xeonix Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Va salut! De cand am intrat pe forum la Deu Matizu, nu ma mai dezlipesc de net. supertare forum, felicitari! Am o mare rugaminte (ca marea masa a celor de-aici): imi vinde firma masinuta cu superbine bani (are saraca 7 ani, fabriata in 2000 la Corea), doar ca trebe si ea aranjata, ca sa fie gigea. Urla tare urmatoarele urgente: -usa fata stanga (a intrat un ticalos in mine cu dacie CN break, m-a vazut ca ies din parcare si a dat in mine sperand sa ma lase fara permis; pana la urma l-am lasat eu pre el fara bara fata si semnalizator dreapta); -vopsitorie culoare argintie, eventual barele de plastic negre (fata si spate), masina este usor zgariata; UNDE SI CAM CAT COASTA? -Am luat dic Cora ste de reduceri 2 faruri halogen albastru H4 55W. Se pot pune direct pre instalatia egzistenta sau trebe montat altceva (balaste, cabluri mai groase)? -Ce pot sa fac la bord ca e decolorat cu pete de la soare: sa-l vopsesc (cu ce) sau sa-l schimb (cat costa); -Vreau si io tuning la ceasuri (schimbare cadrane si lumini bord); Une si cu cati banii? Va multumesc pentru timpul acordat si astept raspunsuri de la voi! Link to comment
Tommy Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Fii amabil rogu-te.. si tradu si mie "help net me".. Link to comment
elenyta Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Am citit de 3 ori postul si nu am reusit sa inteleg tot. Incearca sa scrii in limba romana si poate te ajutam cu ceva sfaturi. Succes ! Link to comment
andreib Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Incepe prin a citi topicurile existente, sunt probabil solutii pentru majoritatea pb tale. Foloseste functia pentru a gasi subiectele ce te intereseaza si nu deschide topicuri pe teme existente. Nu in ultimul rand scrie intr-un mod mai inteligibil sa putem si noi intelege ce vrei. Link to comment
Recommended Posts