Jump to content
Sign in to follow this  
criss_blue

Problema Juridica

Recommended Posts

Am si eu o problema. Mai acum cateva saptamani am facut un credit la o societate non bancara. Totul bun si frumos. Mi s-au virat banii in contul p care il dadusem. Totul ok.Mentionez ca este vorba de o suma minca si anume 20 mil vechi, dupa vreo 3 zile m-am pomenit cu inca 20 mil in cont. Am asteptat vreo 15 zile sa vad poate plange cineva dupa banii aia care aparusera din senin la mine in cont. Ca dupa 16 zile sa fiu sunat de respectiva societaste sa mi se spuna ca s-a facut o greseala din partea lor si mi-au virat mie acei bani sai ca in 24 ore sa-i returnez daca nu ma dau in judecata! Ce ma sfatuiti sa fac ? Cine a gresit sa plateasca sau...Multumesc anticipat

:-?

Share this post


Link to post

Da-i inapoi, daca nu vrei sa te doara capul.

Share this post


Link to post

returneaza-i. au dreptul sa faca ce au zis daca nu ii returnezi. si castiga.

Share this post


Link to post
Cine a gresit sa plateasca sau...

Pai si tu ce ai vrea sa faci? Sa fugi cu banii? Daca erau 20 miliarde mergea, da' pt. doujde' mil nu merita. > :)

Edited by hitman

Share this post


Link to post

Din punct de vedere legal şi al normelor bancare trebuie să-i restitui. Se consideră că ai primit o sumă necuvenită şi ca atare trebuie să-i restitui. Lucrez într-o firmă care face exclusiv plăţi şi încasări prin ordine de plată şi se mai întîmplă să ne trezim cu bani în cont din cauza operării eronate de cătrte funcţionarii din bănci. Automat sîntem obligaţi să restituim suma intrată eronat în cont către cel care a făcut plata.

Share this post


Link to post

Sa-ti dea despagubiri pentru emotiile provocate si sa le spui ca data viitoare sa foloseasca un ton mai calm. Ca din relatarea ta am inteles ca ti-au dat un soi de ultimatum. Eventul le spui sa astepte pana la sfarsitul lunii sa-ti faci balanta, sa vezi daca e bine sau nu si apoi le virezi banii, mai putin comisionul de transfer. =))

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...