Scoop Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Daca tot am ajuns primu m-am plictisit si am facut tot felu de manevre de parcare ) Oricum la mine sa da lumea la o parte vin cu farurile in cer si muzica data tare. Data viitoare las si eu ciubuc la craizy ca in sfarsit dupa 3 saptamani vin si ai mei din concediu mai cer de la tata > Link to comment
MCojo Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 (edited) ... in speranta ca M Cojo soseste inaintea mea si scap de salonul de bronzat retina Deci am vazut bine azi... nu degeaba esti bronzat in jurul ochilor... P.S. Consider ca sedinta de bronzare nu fu' gratuita asa ca te astept cu plata in ... frappe! Edited September 16, 2007 by MCojo Link to comment
Scoop Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 nenea cojo oferi si garantie la bronz? Link to comment
mike.omega Posted September 16, 2007 Author Share Posted September 16, 2007 Da M Cojo, azi m-am bronzat in jurul ochilor pan la Selgros si inapoi, nene ce trafic! Am zis ca daca e 1/2 lu septembrie nu mai umbla lumea chiar asa dar degeaba... Mai tarziu am aplicat si un strat de machiaj, de fum Link to comment
Scoop Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 si nu ne-ai chemat si pe noi > Link to comment
Recommended Posts