Jump to content
Sign in to follow this  
mcrusu

Senzori Parcare

Recommended Posts

E o mica problema. Din specificatiile tehnice de pe site, reiese ca ei actioneaza intre 0.35 si 2,5 metri. Problema e ca n-am nevoie sa-mi spuna cand parchez lateral cu spatele "vezi ca e o masina in spatele tau la 2 metri" ca doar o vad si eu ca-i acolo, si atunci cand ajunge la 35 cm sa nu mai poata seziza distanta. La un metru distanta fata de cel din spate pot si eu sa parchez. Ati gasit si alte modele care sa arate distanta si la 20 cm, sau 10 cm, sa pot sa o parchez in locuri f. stramte ? . Daca dau 1 milion pe detectori, macar sa simt ca ma ajuta cu ceva. Sa poti trece cu bara la 10 cm de cealalta masina relaxat in timp ce babele de pe trotoar isi fac cruce :lavolan: .

Share this post


Link to post

Al meu incepe sa te averizeze gradat incepand cam de la 1 m distanta sau mai putin pana la 20~15 cm (unde-i maximum ce-ti poate arata) ceea ce-i ok ... nui stiu pe ce site te-ai uitat dar al meu asa functioneza si mi se pare ok/normal sa functioneze asa ... nu stiu cum functioneaza altii , iar al meu m-a costat 6 mil (cu tot cu montaj) nu un 1 mil ...

Edited by dinoc

Share this post


Link to post

Cel mai scump de pe site e 2 mil.

Deacord , si eu am inceput sa ma mai dezmortesc la parcari, etc. N-as da 6 mil ca nu-mi da mana, dar 2 mil as da pt ca:

1. cu Berlina, o stiam pe de rost, 3 ani am condus-o, pana cand am dat 1cm prea inapoi si am avut scandal, noroc ca era tot dacie.

2. In parcarea blocului sunt Un Audi A6 nou, un TT, si inca cateva dinastea, daca le zgarii :D ma blesteama aia in veci.  <img src= S">

3. Se mai intampla sa o bagi aiurea la semafor in marsarier :wallbanger: am patit-o odata :D

Share this post


Link to post

Va rog ramaneti la subiect.Aici se dicuta despre montarea acestor senzori nu despre faptul ca unii se pot descurca fara ei sau cu ei.

Share this post


Link to post

Pentru cei care vor sa parcheze la 10cm.,ganditi-va si la cel din spate care o sa vrea sa iasa,hai sa fim seriosi luati o rigla si vedeti ce inseamna 10cm.

Si distanta de 0.35 din site e mult mai mult decat optima,iar din acel moment iti afiseaza pe display 00 si itit beepaie de ti se face parul maciuca.

 

Si inca un sfat pentru "cunoscatori":mai intai vezi cu ce se mananca si apoi spuneti parerea.

 

Cu respect,

UN tip CU senzori

Edited by ov_jer

Share this post


Link to post

eu mi-ampus pe luneta spate (in interior) o oglinda d-aia de care au taximetristi.

si acum pot sa dau cu spatele fara griji, cand apare numarul celui din spate, mai sant cam 50 cm pana la masina mea, dau fara grija pana cand se apropie de masina mea si mai raman cam 2 -3 cm in oglinga ... asta insemnand cam 25 reali... pot da si mai mult dar trebuie sa mai las loc si aluia de manevre...

si e foarte buna la iesit ca dau in spate la maxim fara sa lovesc bara,

Edited by aztec
  • Like 1

Share this post


Link to post

E a doua oară când se face curăţenie pe acest topic. Nu ne interesează decât părerile celor ce au acest sistem instalat, au participat la instalarea lui sau au alte întrebări strict legate de senzorii de parcare.

 

Următoarele "păreri de bine" despre cât de şoferi sunt cei care folosesc acest sistem vor fi sancţionate cu 1 săptămână de stat pe bară.

Share this post


Link to post

si eu mi-am montat.nici nu iti poti da seama ce mult te ajuta cand ai de facut in graba o parcare laterala intre 2 masini ce sa mai vorbim intre 2 stalpuleti cum sunt pe unele trotuare pe care nici nu ii vezi din masina.

Edited by ovi_jer

Share this post


Link to post

Acuma am vazut la un vecin senzori de parcare, are 6 in total, 3 in fatza si 3 in spate pe spoilare, dar 4 sunt montati in colturile masinii, si 2 chiar in mijlocul barei de protectie. La el ii arata cand iese din parcare si trece cu coltu masinii pe langa coltu masinii parcate in fatza lui distanta pana la 10 cm. O chestie minunata, dar din pacate nu i-a montat el, asa a cumparat masina din Germania. Ii porneste de la un buton, nu se cupleaza automat cand baga in marsalier. Or fi si la noi asa modele pe undeva ?

Share this post


Link to post

Azi am vazut in Selgros Pantelimon set complet, 4 senzori + afisare pe oglinda retrovizoare. Distanta minima: 0.4m. Arata super fain! Cu afisare color! Pretul: 2.200.000 aproximativ, garantie pe viata. Nu scria insa nimic de montaj, dar nu parea complicat.

Share this post


Link to post

Daca sunt cei car cred eu ca sunt iti dau si capul de burghiu pentru gaurit bara :)

Share this post


Link to post

Am un prieten care a luat de la www.comenzi.ro senzori si sunt super OK. Detecteaza absolut tot. Au cap de burghiu pentru gauri, tot ce trebuie. A luat varianta mai ieftina la 1.900.000 cu display LED nu LCD. Probabil LCD e mai evoluat. Mai ales ala cu 4 fata si 4 spate cred ca e super.

Eu nu mi-am pus pentru ca ma descurc cu masina si apoi fiind in leasing mi-e lene sa ma duc sa ma rog de aia sa-mi dea aprobare. Si poate te pomenesti ca trebuie montati la ei > :) Sa ma scuture de vreo 2 milioane...

Share this post


Link to post

Da, de la ei am luat H-037 si pus pe Kalos. Sunt ok.

Share this post


Link to post

Si indica pana la min 0.4 m, adica sub 0.4 m nu mai indica? :-?

Share this post


Link to post

Doar pana la 0,4 - dar cand vezi 0,4 si pana apesi frana mai faci o mica distanta :) cred pe acest principiu sunt setati la 0.4

Share this post


Link to post

Acolo parca scrie 0.2... Au oare si alte culori de senzori? Ca senzri negri pe bara gri arata ca nuca-n perete... Si, oare, vor fi in final iesiti in afara?

Share this post


Link to post

0.4 m e mult, mi-ar fi utili doar daca ar indica 0.1 -0.2 metri :( .

Share this post


Link to post

Cei care i-am pus pe Kalos sunt iesiti in afara (ca si la Peugeot 407) - dar estetic arata f. bine. Ma rog in cazul meu Kalos-ul este negru si senzorii se integreaza perfect - parca ar fi din fabrica :) . Oricum senzorii pot fi vopsiti .

Edited by dinoc

Share this post


Link to post
Ca senzri negri pe bara gri arata ca nuca-n perete... Si, oare, vor fi in final iesiti in afara?

Arata ca la mine, vezi joi. Si da, sunt vreo 2-3 mm iesiti in afara!

Share this post


Link to post

Cum vi se pare pachetul acesta? Vine si cu un termometru interior/exterior integrat, cu afisajul pe oglinda.

Pentru cei mai pretentiosi este un model cu camera, afisarea facandu-se tot pe oglinda.

 

P.S. nu am nici o legatura cu site-ul respectiv, dar ma bate gandul sa imi cumpar un sistem de senzori. Locurile de parcare sunt din ce in ce mai mici si Cielo nu isi schimba dimensiunile... cel putin eu unul nu vreau sa si le schimbe :P

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...