Jump to content
Sign in to follow this  
Speranta

Femeile La Volan

Recommended Posts

Da asa este, exista si femei care jos palaria, am fost in Germania anul trecut si erau 3 tiruri conduse de femei pe autobahn ... tot respectul. In schimb, am vazut in Bucuresti o groaza de taximetriste care conduceau foarte bine. Am mers odata cu una care avea 57 de ani, si conducea ca si taximetrista de la 20 de ani, asta facuse toata viata, era an oldtimer ca sa zic asa. Am tot vorbit cu ea, si am laudat-o la stilul de condus, relaxat, nu smucea masina, stia sa se incadreze din timp pe banda corespunzatoare, nu simtea nevoia sa controleze toate comenzile masinii in acelasi timp, nu se pierdea niciodata.

Acum vreo 3 ani, eram la fostul servici, si in fiecare dupa-amiaza in jur de ora 17:00 venea o tipa cu o Fabia alba, ne adunam toti la geam si ne cracanam de ras cum se chinuia aia de fiecare data sa faca o garare cu spatele in acelasi loc. In primul rand conducea cu scaunul din fata in asemenea hal incat era cu barbia aproape de BORD :shock: si in spatele ei cred ca incapea Bob Sapp intins. Misca de volan ca si cum tzesea, adica nu misca de volan normal si anume cu o mana pana intr-un punct si dupa aceea cu cealalta mana continua miscarea circulara, ci o mana era la ora 10 si alta la ora 2, si misca de volan cred ca ... in 35 de secunde pentru a roti rotile jumatate + ca avea si servo =)) ... si sunt multe care conduc in felul asta. Nu sunt deloc admirator al condusului de tigan gras in mercedes negru sau bmw argintiu decapotabil cu maneaua la maxim si cu numar gen B-XX-BMW ... condus dintr-ala din spate, cu mana stanga la ora 12, perfect dreapta si mana dreapta pe schimbator, pozitia corpului putin lasata in dreapta pe cotiera si cu o privire sarcastica si plina de dispret in stanga dupa umar ... i hate that, mi se pare dezgustator, pe cand la femei, ma amuza extraordinar ... chiar am incercat sa conduc asa, si ... nici nu puteam sa semnalizez :)

Share this post


Link to post

pai vezi, ca le intelegi, de asta nici ele nu semnalizeaza saracele si conduc asa prost. pozitia e de vina. trebuie sa le invete un barbat noi pozitii.  <img src= )">

Share this post


Link to post
pai ce nevoie au femeile sa stie sa redreseze o masina la o explozie de cauciuc, daca sunt barbati care sa le descarcereze? nu Alexia?  :mrgreen:

 

Pai da, ai dreptate! Atata vreme cat nu-si strica manichiura... :tongue:

Share this post


Link to post

pai mai bine cu unghiile facute si fara cap nu? :rolleyes:

Share this post


Link to post

Eu din topicul asta am inteles ca parerea generala a barbatilor despre cap(ul femeilor soferite) este ca e numai (de) decor... Asa ca nu-mi sariti mie in cap! :-"

Share this post


Link to post

Am vazut astazi o fata, la volanul unei Dacii berline de prin '98, era chiar draguta (fata), pe Stirbei Voda, conducea cu o mana pe geam, si se baga printre masini ... facea jaloane printre ele, in traficul ala infernal de la ora 8-8:30. Toata admiratia, am vrut sa ma tin dupa ea, am ajuns la un moment dat aproape paralel cu ea, dar ea a prins verde si eu am prins rosu :wallbanger: . Tot respectul, daca ajungeam paralel cu ea, o felicitam pentru stilul de condus. Daca nu as fi vazut ca este o fata la volan, as fi jurat ca este condusa de un barbat, care se grabeste la servici.

Share this post


Link to post

frankie: era barbat, da' avea parul lung :D

 

alexia: o femeie nu ar trebui in mod normal sa fie capabila sa modifice timpii de aprindere la o injectie Bosh Motronic 2.5, de exemplu. Nici macar sa fie in stare sa isi schimbe o biata roata, in caz de urgenta. Noi vrem sa fie in stare sa stapaneasca un autovehicul pe drumurile publice, si asta in deplina siguranta si fara sa ii incurce pe ceilalti participanti la trafic. Eu consider ca este o lipsa totala de respect pentru cei din jur din partea femeilor care nu isi dau silinta de a invata niste reguli simple, clare si de bun-simt, pe care pana si marea majoritate a tractoristilor cu mai putin de patru clase le stapanesc.

Atunci cand ma grabesc la serviciu, la meciul cu steaua, la mama sau la vreo parfumata n-am nici un chef sa dau peste vreo mironosita care conduce cu urechea lipita de parbriz si care, drept scuza ca ii moare motorul la semafor, sau ca a surprins-o culoarea verde cu ruju' in buza, ridica mana pe geam. Sau imi zambeste dulce. Ha.

 

Saptamana trecuta mi-a aratat fratele meu o dacie albastra in trafic: nimic in neregula, doar ca avea semnele de incepator. Exact cand ma pregateam sa ii amintesc ca si el a fost la fel, daca nu mai rau, imi zice: uite-o p-aia care mi-a facut praf aripa stanga la reno acum doi ani !!!

Edited by jeffe

Share this post


Link to post

ati transformat topicul asta in "hai sa ne intrecem in povestit cat de prost conduc femeile"..daca vreun membru posteaza si un exemplu pozitiv, mai in gluma mai in serios e combatut..aveti toti un fix: rujul si pozitia femeii la volan..credeti ca voi sunteti mai breji?!..de ce nu povestiti de traznai facute cand va suiti piliti la volan, sau de consecintele cand va credeti si pe sosele, cocosi?

sa arunce cu pietre cel care (cu o vechime mai mare de 1-2 ani de soferie), nu s-a suit cel putin o data baut la volan!...hai sa vad...sunteti coiosi sa recunoasteti sau e mai usor sa razi de blonda care se rujeaza la semafor?!

Share this post


Link to post

Eu arunc cu pietre!!! :P

Am condus o singura data beat dar nu se pune ca nu aveam deloc carnet.  <img src= )">

Share this post


Link to post

Ileana, uite ca eu recunosc: acum vreo 5 ani m-am urcat la volan dupa ce bausem trei sau patru beri. Experienta aia mi-a fost de ajuns. Nu am accidentat pe nimeni, nu am incurcat pe nimeni in trafic (era doua dimineata, in cursul saptamanii) dar am festelit-o cand am vazut politia. Nu m-au oprit, dar mi-a fost suficient si m-am lecuit. Partea proasta e ca si cand ma duc fara masina la o terasa tot suc beau.

 

Edit: am auzit o vorba o data, ca barbatii fac mai multe accidente pentru ca evita femeile care conduc preventiv =)) .

Edited by tatabobu

Share this post


Link to post
Edit: am auzit o vorba o data, ca barbatii fac mai multe accidente pentru ca evita femeile care conduc preventiv =)) .

 

 

asa e asa e

Share this post


Link to post
Eu arunc cu pietre!!! :P

Am condus o singura data beat dar nu se pune ca nu aveam deloc carnet.   <img src= )">

 

si in plus conduceai o masina neinmatriculata cu 100/h in oras, nu?  <img src= )">

Share this post


Link to post

nu, nu sunt ticolino. asa ca de 3 ori wrong:

1. nu era masina, era Dacie 1300

2. era inmatriculata

3. nu mai putea 100, saraca :)

 

EDIT: de 4 ori wrong!!! ala nu era oras! :dizzy:

Share this post


Link to post

Ieri veneam pe strada Mantuleasa, strada care leaga Calea Mosilor de Unirea ... si acolo de vreo 6 luni strada este cu sens unic, iar cea cu lina de tramvai pe unde merge 5 sau 16 nu mai tin bune minte, paralela cu ea, pentru intoarcere, este tot cu sens unic. Eu veneam dinspre Unirea si urma sa merg pe linia tramvaiului ca ies la Armeneasca si sa fac stanga spre mosilor pe Carol I. Cei care vin de pe Mantuleasa au cedeaza ... si era o tipa cu o toiota yaris, care am vazut-o cat de infipta se duce, si i-am facut flash-uri, cum ne apropiam unul de altul am inceput sa claxonez, EA NIMIC, nici nu s-a uitat la mine daca va vine sa credeti ... incredibil.

O sa postez fiecare intamplare cu cate o femeie, cat de des mi se intampla. Am intalnit si femei foarte capabile la volan, le-am laudat ... dar asta face parte din seria femei incapabile la volan.

Drive carefully! :lavolan:

Share this post


Link to post

Heh, in intersectia aia am claxonat si eu vreo doi aerieni care voiau sa intre pe interzis. E drept ca au fost doi aerieni si o aeriana. Femeia a fost cea mai interesanta, imi dadea cu farurile nervoasa ca nu o las eu sa intre !! Asa ca m-am dat jos din masina si m-am dus la ea:

- buna seara, vedeti semnul acela ?

- lasa-ma dom'le cu semnul tau!!!

- dar il vedeti ?

- n-auzi, domnule sa ma lasi in pace ?

- si totusi ... e mare si rosu ...

- ah, vai, da, va rog sa ma scuzati...

 

Acum vreo cativa ani, faza (oarecum similara). Intersectia dintre Metalurgiei si Nitu Vasile + Emil Racovita. Eu eram in masina cu taica-meu, veneam de pe Metalurgiei spre BIG Berceni. Trecem de intersectie si ne loveste un Oltcit in partea stanga - spate. Se rasuceste masina ca in filmele alea americane, se opreste intr-un tarziu, ne dam jos cu ganduri criminale. Femeia de la volan:

"va omor pe amandoi, criminalilor, ati vrut sa ma ucideti" . Ce sa mai, criza de nervi in toata regula. Eu, relativ calm deja, m-am dus la ea (in timp ce taica-meu, cu o fata lunga si trista evalua pagubele) si i-am aratat semnul acela triunghiular cu baza in sus pe care il avea mare si lat in dreptul masinii. Ma duc sa i-l arat iar ea urla sa iau mana de pe ea, ba ca o violez, desi nici nu aveam macar intentia sa o ating. In cele din urma l-a vazut si s-a facut liniste.

 

Si ca sa ii raspund soferitei de mai devreme, nu i-am retinut nick-ul, scuze: nu am baut niciodata la volan, nici macar "o bere", dar tot nu vad care e legatura. Sau te pomenesti ca numai barbatii beau la volan?! (am exemple in care sa dovedeasca faptul ca nu e asa :D Si chiar daca admitem (prin reducere la absurd) ca numai partea masculina bea la volan... thread-ul asta este despre soferite si cat de bune sunt ele, nicidecum despre barbatii care isi fac de cap pe soselele patriei.

Daca vreti exemple de bizoni eu zic sa facem un thread separat :D

Share this post


Link to post

mi se pare mie sau femeile sunt mai crizate in caz ca se intampla ceva? Ca vad ca in general cam asta e reactia femeilor care au calcat pe bec in fata userilor daewooclub... :tongue: :tongue:

Share this post


Link to post

Nu cred, cred ca peste 90% din cum se comporta cidn calca pe bec este datorat modului cum li se comunica treaba asta.

Share this post


Link to post

ileana > de 10 luni de cnad conduc nu am luat o gura de bere macar. nu beau in general dar de cand conduc nu cred ca am adunat 2 beri la activ. la halu in care conduc daca as mai fi si beat :D

Share this post


Link to post
si in plus conduceai o masina neinmatriculata cu 100/h in oras, nu?   <img src= )">

Si nici nu era a lui, era furata! :) )

 

Ca s-o fure, a violat bestial pe baba proprietareasa!

Share this post


Link to post

D'aia s-a tuns scurt sa nu il recunoasca baba =)) .

Share this post


Link to post

Nu s-a tuns! S-a deghizat in ... banana! :banana:

Share this post


Link to post

nu se pune...ca nu-s de pe plaiurile mioritice!

Share this post


Link to post

fii sigura ca pitipoance ca astea le gasesti si la noi.. probabil cu masini si mai bune :-W

Share this post


Link to post

Eu am vazut femei in masinile:

- Hummer

- Porsche

- Lexus (nu jeep, ci roadster)

- Lincoln Navigator

- Ford Expedition

Dar cele mai tari sunt alea care conduc beetle. Paradoxal nu am vazut femei in Smart ...

 

Inca o faza:

- eu stau pe Mosilor, la intersectia cu Popa Petre, primul semafor dupa Eminescu spre Universitate. Cum iesi dupa Popa Petre (strada cu Maria Rosetti, Scala, Statuia lu' Caragiale ... ca sa inteleaga toata lumea unde se intampla actiunea) ai un semafor. Vis a vis strada unde stau eu, este un alt semafor, ambele se schimba in verde in acelasi timp, nu exista semne de circulatie. Asta inseamna, ca in momentul in care se pune verde ==> intersectia este nesemnalizata, se aplica regula prioritatii de dreapta. Asta ce inseamna:

- daca eu fac stanga ducandu-ma spre Universitate, dau prioritate celor care ies de pe Popa Petre si vor sa faca la randul lor dreapta

- daca eu fac dreapta ducandu-ma spre Obor, mi se da prioritate de dreapta de la cei care fac stanga.

Stau acolo de cand m-am nascut, conduc de la 19 ani ... si de fiecare data cand ies de acolo NU MI SE DA PRIORITATE, decat de la cativa taximetristi care stiu ce si cum, nu mi s-a dat prioritate NICIODATA de la un participant obisnuit la trafic. Eu in schimb, plec cu flash-uri si cu claxon de fiecare data, si de fiecare data sunt claxonat ...

Ieri seara, pe la 22:00 eram cu prietena mea, si un Matiz verde ... evident NU IMI DA PRIORITATE. Il claxonez, clasic ... nimic. Spre surprinderea mea ... avem exact acelsi drum, ma intalnesc cu el la semafor la Dimitrov, ii spun prietenei sa deschida geamul, cine era la volan ... O TIPA ... nu cred ca avea mai mult de 18 ani ... Ii spun cat se poate de politicos ca acolo stau eu si, de fiecare data se intampla acelasi lucru, nu primesc prioritate de dreapta ... ea imi spune "In caz ca nu ai vazut, eu aveam verde, verde inseama prioritate", iar eu ii spun "Da, dar si eu aveam semafor, deci prioritate dreapta". Discutia a fost cat se poate de politicoasa, fara ridicari de ton sau altceva, si imi spune "Da, nu am fost atenta, imi cer scuze, nu am stiut".

M-am mirat ca a recunoscut, majoritatea barbatilor gasesc ceva special de care sa comenteze, asa ca o biluta alba pentru acea fata.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...