Jump to content

shefful

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About shefful

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Cielo GLE 97
  1. Din proprie experienta, tot asa incepea sa vibreze tot pe la 120. Am fost pe la vulcanizari (chiar si cu pretentii, gen Sama - unde mi-au zis chiar ca "asa face toate"), le-am echilibrat pana n-am mai putut. Pana la urma am comparat 4 jante noi (vreo 600.000 lei x 4) si acum nu mai am probleme
  2. Daca nu o sa mai faca asa cateva zile o sa stiu ca de acolo e problema si ii zic lui Gigel de la service ce sa schimbe, chiar daca el nu aude
  3. ov_jer am desfacut eu candva bordul in Banuiesc ca n-am ce sa stric daca dau cu niste wd40 pe acolo. Dar probabil nici nu o sa rezolv ceva.
  4. Zgomotul se aude in interiorul masinii (sau cel putin asa mi se pare). Cineva mi-a zis ca ar exista doua bucse de plastic pe undeva pe coloana de directie care ar trebui schimbate. Exista asa ceva? Altfel, mai bine iau o masina noua decat sa dau 30 mil pe o caseta noua de directie Blondu': la mine nu este asa cum descrii tu. La mine se aude la fiecare tura, nu doar in capete. In capete se aude doar un usor fasait, care cred ca este normal si provine de la servodirectie.
  5. De ceva vreme la fiecare tura a volanului, intr-o anumita pozitie, se aude un harsait, uneori se aude mai slab, uneori mai puternic. Este deranjant in special cand parchez. La service am povestit problema si "mi-a inaltat coloana de directie" si singura deosebire pe care o sesizez este faptul ca directia e putin mai "tare" (dar e probabil de la faptul ca am schimbat curelele cu aceeasi ocazie). Cat despre harsait, mecanicul a zis ca el nu il aude Aveti idee unde sa caut? Ce o avea?
  6. Si la GLE din 97 face ding ding numai cu usile deschise. Si sigur as ramane fara baterie in doua saptamani daca nu m-ar avertiza
  7. Eu am lluat niste doape de Cielo pe care nu le-am gasit in nici un magazin de la service-ul Daewoo/Volvo de sub podul de la Otopeni (asta ca am ajuns acolo pentru tinichigerie si le-am cerut si dopuri). Acum imi lipsesc niste tampoane de la capota dar nu cred ca bat drumul pana acolo pentru atata lucru.
  8. OK, m-ati convins, il duc la doctor, sper sa ajung saptamana asta. Thanks.
  9. Sincer, intra chiar greu (la Dacia 1310 intra mai greu iarna, dar nu in halul asta) si mi-e frica sa o fortez. Altfel, am mai multe probleme, dar nu stiu sigur daca asta e una din ele
  10. Din lista ta e singurul lucru pe care nu l-am schimbat, pe motiv ca si in cartea tehnica si la service mi s-a zis ca la Cielo nu se schimba. Ba vad chiar ca si in topicul asta tendinta e cam aceeasi. Deci sa-l schimb totusi?
  11. Acesta e primul meu post pe daewooclub, asa ca bine v-am gasit Problema mea e ca atunci cand e frig afara Cieloul meu intra greu in viteze, mai ales cand cobor intr-o treapta inferioara (am observat asta cand trec dintr-a treia intr-a doua, sau cand merg foarte foarte incet si vreau sa trec in treapta intai). Dupa un numar de km parcursi (relativ multi, adica de acasa pana la birou nu e suficient) sau daca e cald afara (de pe la 10 grade) problema dispare. La service mi s-a spus sa schimb "ansamblul de timonerie", totusi nu cred ca temperatura il poate afecta atat de mult. Asa ca m-am gandit ca de vina ar putea fi uleiul de la cv (nu s-a umblat niciodata la cutie). Aveti vreo idee? Thanks!
 

×
×
  • Create New...