Jump to content
Sign in to follow this  
hitman

Traiesc In Bucuresti: Need Help!

Recommended Posts

Avem un Bucuresti, ce e de facut?

 

„Blocurile sunt terne, mohorâte, descompuse. E o lipsă generală de frumuseţe şi vegetal. Ai impresia că mare parte a Bucureştiului este veche, dar în sens negativ. Nu e vechimea aia pe care o comtempli cu drag când te uiţi la clădiri de secolul 18 sau 19. E aspectul unei haine nici măcar cârpite. Cea mai mare parte a Bucureştiului este, dacă nu urâtă sau neigienică, pur şi simplu anostă“

 

„Cauzele agresivităţii crescute, pe care locuitorul sau un simplu vizitator al oraşului o resimte în Bucureşti, sunt foarte complexe şi ţin atât de infrastructura oraşului, cât şi de dificultatea de a te informa şi orienta rapid, deopotrivă cu nivelul foarte redus al educaţiei comunitare. Aş spune că Bucureştiul, prin absenţa unei civilizaţii urbane, devine un spaţiu neplăcut sau chiar periculos“

 

Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti

Share this post


Link to post

Te muti.

 

Se pare ca nu e totusi destul de respingator.

Share this post


Link to post

Cui nu-i place, sa se mute in provincie, la 1000-1500 ron pe luna.

Share this post


Link to post

@Laurentiu poate ca la voi cu 1500RON se poate trai, la noi este insa imposibil .

Share this post


Link to post

Daca n-ai rate , daca nu platesti intretinere , daca nu mananci , daca nu bei , daca nu te imbraci se poate trai cu 1500 ron.

Share this post


Link to post

Aia se cheama existenta nu traire.

Share this post


Link to post

Pai d-aia prefera lumea Bucurestiul, oricat de nasol ar fi el. De bine de rau iti permiti sa te duci la mare sau la munte odata sau de 2 ori pe luna.

Share this post


Link to post

Pai e foarte simplu - EPURARE!!!!

Share this post


Link to post

Iepurare? :o

Share this post


Link to post
Iepurire?

Iepur si mov e.

Puerila.

Share this post


Link to post
Avem un Bucuresti, ce e de facut?

 

Atata timp cat Bucurestiul ramane capitala a tarii, afacerile vor inflori acolo mai mult decat in alte parti si in mod clar bucuresteanul va avea potential mai mare decat alte orase din tara. Se va fura legal de la Stat, importatorii de baza stau acolo langa cei care dau legiile, afaceriile prospera, populatia e fermecata de catigurile mai mari si pe termen mediu nu ii vor interesa prea tare de cum arata gunoiul de oras in care locuiesc ori ce respira ei si copiii lor.

Toti viseaza sa se intoarca la pensie inapoi in provincia de unde au venit. Dar in conditiile de poluare in care traiesc ma intreb cati dinte ei vor mai prinde pensia ? > :)

 

Ca Bucurestiul se prezinta cum se prezinta, e din vina bastinasiilor lui (resursele lui umane).

Din pacate, Romania e guvernata de la Bucuresti, oras care nu e in stare sa se guverneze nici pe el insusi si sa fie un model pentru restul tarii.

Bucurestiul este un oras distrus chiar de cei care il locuiesc. Oameni ultra-materialisti, dar superficiali in esenta si cu un avansat sentiment de superioritate fata de tot ceea ce inseamna provincie. In mentalitate, cei mai multi bucuresteni simt ca aia din provincie sunt doar niste tzaranii, care nu sunt rudele lor ci numai niste rupti in gura care nu stiu ei ce e jmecheria si senzatia de select. Cam de asta bucurestenii nu sunt bine vazuti in provincie.

Nu ai solutie, nu poti face nimic.

Oamenii nu se vor schimba. Se vor razboi in continuare cu vecinii pe locu de parcare, vesnic vor parca pe spatiul verde, se vor ambitiona sa mearga cu masina sa stea 2 ore in ambuteiaje valuri, valuri... fierti in suc propriu in trafic. Orasul se va dezvolta in continuare haotic dupa jmenurile diversilor baroni imobiliari.

Edited by sorin77

Share this post


Link to post
Toti viseaza sa se intoarca la pensie inapoi in provincia de unde au venit. Dar in conditiile de poluare in care traiesc ma intreb cati dinte ei vor mai prinde pensia ? > :)

 

Ce scenariu, ce drob hiperbolic de sare .. =))

Ia da matale zoom aici:

 

post-1549-1219425354_thumb.jpg

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Asta'i o discutie menita sa provoace un "scandal". Bucurestenii vor zice ca, una peste alta, "castiga foarte bine" iar "in tara se castiga execrabil" (argument de unde, probabil, si atitudinea de 'superior'), provincialii vor spune ca-s "satisfacuti de traiul lor mai mult sau mai putin decent", iar cei ce-au trait si prin Bucuresti pentru ca mai apoi sa gaseasca un job la un salar echivalent (mdap, mai exista) vor fi, probabil, cei mai satisfacuti (acu' depinde si de orasul relocarii).

 

Bucurestiul, ca si Clujul, ca si Constanta, ca si Timisoara or Iasi, are zonele ei superbe. Din pacate, marea majoritate a orasului e scarbos. Cu orientarea e problematic peste tot, si nicaieri nu e dezvoltata infrastructura. Traficul e groaznic in fiecare loc 'populat'. Salariile sunt maricele peste tot, un 'shosetar' va fi nemultumit si'n Bucuresti oricum...

Share this post


Link to post

Bucurestiul este o afacere a "bucurestenilor". N-am reusit sa stau mai mult de 2,5 ani acolo, orasul depersonalizeaza, striveste caracterele. N-am mai intrat in el de vreo 2 ani, ma opresc la Otopeni. Nici nu-mi doresc, este ultima (cea mai de jos) dorinta de pe o lista lunga. Daca as dori sa stau intr-o capitala, as alege Parisul sau Budapesta.

Edited by tolin

Share this post


Link to post
Oameni ultra-materialisti, dar superficiali in esenta si cu un avansat sentiment de superioritate fata de tot ceea ce inseamna provincie.

Bai fratele meu, dar esti incarcat cu ura! Esti din ala cu autonomia Transilvaniei ? > :)

Share this post


Link to post

Ma gandesc serios sa fac un film pe 16mm pe tema asta, nu stiu cum sa fac sa-l produc, dar pariez ca s-ar vinde bine la timisoara =))

Si nu doar acolo.

Oameni buni, puneti ceasul maine dimineata sa sune la cat vreti voi, si la amiaza daca doriti. Peste tot pe lumea asta sunt oameni si oameni.

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

...poate ca o sa spuneti ca sint rau dar orasul Bucuresti "depersonalizeaza" ..poate, din cauza ca el insusi e depersonalizat...e un fel de America, o adunatura din toate nationalitatile din toate regiunile si stim aici ce regiune predomina...pentru simplul motiv ca este cel mai puternic industrializat si ofera cele mai multe locuri de munca...dar ma gindesc...nu e nevoie sa fugi in America pentru ca sa faci bani...daca esti taran si ti-a lasat tata pamint si asta stii sa faci...nu te apuci sa fugi in America pentru a profesa ca IT-ist nu?....parerile sint impartite iar eu stiu o vorba din batrini.."omul sfinteste locul"....o zi buna tuturor si celor care sint in asentimentul meu le spun..."iubesc Bucurestiul asa cum e el".

 

 

PS...ma tem ca de acolo de unde au venit in Bucuresti...multi nu au asa ceva...

post-18589-1219463330_thumb.jpg

post-18589-1219463335.jpg

post-18589-1219463341.jpg

Edited by vasco

Share this post


Link to post
Bucurestiul este o afacere a "bucurestenilor". N-am reusit sa stau mai mult de 2,5 ani acolo, orasul depersonalizeaza, striveste caracterele.

 

Asta este cea mai mare problema.

Share this post


Link to post

Chestiile astea 2 sunt unice in tara, deci extrem de importante. Si ca orice lucru important, doar langa o capitala supraaglomerata pot functiona.

http://www.protv.ro/filme/protest-la-prota...ile=61557#61557

http://www.protv.ro/filme/traiesc-in-miros...ile=61494#61494

Ambele sunt constant iertate de catre Garda de mediu (adica primesc amenzi din cand in cand) desi prima are niste proprietari care nu vor sa investeasca, iar ceilalti banuiesc ca apartin de stat, insa costa prea mult niste filtre, in comparatie cu

http://www.cotidianul.ro/paul_pacuraru_a_d...ului-43016.html

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...-de-vizitatori/

pentru care se gasesc bani.

 

Mai multe despre protan:

http://www.anti-protan.ro/

http://www.protansa.ro/

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=pr...oogle&meta=

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...