Jump to content
Sign in to follow this  
balky

Garantie Pe Viata

Recommended Posts

Chrysler a decis sa abordeze o noua solutie pentru a-si atrage clientii: garantia pe viata. Aceasta noua strategie de marketing este asteptata sa dea roade si sa aduca o crestere a vanzarilor pentru constructorul american. Vechea garantie era de 3 ani sau 48.000 de km, o valoare mica avand in vedere oferta actuala a marilor importatori de pe piata romaneasca.

 

Botezata Lifetime Powertrain Waranty, garantia se aplica pentru majoritatea modelelor Dodge, Jeep si Chrysler cumparate dupa data de 26 iulie. Acest nou tip de garantie pe viata presupune ca proprietarul nu va trebui sa plateasca eventualele costuri pentru repararea masinii cat timp respecta regulile contractului incheiat cu constructorul american.

 

Garantia este valabila doar in cazul primului proprietar ea fiind anulata in momentul in care automobilul este revandut. Garantia se aplica pentru toate componentele trenului de rulare: motor, transmisie si sistem de antrenare. Pentru a asigura mentinerea garantiei proprietarul trebuie sa efectueze toate inspectiile tehnice la timp, inspectii pe care nu le va plati. Inspectia va fi realizata de un specialist Chrysler la o perioada de cinci ani. Data limita pentru efectuarea este de 60 de zile de la data aniversarii celor cinci ani.

 

Steven Landry, vicepresedintele executiv al grupului Chrysler, a declarat ca "garantia pe viata este o dovada a angajamentului Chrysler fata de calitatea trenului de rulare al oricarui model si fata de clientiibrand-ului. Este o asigurare pe termen lung ca grupul nostru produce masini fiabile, de calitate si durabile."

 

Inca nu se cunosc detalii despre pietele pe care Chrysler va introduce aceasta garantie pe viata a trenului de rulare dar este de asteptat ca aceasta sa fie disponibila si in Europa.

 

 

 

sursa:automarket

Share this post


Link to post

E tare ideea,dar si cat costa o masina din asta???

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...