Jump to content
Sign in to follow this  
EM!L

Cielo Reloaded

Recommended Posts

Folosind http://www.freetranslation.com/ :

 

"All last days ярые fans Daewoo Nexia amicably do not go for work. It not before. There Was of what they dreamed some years. On March, 20th Joint-Stock Company " УзДЭУавто " has declared, at last, that begins assembly of the updated Nexia! Well unless not a holiday?

 

Certainly a holiday. But to mark while the beginning of manufacture is possible only. When the machine will reach to the Russian dealers and under what price, still anybody plainly does not know. But it is known: in Uzbekistan Nexia-2 will be on sale with шильдиком Chevrolet, and on export will go as Daewoo. Besides new "Ксюха" will replace old not at once, and gradually. In it to year two models will be issued in parallel, and only the next year the old woman will remove from manufacture."

post-3313-1207387316_thumb.jpg

 

To not tell, that after restyling the machine would behind be looked very much is modern.

But forages has definitely become cheerful. From former despondency does not remain also a trace.

 

 

Modernization has managed to Uzbeks in 17,2 million dollars. In 2005 "УзДЭУавто" has concluded the contract with British firm Concept Group. According to arrangements, executors promised to develop new design and to introduce changes in manufacture of the car.

post-3313-1207387352_thumb.jpg

 

Apparently, Nexia it will be made until in General Motors will not be honoured to transfer Asians the license for manufacture to something modern. By the way, the parties very densely cooperate. Literally one of these days joint venture General Motors Uzbekistan with the purpose of expansion of manufacture Chevrolet up to 250 thousand has been created. A modelling number will be those: Captiva, Epica, Tacuma and Lacetti.

 

The sum to the Uzbek measures impressive, but also it has been made it is a lot of. Bend fingers: a forward bumper, a back bumper, light engineering a lobby, light engineering back. Add here перекроенный an interior and as them name in Uzbekistan, devices of the control. Here, actually, and all modernization.

post-3313-1207387388_thumb.jpg

 

To the British responsible for modernization of interior, it is possible to sympathize only. To improve such interior - a problem not from lungs. But, having recollected the promised millions, guys from Foggy Albion have strained imagination and something all have created. At least, became worse not.

 

Certainly, will be critics who will exclaim that would be necessary conscience поиметь much and it is time to let alone ancient Opel Kadett E on the basis of which the Nexia is created. The indignation of people can be understood. Certainly, Kadett - the good machine. Knowingly in 1985 it has been recognized by the car of year in the Europe, and soon under different names has missed worldwide. On a court yard a twenty first century after all, and what headlights attach, the design all is equally hopelessly obsolete.

post-3313-1207387433_thumb.jpg

 

For time Opel Kadett possessed not only excellent characteristics, enviable aerodynamics, but also a wide variety of bodies. Except for a sedan cabriolets were issued still three-door хетчбэки, универсалы and even.

 

Much it is possible to result explanatory reasons, but in Central Asia will not pay to this noise any attention. Uzbeks admire Nexia-2 and draw iridescent prospects. Business-plan is those: up to the end of year to deduce manufacture of a novelty on 100 thousand machines a year, and during with 2008 on 2010 to increase export of production by 100 %.

 

Was - became

post-3313-1207387479_thumb.jpg

Share this post


Link to post

de cand si la ce bani, sa inteleg ca a mai ramas urma de daewoo la rusi?

Share this post


Link to post

Wow. Are un fel de difuzor la spate :D

Share this post


Link to post

Si volan asemanator cu cel al Loganului  <img src= )"> . Interesant ar fi de stiut si cate ceva despre capitolul motorizare...

Share this post


Link to post

cred ca e in loc de antena :) ) au mutat`o pe plafon

 

proobabil o sa pastreze motorizarile actuale :) ) ar fi interesant un cielo la vreo 130 cp :) )

 

si i`au pus faruri cu lupa iar numarul la mutat pe haion interesante modificari, sunt curios de preturi

Spoilerul aduce a cel de la lacetti

Edited by elprypas

Share this post


Link to post

Din cate vad in poze, urmeaza "linia" Daewoo, chiar depaseste aceasta linie: are clima da' nu are geamuri electrice =D>

Share this post


Link to post

Inteleg ca se va produce din nou???De cand se va incepe????

Share this post


Link to post

ai inteles bine dar nu la noi ci la rusi... :)

Share this post


Link to post

Si...oare nu se va exporta???

Share this post


Link to post

probabil ca da

Share this post


Link to post

Cielo nu se mai produce decit in Uzbekistan ,se produce inclusiv varianta cu GPL .

La Craiova nu se va mai produce Cielo .

Share this post


Link to post

Atasez mai jos,traducerea din RUSA in Moldoveneste!Subliniez ca nu e facuta de mine,asa ca va rog sa nu fiti rautaciosi si sa nu faceti misto! :)

 

"Toate ultimele zile fanatii Daewoo Nexia impreuna nu se duc la munca. Lor nu lii de asta. S-a intimplat ceea ce ei au visat de citiva ani. 20 martie ЗАО «УзДЭУавто» a anuntat in sfirsit ca incepe stringerea noii Necsii. Da oare asta nui sarbatoare?

 

Bineinteles cai sarbatoare. Dar de sarbatorit pentru inceput se poate doar inceputul fabricarii. Cind masina va ajunge la dilarii rusesti si la ce pret ,inca nimeni nu stie cu siguranta. Dar insa se stie ca in Uzbekistan Nexia-2 se va vinde cu... Chevrolet , dar la export va merge ca Daewoo. In afara de asta noua „ksiuha” o so inlocuiasca pe vekea nu deodata ,dar pe rind. In anul asta 2 modele o sa fie date drumu paralel , si numai la anul pe cea veke o s-o scoata de tot din fabricare.

 

Nu poti sa spui ca dupa restaurare masina din urma ar arata foarte modern. Dar „capota” cu siguranta sa inveselit. De la cum era trista nu a mai ramas nici un semn.

 

Modernizarea ia ajuns pe uzbeci in 17,2 milioane de dolari. In anul 2005 «УзДЭУавто» a inkeeat contract cu firma britana Concept Grup. Conform contractului, interpretorul a promis sa lucreze la un nou dizain si sa includa skimbari la prelucrarea masinii.

 

Cum se vede Nexia va fi fabricata pina cind in General Motors nu se vor hotari sa le transmita asiaticilor licenta pentru fabricarea a ceva mai modern. Apropo, amindoua parti lucreaza impreuna foarte strins. Kiar acum citeva zile a fost infiintata o comuna asociatie General Motors Uzbekistan cu scopul de a mari fabricarea Chevrolet pina la 250 de mii. Modernul rind va fi asa: Captiva, Epica, Tacuma si Lacetti.

 

Suma dupa masurarile uzbekistanelor e...dar si a fost facut nu putin. Stringeti degetele: bamperu din fata,bamperu din spate, svetotehnica din fata , svetotehnica din spate . adaugati aici interiorul „astupat din nou” si cum le numesc uzbekistanii priboarele de control. Iata si toata modernizarea.

 

Pe britanicii care raspund de modernizarea salonului poti numai sati para rau de ei.

 

Sa termini asa un salon nu este de loc usor. Dar aducindusi aminte de milioanele promise baetii din Tumanii Alibiona si-au pus in aplicare fantezia si au reusit ceva sa faca. Macar mai urita nu sa facut.

 

Bineinteles ca nu putini critici o sa se gaseasca care o sa tipe ca ar trebui sa aiba rusine si sa lase deja in pace pe vekiul Opel Kadett E, pe baza careia sa format Nexia. Nemultumirele oamenilor se pot intelege. Bineinteles Kadett –e o masina buna. Nu degeaba ea in anul 1985 a fost numita masina anului in Europa, dar mai pe urma sub diferite nume si in toata lumea. Afara totusi e secolol 21 si orice fari ai skimba , constructia totusi fara nadejde a invekit.

 

Pentru timpul sau Opel Kadett avea nu numai caracteristici exceptionale „zavidnoi aradinamicai”, dar si multe modele de „cuzove”. In afara de „sedana’ se fabricau su cu 3 usi „hetcibaki” ,universale si kiar cabriolete.

 

Se pot aduce multe dovezi, dar in asi mijlocie, nu vor trage nici o atentia la galagia asta, uzbekistanii admira Nexia-2 si deseneaza perspectivele. Biznes-plan e asa: pina la sfirsitul anului sa scoata noile fabricatii la 100 de mii de masini pe an, dar in perioada 2008 pina in 2010 sa ridice exportul pina la 100%"

Share this post


Link to post

In calitate de posesor de Cielo nu vad nici un motiv ca o firma sa faca investitii (modernizare) intr-un model perimat. Cielo e o masina buna pentru ce a fost, si cred ca ar fi bine sa ramina asa.

Share this post


Link to post

Mdea...probabil de aceea s-a investit si in Mini.

Share this post


Link to post

E o diferenta la Mini. Mini de acuma nu are nimic in comun cu Mini Morisul initial aparut. Schimbat design, motor, dimensiuni, etc. Sau pastrat doar liniile arhitecturale ca sa zic asa.

 

In pozele afisate pe situl respectiv nu este nimic din toate astea in afara de un facelift, ceea ce este explicabil avind in vedere suma modesta investita.

Edited by hitman

Share this post


Link to post

De acord cu asta. Deci la randul meu, ca posesor de Cielo, pot sa zic ca e ok sa faca incvestitii daca vor. Nu putem insa compara un producator auto de talia BMW cu o biata fabrica din Uzbekistan, corect? Eu cred ca e de apreciat ca au facut primul pas in modernizarea masinii. Poate la ei are un succes destul de mare Nexia, in consecinta mi se pare justificata aceasta incercare timida -sa zicem- de modernizare.

Share this post


Link to post

Chestia este ca la ei nu vin sa dicteze altii ce sa faca sau nu ! Acolo se mai fabrica (nota bene) si Tico !

Share this post


Link to post

Uzbekistanul probabil a ajuns la nivelul de civilizatie egal cu al Romaniei in momentul in care la Craiova se producea pentru prima data Daewoo.

Fiind un model uzat morat, proiectul nu a costat foarte mult, iar trecerea de la Lada, Luaz la aceste modele Daewoo e echivalenta cu trecerea de la batrana Dacie la Cielo.

Share this post


Link to post

Eu,unul mi-as dori o Nexia din asta!!!

Share this post


Link to post

Invechit sau nu arata bine, si cred ca multi din posesorii de cielo/nexia plang dupa stingerea fabrici din tara, cat despre export sunt curios cand si la ce preturi va ajunge in romania, de ar veni la aceleasi preturi cu care se vindeau cielo`urile romanesti ar fi in continuare o afacere oarecum rentabila, si ar face ceva concurenta golanului, zic eu

Share this post


Link to post

Mie nu mi se pare chiar asa de reusit(a). Sunt unele elemente care mi-au placut (vazand pozele, normal) dar totusi nu sunt printre "posesorii de cielo/nexia plang dupa stingerea fabrici din tara". Si un prim motiv ar fi ca, cel putin in cazul Cielo-ului, nu a mai existat evolutie (si asta de foarte mult timp). In schimb regret Matizul, si faptul ca din pacate n-am unul (chiar daca merg mult/des cu un Matiz, nu e al meu, si nu e nou).

Share this post


Link to post

Postez aici ce am gasit despre el:

 

http://www.eleks.ru/daewoo/daewoo_nexia_new/

http://www.asv-motors.ru/uz-daewoo/0000014/

http://uzdaewoo.ru/content/main/HTML_versi...C/Fotogalereja/

 

 

lada niva = 295.000 <=> 10.000 euro la noi (cu tot cu vama, si-a luat un coleg acu juma de an)

nexia 2 = 254.000 - 302.000 <=> 8600 - 10200 euro (prin echivalare).

 

Imi plac mult ceasurile...misto...oare n-ar merge si la noi?

post-9497-1220949350_thumb.jpg

post-9497-1220949358_thumb.jpg

post-9497-1220949370_thumb.jpg

post-9497-1220949383_thumb.jpg

post-9497-1220949652_thumb.jpg

post-9497-1220949659_thumb.jpg

post-9497-1220949666_thumb.jpg

post-9497-1220949678_thumb.jpg

post-9497-1220949684_thumb.jpg

Share this post


Link to post

La exterior au pocit-o rau de tot. Fata si spatele masinii nu se potrivesc cu restul.

Edited by closchkutza

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...