Jump to content

Intalnire Constanta

Recommended Posts

[vrajeala blabla] trebuie sa apreciem efortul facut de membrii fumatori de a rezista langa noi astia fumatori. Evident toate pana la un punct, cand s-a eliberat o masa de la fumatori si bisericuta cu fumatori a fugit repede, pozele sunt graitoare [alta vrajeala, blabla]

Stii tu, mandarinule, cum e: fumatorii cu fumatorii, iar fumatorii cu fumatorii! Pozele nu sunt graitoare, ci de-o calitate indoielnica pentru oameni cu pasiuni, in schimb fraza de mai sus e de pus pe tablou :D

BOOO Crazy!!!!!!111eleveneleven X(

Edited by Immortal

Dupa cate inteleg eu, exista doua variante: ori Mike s-a apucat de fumat dar a ramas cu fumatorii pana cand s-a eliberat o masa la fumatori si a fugit cu fumatorii sa fumeze sau Mike fumeaza cu fumatorii dar a facut un efort si a ramas cu fumatorii pana s-a eliberat o masa la fumatori cand a plecat sa fumeze @-) . Am inteles corect?

Despre poze nu pot sa-mi dau cu parerea, ca orice roman, decat mai pe seara cand or sa se incarce si la mine :-W .

Despre poze nu pot sa-mi dau cu parerea, ca orice roman, decat mai pe seara cand or sa se incarce si la mine :-W .

Salutare !!

Poate se incarca asta mai bine, Filip. Oricum, pentru ca am eu am fost ala care am ales masa de la nefumatori ( nu ca as fi avut alta optiune ), am avut de patimit pe tot timpul intalnirii din cauza Immortalului. :) ) Asa-mi trebuie daca m-am lasat ( iar ) de fumat. :) )

Respect !!

post-5843-1232880776_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...