mike.omega Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 N-are voie omu sa greseasca... ( ) Tu de ce ai zis ca nu vii la intalnirea saptamanala, ca am uitat Link to comment
Immortal Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 (edited) [vrajeala blabla] trebuie sa apreciem efortul facut de membrii fumatori de a rezista langa noi astia fumatori. Evident toate pana la un punct, cand s-a eliberat o masa de la fumatori si bisericuta cu fumatori a fugit repede, pozele sunt graitoare [alta vrajeala, blabla] Stii tu, mandarinule, cum e: fumatorii cu fumatorii, iar fumatorii cu fumatorii! Pozele nu sunt graitoare, ci de-o calitate indoielnica pentru oameni cu pasiuni, in schimb fraza de mai sus e de pus pe tablou BOOO Crazy!!!!!!111eleveneleven Edited January 25, 2009 by Immortal Link to comment
mike.omega Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Mda, mi-am luat-o ca lumea! Asta e Data viitoare sper sa fiu mai atent Link to comment
dreamlike Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Dupa cate inteleg eu, exista doua variante: ori Mike s-a apucat de fumat dar a ramas cu fumatorii pana cand s-a eliberat o masa la fumatori si a fugit cu fumatorii sa fumeze sau Mike fumeaza cu fumatorii dar a facut un efort si a ramas cu fumatorii pana s-a eliberat o masa la fumatori cand a plecat sa fumeze . Am inteles corect? Despre poze nu pot sa-mi dau cu parerea, ca orice roman, decat mai pe seara cand or sa se incarce si la mine . Link to comment
Immortal Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 [alt blablabla] Am inteles corect? Ai inteles tu vreodata gresit, mestere? "> Link to comment
free_spirit Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Despre poze nu pot sa-mi dau cu parerea, ca orice roman, decat mai pe seara cand or sa se incarce si la mine . Salutare !! Poate se incarca asta mai bine, Filip. Oricum, pentru ca am eu am fost ala care am ales masa de la nefumatori ( nu ca as fi avut alta optiune ), am avut de patimit pe tot timpul intalnirii din cauza Immortalului. ) Asa-mi trebuie daca m-am lasat ( iar ) de fumat. ) Respect !! Link to comment
Recommended Posts