Jump to content
Sign in to follow this  
arpadka

Sonda Lambda

Recommended Posts

Salutare. Am primit un Chevrolet kalos 14 16 valve cu45000 de km în bord și are aprins martorul de la sonda lambda in bord este posibil sa fie înfundat egr . Mașina a mers foarte mult in relanti.

Share this post


Link to post

Salut, martorul din bord nu este "de la sonda lambda". Ala iti indica prezenta unei defectiuni in sistemul de control al emisiilor. Pot fi zeci de cauze. Cauta un scanner de diagnoza pentru Chevrolet GM-DAT si vezi care sunt codurile de eroare. Abia apoi poti incepe o diagnoza corecta.

Share this post


Link to post
La 23.02.2010 la 19:04, catalinborto a spus:

gata s-a rezolvat am fost la dealer si mi-au schimbat sonda pt doar 350 lei sonda este NTK iar eroarea nu a mai aparut de atunci.

Cum pot afla rezistenta ohm la chevrolet aveo limuzina 1,4 cc 101cp 74kw,exista vreo carte ceva,în afara de măsurat piesa oricum este defecta,am achiziționat una și merge cu ia dar sa aprins din nou nu are rezistenta ohm care trebuie

Share this post


Link to post

Cum pot afla rezistenta ohm,este defecta am pus una asemanatoare functioneaza dar nu o citeste calculatorul si sta aprinsa dar masina merge perfect ,sau cât are rezistenta ohm pentru chevrolet aveo 1,4cc 101cp 74kw  anul 2008

Share this post


Link to post
La 25.11.2008 la 20:57, arpadka a spus:

Buna, am achizitionat recent si eu un Kalos 1.4 din 2006, are aprins pe bord martorul check. Am fost la service cu ea si mi au zis baietii ca e sonda lambda stricata, dar s ar putea sa fie si catalizatorul. A sters eroarea, s a stins martorul, dar dupa 5-6 km s a aprins iarasi.

Ati avut careva problema cu sonda asta ? Cum merita schimbat? mai bine, la Chevrolet sau cumparat din magazin si schimbat la particular? Cam la ce costuri sa astept?

Mersi

Salut,am cumpărat sonda lambda după saitul bardi auto srl o turma de prosti nici nu știu cu ce se mănâncă le-am zis ca are rezistenta de 5,70 după catalizator si mia trimis altceva am montato nu funcționează și nu o schimba succes

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...