Jump to content
Sign in to follow this  
blondu`

Probleme La Viteze Mari

Recommended Posts

Am o problema, nu am mai mers de mult timp cu peste 100 km/h dar azi am fost afara si ma cam grabeam, dupa ce am depasit 100 a inceput sa se comporte foarte ciudat, a inceput sa tremure urat sa huruie si parca totul vibra in ea... care ar putea fi problema sau problemele ce trebuie sa remediez si cam cat mar costa ??astept raspuns va rog ca vreau sa o fac pana luni - marti, pt ca miercuri plec spre oradea si nu vreau sa merg cu numai 90-100 km/h .

Share this post


Link to post

Am sunat-o pe mama Omida, dar nu a răspuns la telefon, aşadar n-avem cum să-ţi spunem care e problema ta. A, şi nu ţi-ai completat locaţia la profil, aşa că poate locuieşti în China şi ne întrebi dacă poţi să ajungi la Oradea, caz în care s-ar putea să fie nevoie să faci o revizie pe drum.

 

 

Învăţaţi oameni buni să puneţi o întrebare, dacă vreţi să vă răspundă cineva la ea.

 

Huruit constant sau variabil cu viteza / turaţia ? Din ce zonă se aude: compartiment motor, habitaclu, transmisie, roţi ? Apare mereu peste 100 km/h sau doar în anumite condiţii ?

Share this post


Link to post

pai dupa o iarna, mai uita-te si tu pe la roti. mai echilibreaza-le si tu, fa o presiune.

daca auzi si un huruit pronuntat mi-e teama sa nu fie de la rulmenti.

Share this post


Link to post

Sunt din Timisoara, si huruitul ala se aude doar cand trec de 100, am si batai la roti daca dau in gropi sau din astea, plus am uitat sa zic incepe si volanu sa trepideze putin la 100 110 120 la ora... din fata banuiesc ca e tremuratu si huruitu... deci pt ce sa ma pregatesc? bucse pivoti rulmenti? si daca da spunetimi aproximativ un pret va rog

Share this post


Link to post

Păi astea-s simptome de probleme la direcţie, adică: bucşe, pivoţi, capete de bară, rulmenţi.

 

Cât costă ? depinde câte trebuie schimbate, evident. Trebuie făcută o constatare la un service, aşa prin texte nu poate nimeni să-şi dea seama ce e stricat.

Share this post


Link to post

...sau una doua roti dezechilibrate (nu mintal, ca nu are din astea). Fa mai intai asta, dureaza putin si e mai ieftin. Daca persista, embrace yourself and search professional help.

Share this post


Link to post

... vezi shi noroiul de pe jante ... ;) da'l jos !

Share this post


Link to post

mergi de echilibreaza rotile si va fi totul ok

Share this post


Link to post

Din proprie experienta, tot asa incepea sa vibreze tot pe la 120. Am fost pe la vulcanizari (chiar si cu pretentii, gen Sama - unde mi-au zis chiar ca "asa face toate"), le-am echilibrat pana n-am mai putut. Pana la urma am comparat 4 jante noi (vreo 600.000 lei x 4) si acum nu mai am probleme :thumbl:

Share this post


Link to post

Daca tremuratul respectiv pare a fi din zona rotilor, si se transmite in volan atunci ar fi de verificat directia (pivoti,capete bara,etc) , verificat echilibratul rotilor, si asa cum a mai spus cineva inainte poate fi din jenti...dar ar trebui sa se vada la echilibrat ma :lavolan: gandesc eu... Daca tremuratul apare atunci cand franezi de la viteze mari ar trebui verificate si discurile de frana (posibil ovalitate sau uzura).

Daca nu pare a fi din zona rotilor ...atunci sunt necesare mai multe detalii...dar cred ca dinspre roti ie toata buba...

 

succes si drum bun la Oradea!

 

:lavolan:

Share this post


Link to post

mersi AEP , la noapte plec, inca nu am apucat sa remediez problema deci voi merge cu maxim 110 ca nu am chef de "tremurici" :) mai eu zic , ca nu e din jenti sau din echilibrari, pt ca si pe drumuri nasoale pline de gropi aud numai batai si pocnituri de la roti , o sa mai circul asa cu ea acum, pana cand o sa am timp sa o bag la o revizie . Am mai intrebat dar nu mi s-a raspuns: Cam cat ma ajung pivoti bucse rulmenti si ce mai trebe pe la roti ( spuneti-mi un pret avand in considerare ca sunt varza varza - daca a-ti urca la mine si ati circula pe un drum nasol cred ca vati lua cu mainile de cap din cauza trancanelilor )

Share this post


Link to post

Blondule, daca ai nevoie de un mecanic ieftin si bun, dotat cu toate cele, iti recomand eu unul. Trimite un PM.

Edited by vbocan

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...