un consum mare.

Share this post


Link to post

in primul rand e foarte greu sa gasesti o cutie. in al doilea rand e foarte greu sa gasesti pe cineva care sa-ti spuna daca cutia e buna sau nu. este extrem de greu sa repari o cutie manuala, la una automata nu cred ca gasesti pe cineva sa ti-o repare cu adevarat bine. am un prieten care a reparat una de ford explorer mai vechi si l-a costat 2300 de dolari si tot a avut o gramada de pb dupa si pana la urma l-a vandut ca nu se putea repara sa tina mai mult de 1500-2000 de km.

 

parerea mea este ca ar trebui sa-ti scoti din cap idee nu numai din cauza dificultatii realizarii ci mai ales din pricina costului operatiei.

mai degraba cumperi alt cielo automat second cu vreo 3000 si te va costa undeva pe aproape... poate cu cateva sute mai mult.

Share this post


Link to post

Merci frumos pentru opiniile voastre valoroase de care voi tine cont in sensul ca voi abandona aceasta idee pe care nu o credeam pe deplin viabila nici eu !

Oricum va multumesc pt osteneala voastra  <img src= ">

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...