Jump to content

Help Net Me !

Recommended Posts

Va salut!

De cand am intrat pe forum la Deu Matizu, nu ma mai dezlipesc de net. supertare forum, felicitari!

Am o mare rugaminte (ca marea masa a celor de-aici): imi vinde firma masinuta cu superbine bani (are saraca 7 ani, fabriata in 2000 la Corea), doar ca trebe si ea aranjata, ca sa fie gigea. Urla tare urmatoarele urgente:

-usa fata stanga (a intrat un ticalos in mine cu dacie CN break, m-a vazut ca ies din parcare si a dat in mine sperand sa ma lase fara permis; pana la urma l-am lasat eu pre el fara bara fata si semnalizator dreapta);

-vopsitorie culoare argintie, eventual barele de plastic negre (fata si spate), masina este usor zgariata; UNDE SI CAM CAT COASTA?

-Am luat dic Cora ste de reduceri 2 faruri halogen albastru H4 55W. Se pot pune direct pre instalatia egzistenta sau trebe montat altceva (balaste, cabluri mai groase)?

-Ce pot sa fac la bord ca e decolorat cu pete de la soare: sa-l vopsesc (cu ce) sau sa-l schimb (cat costa);

-Vreau si io tuning la ceasuri (schimbare cadrane si lumini bord); Une si cu cati banii?

Va multumesc pentru timpul acordat si astept raspunsuri de la voi!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...