RaZoR-07 Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Ultima intalnire locala inainte de Nationala de la Felix. Prezenta obligatorie. Cine nu vine, nu exista. > Haideti sa lipim cel putin trei mese. Link to comment
perfidus Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Azi am "zi scurta". Trebuie sa fac aprovizionarea pentru drum, sa fac curat in masina, etc. Ne intalnim un pic mai devreme, sa zic pe la 18:00? Link to comment
perfidus Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Ca de obicei, in parcarea mica din fata restaurantului de la Casa Tineretului (gard in gard cu latura din stanga a cladirii Billa). Accesul in parcare se face de pe aleea din spatele Billa. Link to comment
EM!L Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Absent . Drum bun si distractie placuta la Felix. "> Link to comment
docclaudiu Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 buna baieti , sunt posesor de spark de aproape 3 luni si de mai putin de o luna sunt membru in acest forum. foarte tare ideea si as vrea si eu sa particip la intalnirile voastre daca se poate . astept raspuns si sunt bucuros ca pot schimba o opinie cu cineva. Link to comment
RaZoR-07 Posted December 2, 2007 Author Share Posted December 2, 2007 Ultima intalnire locala inainte de Nationala de la Felix. Prezenta obligatorie. Cine nu vine, nu exista. > Haideti sa lipim cel putin trei mese. Inutil sa precizez ca primul absent a fost chiar initiatorul topicului. > Cam atat ar fi de comentat. Link to comment
EM!L Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 as vrea si eu sa particip la intalnirile voastre daca se poate . Normal ca se poate Ca idee in fiecare joi se face intalnirea. "> Link to comment
Recommended Posts