Jump to content
Sign in to follow this  
savimbi

Bigas

Recommended Posts

Saptamina asta am programare la service pentru a monta pe Cielo o istalatie de gaz marca Bigas. Inginerul de la service a spus ca am de ales intre Lovato si Bigas dar el imi recomanda Bigas. Are cineva pe masina o asemenea instalatie?

Este performanta?

Multam fain!

Share this post


Link to post

Eu am.Nu stiu daca-i performanta ca n-am mai mers cu altele pe aceeasi masina.Oricum merge la consum..

Share this post


Link to post

Si eu tot Bigas am, iar deocamdata (dupa 2500 km ) nu am avut probleme cu ea.

Share this post


Link to post

80.000 km fara probleme cu un bigas.Din spusele unor cunoscatori care monteaza instalatii : cele mai bune.

Share this post


Link to post

Am si eu o intrebare pt cei care au gaz pe masina : Ce instalatie sa pun pe Espero 1.8L fara sonda lamda ?

Share this post


Link to post

Cele mai bune instalatii sunt BRC.Bigas sunt medii d.p.d.v. calitativ ,iar cele mai ieftine Stfanelli si Marini.Intra pe www.ultragaz.ro si fa-ti o impresie despre instalatii.Ce pot sa te sfatuiesc e sa nu cumperi de la ei si sa te duci pe colentina vis a vis de panipat.Acolo baietii sunt super fata de ultragas unde sunt "roboti" care monteaza ,nu gandesc.Sau ma rog asa sunt cei de pe foisorului vis a vis de mall.In principiu toate instalatiile sunt bune,dar difera calitatea plamanului care-i cel mai important.Acum depinde si cat mergi si cat de repede vrei sa-ti amortizezi investitia.Bafta.

Share this post


Link to post

Multumesc mult de raspuns !!!

Stau totusi si ma gindesc ca : "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul " TM Mircea Badea , totusi nu conteaza 50% si cine monteaza instalatia ? Ca am vazut si alarme bune montate prost si instalatii audio adevarate montate "aiurea" si nu stiu ce sa fac ,am vb cu multi taximetristi si toti se plingeau de mirosul de gaz .

Sincer sunt total dezamagit ,de RO si de felul cum se fac lucrurile pe aici ,vezi sloganul :"Lasa ma ca merge si asa " :wallbanger:

Share this post


Link to post

Eu am montat pe doua dacii.O instalatie am montat-o pe foisorului la ultra gaz, iar a doua pe colentina.Vreau sa-ti spun ca pe colentina am fost super multumit ,iar pe foisorului la ultra gaz ma duceam la doua sapt la reglaje ,miros gaz ,intreruperi din instalatia electrica a instalatiei= montaj prost.Poate am avut eu ghinion,dar ce sa fac trebuie sa-i dau pe post ca si acum ma enervez cand imi aduc aminte.

Share this post


Link to post

nu vreau sa contrazic pe nimeni dar parerea mea e ca LOVATO sunt cei mai buni in instalatii GPL.. :) >- :lavolan:

Share this post


Link to post

Se poate,dar pana la urma toate fac acelasi lucru si nu stiu daca chiar merita diferenta de bani.Conteaza nult si cum e montata instalatia si cel mai mult calitate plamanului.

Share this post


Link to post

Acum 2 ani ,pe cealalta masina {"Dacia 1310" din '88 (motorul praf (a se intelege -cu compresie de tot ...) am pus un BIGAZ,evident pentru carburatie. A fost cea mai spectaculoasa miscare pe care am facut-o in materie de masini(sau cel putin pe mine m-a/m multumit).De 2 ani de zile n-am respectat nici macar celebrul "pornesti pe benzina-treci pe gaz).Imi pare ,sau ba nu, ... sunt sigur ca busonul de la benzina nu se mai poate deschide,s-a intepenit de cand nu l-am mai folosit.Asta iarna la -20 a pornit la a 2-a cheie fara probleme.

so...BIGAZ rulz...

Edited by raskala

Share this post


Link to post

eu recomand orice instalatie gpl ,important este la montare sa fie un personal specializat sau ,cel putin persoane care stiu sa le puna bine (din punct de vedere tehnic...ele sunt universale doar reglaju difera in functie de tip...carburatie sau injectie),pe cielo am lovato si sunt super multumit...instalatia este din fabrica ...insa nu era reglata bine ...fiind nevoit dupa 2 zile sa ma duc la primu servis daewoo sa o regleze nu era bun amestecu...deci si cei din fabrica mai chefuiesc si uita unele nimicuri :drinkers: ,,sau ca a mea a fost cam in ultimu stoc de fabricare 2006 aug

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...