Jump to content
Sign in to follow this  
sile2007

Cheie Rezerva

Recommended Posts

La dealer este scump, iata ce raspuns am primit de la Radacini Vitan:

"Cheia principala nu este o simpla cheie bruta, avand in interior o parte electronica de telecomanda si una de criptare a semnalului pentru pornirea motorului (partea de imobilizare electronica).Pretul acestei chei este cel comunicat, adica 860 RON (TVA inclus) la care se adauga si manopera pentru codificarea cheii pe masina dumneavoastra (Lacetti) de 118 RON (TVA inclus). Copierea fizica a danturii acestei chei o vom efectua gratuit (la un atelier specializat), pentru a fi siguri ca o veti putea folosi in cele mai bune conditii."

 

Exista o alta solutie? Cel mai elegant ar fi sa se poata asocia o cheie tip briceag, cu telecomanda. Daca nu, atunci sa montez o alarma pt deschis-inchis masina iar telecomanda acesteia s-o folosesc impreuna cu cheia de rezerva pe care o copiez la un centru de chei pt a putea s-o recuperez daca o incui in masina. Pur si simplu nu mai stiu prin ce cotlon din casa mi-a scapat cheia principala...

Share this post


Link to post

Nu se poate sa fie o cheie valida si alta invalida. Este posibil sa fii avut o problema la contact iar la service nu sau resetat ambele chei si doar una cea pe care o folosesti iar cealalta are ''codul vechi'' . Dute la service sa iti reseteze contactul. Ambele chei au cip in ele mai ales cea din fabrica ( originala). Eu am patit sa nu mai citeasca cheia de la o scapare de la inaltime pe jos sau de la caldura excesiva. Am fost la service si au resetat contactul dar iti trebuie ambele chei pentru a functiona cu ele. Ideea e ca, cheile se reseteaza odata cu contactul si se rescrie alt cod in ele.

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...