Jump to content
Sign in to follow this  
Obi_wan_Kenobi

Lansare Cu Strigare!

Recommended Posts

Dragalasilor,

 

Sambata viitoare, nu de Ziua Nationala si de cea a Bailor Felix, ci pe 08.12.2007, in jurul lui 12:00, dupa vreo doi ani si jumatate de documentari si aventuri mai mult sau mai putin imaginate, la sediul Filialei PNL Bucuresti Sector 4 din Soseaua Oltenitei nr. 39-41, cum veniti dinspre McDonald's Brancoveanu spre Piata Sudului, vis-a-vis de Scoala de Politie, se va produce lansarea celei mai noi carti ale subsemnatului.

Va astept cu mare drag, mai ales ca asa ceva nu ati mai citit si nu veti mai citi never-ever! Decat daca voi continua eu, he-he!

Harta locului

post-874-1196150814_thumb.jpg

Edited by Obi_wan_Kenobi

Share this post


Link to post

Ar mai trebui subliniat ca e sambata, deci (aproape) nu se admit scuze. :thumbl:

Ce spui, Guru? Organizam o excursie?  <img src= ">

Share this post


Link to post

Prezent :D

Share this post


Link to post

Mitu!

Share this post


Link to post
Ce spui, Guru? Organizam o excursie?  <img src= ">

 

Din pacate, eu voi lucra, la data respectiva :spumelagura:

Edited by guru

Share this post


Link to post

Cu ochii-nchisi ajung la locatie!

Share this post


Link to post
Cu ochii-nchisi ajung la locatie!

 

Deci parcati departe :) )

Share this post


Link to post

Parcam unde gasim loc. :-?

Vedeti ca pe sinele alea de pe benzile de la axul drumului nu e loc de parcare. Pe acolo trece frecvent ditamai haragaia cu roti de fier si sonerie, care mananca matiji pe paine. Cred ca si cauri. > :)

Stiu eu ce e pe acolo.

Poate sambata o fi (cu un i) altfel. [-O<

Edited by RaZoR-07

Share this post


Link to post

Nu mai trece magaoaia ca i se sapa o ditamai groapa pe unde trece ea in mod normal...

Share this post


Link to post

daca nimeresc si eu gaura poate ajung si eu =)) nu promit nimic.

Share this post


Link to post

Am terminat-o! Superba! Vreau si volumul 2, prea scurt a fost :mrgreen:

Share this post


Link to post

Multumiri din adincul sufletului celor care mi-au fost alaturi la eveniment si nu numai! S-a dovedit inca o data, asta daca mai era nevoie sa adaug, ca spiritul de la intilniri a creat prietenii care nu se rup asa, cu niste polemici forumistice, he-he!

Multumesc mult, fete si baieti, ati fost la mare, mare inaltime, cu mult mai mare decit cea la care zburam in calatoriile mele...

post-874-1197266029_thumb.jpg

post-874-1197266053_thumb.jpg

Share this post


Link to post

De terminat cartea nu am reusit, da' m-am culcat la 2 noaptea si asta pentru ca ma dureau falcile de ras...desi ar fi trebuit sa fie antrenate! Bravo, bre, Obi, sa ne traiesti!

Share this post


Link to post

Frumoase pozele alea doua! Pare rau ca nu am putut ajunge. In alta ordine de idei cum cumpar si eu una bucata?

Share this post


Link to post

N-am dorit sa mai "trag" un topic separat, asa ca revin cu o actualizare: sambata, 17 mai, anul in curs, la ora 11:30, va avea loc lansarea celor doua carticele ale subsemnatului, la Casa de Cultura a urbei Nehoiu.

Intr-un cadru natural deosebit, invaluit de susurul izvoarelor cristaline, aromele primavaratice ale miliardelor de floricele si de verdele, matur de acum, asternut pe coamele subcarpatice de catre anotimpul pe cale sa se termine, doritorii sunt asteptati la o gura de aer curat, sucuri, niscaiva pateuri, poze de arhiva, proiectii de filmulete cu membrii personaje de carte, voie buna si un drum neted-neted de oriunde ati veni: Buzau sau Valeni sau Brasov.

 

Nota:

Cei familiarizati cu Varlaamu' stiu despre ce-i vorba (Nehoiu, adica). Pentru ceilalti am atasat un indiciu.

post-874-1210764419_thumb.jpg

Edited by Obi_wan_Kenobi

Share this post


Link to post

Cum va spuneam, le-am lansat si la Nehoiu. Informatii despre eveniment puteti gasi pe site-ul meu, atunci cind va fi Steph dispus sa le puna, sper ca saptamina asta. :D

Ceea ce nu veti gasi acolo, este faptul ca, din lipsa de motor, Vaxxilian a ajuns la Ploiesti cu, he-he!, trenul, undeva in jurul orelor 20:00. Eu eram demult la Nehoiu, urmind sa jonctionam cindva, in cursul zilei (mai spre noapte, asa) de 16 mai.

Ma inginam cu somnu' in momentul cind mi-a sunat telefonul. Sa tot fi fost cu o juma' de ora inainte de miezul noptii. "Tatutule", se facea ca-l auzeam ca prin vis pe Motorbike Destroyer, "acuma o tai si io din Ploiesti!". "Ba, esti sigur ca ajungi? Ai gaz, benzina, sau ce dracu' pui tu in Expero ala, al tau?" "Am-am!", facea Experimentatorul nostru de senzatii tari. "Sa nu patesti ca pe autostrada, cind te dusesi la Costinesti, he-he!" "Pushkea pe limba, bre! Pe la unu noaptea sunt la matale!", a incheiat el. Ei, bine, s-a tinut de cuvint. La unu fara cinci, dadea cu xenonu' in poarta alor mei. L-am intromisionat in curte si ne-am pus pe bere neagra si depanat amintiri de la ultima Nationala DaewooClub, mai ales el. Dupa vreo doua beri negre si zece tigari de caciula, ne-am culcat.

La 8:00 dimineata, a doua zi, aia cu lansarea concomitenta, m-am dus peste el. Parca ii extrasesem capu' din centrifuga, asa de fain ii era aranjata podoaba de-i zice si "capulara".

La 9:00 eram cu el si cu sefa Bibliotecii Orasenesti la Casa de Cultura sa punem la punct ultimile detalii.

In citeva cuvinte, a fost frumos, ba chiar minunat as zice. Vaxxi va poate confirma acest fapt, mai ales ca a fost unul dintre cei care au luat cuvintul.

Dupa lansare si masa la restaurantul hanului "Nehoiu", am fript-o citeva ore bune pe la Biblioteca Oraseneasca, impreuna cu directoarea si cu cumnata-miu. Am ras o punga de seminte, cafele si un pachet de tigari. Ploaia a stat pe la sase, motiv pentru care de urgenta am taiat-o acasa ca ne rupea la matze o foame adevarata.

Acasa am continuat cu gratare clasice formate din pui, mici, iar ca licori universale, am dat-o-n tuica si bere.

Duminica dimineata am plecat care-ncotro, urmind sa-l scap pe Vaxxi de inca un drum cu trenul. Mi-a fost recunoscator pentru faptul ca l-am lasat sa fumeze afara din Matizac, tinind capul pe geamul deschis si zimbind continuu peisajului inconjurator. Nu stiu daca erau lacrimi de bucurie alea de pe obrazu-i, in momentul cind isi reintromisiona capul in habitaclu. :D

Uite-asa am mai bifat o iesire faina, cu multiple izuri culturale, he-he!

Pentru exemplificare, iata citeva imagini cu vajnicul nostru prieten si coleg, aflat in exercitiul functiunii.

post-874-1211185243_thumb.jpg

post-874-1211185249_thumb.jpg

post-874-1211185255_thumb.jpg

post-874-1211185260_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...