Jump to content
Sign in to follow this  
silviu_hhh

Mi-am Luat Tico

Recommended Posts

Salut all  <img src= "> acu 3 luni am intrat in posesia unui ,,monstru de masina'' adica tico si ziceam sa vi-l prezint pe scurt. deci: tico sx albastru din 1999 cu 156.000 km ,motor de 0,8. fostul propietar este o fata care a luat-o de noua si mers cu ia numai in oras deci masina arata bine zic eu :mrgreen: .Imi place masina foarte mult imi consuma putin porneste dimineata pe frig ffff scurt chiar mult mai bine cand ie cald motorul,are demaraj bun.Imunatatiri la ea nu am adus foarte multe decat radiocd care l-am primit cadou , inchidere centralizata si alarma pe care le-am instalat singur.Am scos boxele din bord si a pus unele mai bune iar pe spate la fel.Este lovita pe spate din cate vedeti in poze care sunt facute cu telefonu ca nu am camera.Pe viitor o sa ii pun o statie si un subwoofer geamuri electrice daca se mai gaseste kitul acela niste triple din acelea pe rotund si cam atat.Poate imi dati niste sfaturi ce as mai putea face.va multumesc

 

post-12921-1204130599_thumb.jpgpost-12921-1204130903_thumb.jpgpost-12921-1204130885_thumb.jpgpost-12921-1204130675_thumb.jpgpost-12921-1204130741_thumb.jpg

post-12921-1204130700_thumb.jpgpost-12921-1204130870_thumb.jpgpost-12921-1204130794_thumb.jpgpost-12921-1204130765_thumb.jpgpost-12921-1204130820_thumb.jpg

post-12921-1204130629_thumb.jpg

post-12921-1204130650_thumb.jpg

post-12921-1204130929_thumb.jpg

Edited by silviu_hhh

Share this post


Link to post

Scapa de pneurile alea uzate si cumpara ceva cat de cat decent :) (nu montana!)

Fa o revizie la motor/cutie/tren de rulare si dupa aia geamuri electrice si muzici :D

Edited by mike.omega

Share this post


Link to post

Salut revizia a fost facuta cand am luat masina si de curand am schimbat uleiul si filtru de benzina ca imi scapa benzina pe la capac.Uleiul vreau sa il schimb din 5000 in 5000 ca merg mai mult in oras ce ziceti e bine?? si in legatura cu revizia la tren de rulare nu prea stiu ce ie aia nu prea le am cu mecanica.Voi ce ziceti cam cat mar costa micu accident din spate pe colt? Am dat 2000 de euro

Edited by silviu_hhh

Share this post


Link to post

Bine ai venit printre noi>>Silviu hhh,,.Si tu si masina ta .

Cat mai multi km.Apropo ,asculta sfatul colegului >mike omega<. :)

Este si sfatul meu de`altfel. [-X

 

A!!Cat ai dat pe piticot??

Share this post


Link to post

Bine ai venit printre noi ! Demoteaza scaunele si scoate mocheta ,fa o inspectie amanuntita in zona pragurilor si stalpilor !

Ridica masina pe un elevator ,daca nu dintr-o rampa fa o inspectie asupra partii frontale la lonjeroane ,cu ocazia asta depistezi si eventualele pierderi de ulei pe la semeriguri ,baie de ulei etc.Pune mecanicul sa traga de roti ,poate trebuie scimbati rulmenti ,etc. Amortizoarele au fost schimbate ? Daca nu, ce ai tu pe masina sunt varza (sunt 156000 km totusi )

Cand a fost schimbata distributia ultima ora?

Uleiul il poti schimba la 5000,eu il las in jur de 7000 km!

Spor la treaba !

Share this post


Link to post

Distributia a fost schimbata cand am luat-o.Ms pentru sfat asa o sa fac.

Share this post


Link to post

Felicitari pt achizitie. Nu arata rau deloc, chestia aia din spate, dupa parerea mea nu ar trebui sa te coste foarte mult. Daca zici ca i`ai facut o trecere in revista a starii tehnice, urmeaza`i sfatul lui ToPser referitor la ce surprize poti gasi pe sub mocheta. Multi kilometri fara evenimente neplacute ! ;)

Share this post


Link to post

Va multumesc la toti pentru primire. Am si eu o dilema cam cat spatiu ar fii sub scaun as vreau sa fac o cutie mica pentru1 difuzor a mai incercat cineva asa ceva sau sunt nebun eu?? ma gandeam sa dau jos placajul aceala ce tine boxele pt mai mult spatiu , ma incomodeaza mai ales cand ma duc la cumparaturi. va multumesc

Edited by silviu_hhh

Share this post


Link to post

Iti dau o idee pe care intentionam sa o aplic: monteaza difuzoarele in hayon,confectionezi alt panel in locul celui de plastic !

Merge si cum ai zis tu dar te va incomoda la curatenie si vor strange tot praful sau pasagerii din spate le vor lovi cu piciorele !

Share this post


Link to post

Am incercat sa le bag si acolo mai de mult dar nu incap :( nu stiu ce sa ca ma incomodeza rau in spate nu pot sa pun si eu un bagaj sau niste plase mai mari ca nu incap cred ca pana la urma o sa dau jos cu totu si gata si ascult la difuzoarele din fata din bord ca si asa nu sunt eu inebunit dupa muzica in masina mai mult pe radio ascult :)

Share this post


Link to post

colega incearca un haion rabatabil , sa-l poti da si usor jos etc

Nu este greu .

Share this post


Link to post

Pai din acela am rabatabil din acela care se ridica odata cu usa de la portbagaj din acela zici nu? sau vorbesc despre altceva?

Share this post


Link to post

Pai placa aia din spate este demontabila ,asta incearca puchi sa-ti spuna ! Sau poti renunta la difuzoarele din spate ,iti pui difuzoare in usile din fata !

Share this post


Link to post

Pana la urma o sa dau jos hayonu si o sa ma gandesc unde sa pun difuzoarele care sunt de 16 cm.

Share this post


Link to post

Nu neaparat date jos (difuzoarele )ci facuta o priza(papuci mama ,tata etc )sa scoti haion cu tot cu difuri

 

da ,pm -si iti explic daca nu intelegi, cum .

Share this post


Link to post

Am papuci pusi..o sa va tin la curent cu ce voi face ,in cap am sa fac cuti si o sa fac si o sa vin cu poze.

Edited by silviu_hhh

Share this post


Link to post

Colega, scartaiturile tale pot fi si de alta natura.Verifica cu masina pe elevator bucsi ,brate tot ce tine de directie .Demonteaza jentile ,vezi etrierii,vezi placutele ,discurile daca au santuri da`le la strung.Daca sunt prea subtiri (discurile de frana ),schimbale .VEzi daca placutele si discurile au urme de rugina ,grasimi ,smirgheluiestele .Placutele de frana scoate-le ,vezi daca nu au ajuns la fier(uzate).Ce am scris este o idee personala ,tu analizezi daca este buna sau rea.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...