Jump to content
Sign in to follow this  
thanandar

Valabilitate Viza Sectia Financiara

Recommended Posts

O intrebare : cit este valabila fisa de inmatriculare cu viza de la sectiile financiare aferente cumparatorului si vanzatorului ? Parca stiam ceva de 30 de zile, dar nu sint sigur.

Share this post


Link to post

Si eu tot de 30 de zile tin minte, dar maine iti pot da datele exacte.

Share this post


Link to post

Ideea ar fi : daca a expirat, se poate pune o alta stampila de prelungire pe aceeasi fisa sau trebuie facuta alta ? Spun asta pentru ca e foarte posibil sa fi trecut deja cele 30 de zile.

Share this post


Link to post

Pe vremea cand faceam actele la Opel am patit la fel. Urmarea? Alte acte... Dar asta era acum cativa ani. Intreb maine si-ti zic.

Share this post


Link to post

Viza de la financiar este valabilă 48 de ore !!! :mda:

 

Eliberarea normală durează vreo 4-5 zile, la urgenţă 24 de ore.

Share this post


Link to post

Nu cred... Am impresia ca valabilitatea asta cu 48 de ore functioneaza cind ai luat viza doar pentru vanzator, nu si pt cumparator. Ideea este ca intre cele doua vize nu trebuie sa fie o diferenta mai mare de 48 de ore deoarece in timpul asta masina poate face datorii si la financiar nu mai apartine nimanui. In schimb, daca pe fisa de inmatriculare sint ambele vize valabilitatea e mai mare (nu mai stiu cit). Sper sa nu ma insel.

Edited by satori

Share this post


Link to post

Tocmai invers, am impresia... eu mi-am înmatriculat în ianuarie semnătura, viza de la cumpărător este pusă pe 15 decembrie şi m-am dus la înmatriculat cam pe 8 ianuarie - nu mi-a zis nimeni nimic.

 

În schimb, şi teoria unei valabilităţi maxime de 48h pentru viza luată de cumpărător sună (oarecum) logic, deoarece dacă ar fi 30 de zile, în astea 30 de zile aş putea să fac alte datorii, anulând astfel valabilitatea vizei.

Share this post


Link to post

De fapt nu stiu exact cum e. Eu cind mi-am inmatriculat masina (asta acum 7 zile) aveam fisa de inmatriculare cu ambele vize care eram mai vechi de 48 de ore, dar nu aveau mai mult de 30 de zile. Asa ca tot nu stiu cum e. Daca ma duc la coada la udriste pentru amicul asta al meu si dupa 2-3 ore de stat imi zice politistul ca viza de la financiar este expirata o sa ma dau cu capul de pereti de ciuda.

 

Nu mai cita mesajul anterior. Foloseste ADD REPLY, nu REPLY, cand raspunzi la un astfel de mesaj!

Edited by satori

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...