Jump to content
Sign in to follow this  
danuzz

Atentie la incalcarea benzii continue de la unirea spre univ

Recommended Posts

Azi de dimineatza am avut o ...sedinta foto cu cei de la politie. Mi-au facut poza in timp ce incalcam banda continua pe drumul de la unirea spre universitate. La un moment se largeste sensul de mers cu inca o banda (cel care duce spre str Doamnei). M-a mancat si am taiat vreo 10 m banda continu, ca nu venea nici o masina si hop: CLICK! smile you're on hidden camera :) ) Asa ca astept cu ingrijorare postasul... SA NU FACETI CA MINE!!!!

Share this post


Link to post

...i-ai vazut tu cand ti-au facut poza??????.....  <img src= "> ...nasol moment...

Share this post


Link to post

Soacra-miu a luat tot acolo trei amenzi in trei zile, una dupa alta... i-au venit amenzile in plic dupa vreo 2 luni.

Share this post


Link to post

Da... erau pe contrasens... Tot e bine daca dureaza vreo doo luni pana ajunge amenda. Poate-mi revin dupa cheltuielile de sarbatori...

 

De curiozitate...cati bani sa pun deoparte?????

Share this post


Link to post

eu unu ma bucur cand aud de chestii din-astea, ca le face poze celor care merg pe contrasens, no personal intention...

sorry danuzz, incearca sa respecti regulile!!

Share this post


Link to post
eu unu ma bucur cand aud de chestii din-astea, ca le face poze celor care merg pe contrasens, no personal intention...

sorry danuzz, incearca sa respecti regulile!!

da mai, nimik de zis, sunt vinovat, asta e. Sa fie invatatura de minte si altora...

Share this post


Link to post

mai oameni... de luni de zile dimineata se dau imagini la B1tv de pe inter cu zona asta, nici acum nu ati inteles ca zona e supravegheata?

:-D :-D

Share this post


Link to post

ei, uite ca pe mine ma enerveaza treaba asta cu amenda lui danuzz :mda: ok, a gresit => este vinovat, nici-un dubiu. dar de ce mama lor de militieni nu fac ordine la sensul de la universitate ? in fiecare dimineata cand vin dinspre unirea si merg in directia inter FOARTE PUTINI stiu sa isi pastreze banda. de regula eu folosesc banda a 2-a, iar dupa traversarea intersectiei ma trezesc ca majoritatea soferilor de pe banda 3 se inscriu pe 2. ok, cateva luni nu am zis nimic dar acum am inceput sa-i claxonez. si stiti ce ma seaca rau ? ca tot ei imi fac semn "ce-ai bah nesanatosule?"

 

de dimineata era un politist in intersectie si cand un dobitoc era sa intre in mine (bineinteles ca i s-a parut firesc ca la traversarea intersectiei sa ajunga de pe 3 pe 2) ne-am claxonat reciproc si injurat aproape 1 minut in intersectie. iar militianul meu se uita linistit la noi, in loc sa intervina.

 

asadar eu cred ca mai bine i-ar sanctiona pe cei care fac lucrurile astea in intersectie, acolo este mult mai grav. nu stiu daca ati observat, dar cel putin odata la doua zile pe jos sunt urme de accident, nu este oare mai important sa actioneze acolo? dar probabil este mai comod sa stai in masina si sa-l astepti pe unu sa incalce 5 m linia continua decat sa ai atata bataie de cap cu cei care schimba benzile vitejeste :rambo:

 

militia romana, pentru voi am urmatorul mesaj: :yousuck: :banplease:

Share this post


Link to post

Da politaii ce mama naibii nu stau la gineala sa te opreasca pe TINE ca sofer. Daca ma gandesc bine si eu am incalcat cateva reguli cat am stat prin Buc. Ma durea pe mine in p... de amenzi, da sa nu mi le mai trimita acasa, ca-i mai mare beleaua. Pentru asta stau in sosea si sunt platiti din banii nostri, sa ne opreasca, nu sa ne pozeze de la caldurica din masini si sa ne trimita pozele acasa si sa-mi spuna de-acasa:"Nemernicule, nu trebuia sa fii in Iasi?". De ce sa stau sa ma incurc cu explicatii. Din cauza idiotilor astia pot eu sa intru la belea pentru o amarata de amenda.  <img src= ">  <img src= ">

Share this post


Link to post

Pixelu, rondu ala e dubios de tot. Daca nu urmaresti marcajul se intimpla exact ce povestesti tu. Am vazut o kestei asemnatore si la Budapesta dar au trasat banda cum sa te inscrii in curba :) . Eu merg pe banda 1 sau 3 la rondul ala. Asa procedez de cind era sa ma incalece un destept.

Share this post


Link to post
Pixelu, rondu ala e dubios de tot. (..)

 

asa e Shenck, e dubios rau. si la fel ca el multe alte zone "fierbinti" din Bucuresti. ne mai miram de ce atatea accidente stupide ? :wallbanger:

si la budapesta a fost ceva asemanator. de cand au trasat parca e mai bine, dar tot mai vezi soferi care din "inertie" nu urmaresc banda si vin peste tine.

 

danuzz, ne scuzi ca am luat-o un pic offtopic  <img src= ">

Share this post


Link to post

Pe mine unu' m-a mancat piata Unirii cu interzis la dreapta sau la stanga (de nu mai ajungeam la intalnire, bine ca mi-ati spus de pasaj si nu m-am mai complicat) sau piata victoriei unde mi-am luat si amenda. Asta e cu intersectiile din Bucuresti, complicate rau de tot, si pe asta mizeaza politaii de stau numa in puncte dintr-astea la "agatat". Cat am umblat prin Bucuresti nu a fost intersectie mai complicata in care sa nu vad cate un garcea.

Share this post


Link to post
nu a fost intersectie mai complicata in care sa nu vad cate un garcea.

 

Pai nu e normal, daca ceva e complicat atunci el trebuie facut si mai complicat :lollol:

Hai ca o dam offtopic daca incep sa vb de incurcaturile provocate intr-o intersectie de politisti

Share this post


Link to post

Da de asta ce spunetzi: Am primit amenda pentru parcarea pe trotuar PE CALEA VICTORIEI la ora 23:30, motivul...Culmea: AUTOTURISMUL INCURCA CIRCULATIA PIETONALA

 

Asa ca: fac POLICE...fac POLICE...fac...fac... :twisted:

Share this post


Link to post

...pai daca nu ti-ai luat si tu masina mai mica si ti-ai luat ditamai Maty... :lol:

Share this post


Link to post

astea ca a lui emi si cele pentru "parcata in unghi fata de bordura" sunt cele mai numeroase amenzi date. pur si simplu trec pe bulevarde cu camera pornita si le filmeaza si apoi iti trimit cadoul acasa.

Share this post


Link to post

Să-i "cuvânt urât". Păi faceţi nene parcări ca lumea, şi după aia daţi amenzi pentru parcare care "jenează pietonii" !!! :mda: :butt:

Share this post


Link to post

Atentioe la SLZ albe !!Sunt "nebranduite" si sunt pline cu aparatura RADAR !!Am l;uat azi unu' bagami-as ...Ah si au aparut si LGN in peisaj da' alea sunt colorate traditional ca sa zic asa!!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...