Jump to content

Vot De Blam

zorro

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

Boys, cred că ar fi cazul să vă grăbiţi să mutaţi maşinile de pe sub copaci...

Lăsaţi nebunii cu ale lor, cred că peste Bucureşti tocmai se prăvăleşte o furtună cum nu cred că a mai fost.

Sper să n-am freptate, dar ceea ce văd eu venind din vest... nu prea am mai văzut...

PS: Nu e caterincă...

kAos cred ca vrea ban pentru ca apoi sa mearga prin alte parti sa se planga de dictatura de pe daewooclub.ro . Suna cunoscut?

Te inseli, nu mai activez pe nici un alt forum cu specific auto.

Boys, cred c? ar fi cazul s? v? gr?bi?i s? muta?i ma?inile de pe sub copaci...

L?sa?i nebunii cu ale lor, cred c? peste Bucure?ti tocmai se pr?v?le?te o furtun? cum nu cred c? a mai fost.

Sper s? n-am freptate, dar ceea ce v?d eu venind din vest... nu prea am mai v?zut...

PS: Nu e caterinc?...

Si poate ca ar fi bine sa opriti si calculatoarele... ;)

Edited by kAos
Tu esti clona lui Zorro, adica a lui matrix? / :)

Daca da, ce naiba mai cauti aici, cum naiba poti sa te intorci sa mai lingi acolo unde ai scuipat? :-?

Eu unul nu pot asa ceva... :-&

Hopa, frate, s-au luat la cearta intre ei... Asta da surpriza. Popcorn, pls!

Ce pot sa comentez,decit ca ginditi ca niste copii.Dar chiar asa ceva inteligent nu va duce capul sa expuneti?

Bine, bine pune si tu macar 1 post sa apreciem ce ai de spus si apoi fii suparat pe cei care se straduie sa mentina forumul atat tehnic si calitativ. Hai mai vezi prin topicuri ce si cum si apoi vom mai vedea. ;)

Nene vanatorule, nu s-a auzit bine pana la matale. Baiatul acesta este suparat ca forumul nu-i public, ca nu pot el sa faca ce stie mai bine pe el. Iar pentru asta nu exista discutie, exista doar butonul Delete. Pana acum a fost caldura mare si am lasat baietii sa se racoreasca, dar acum a venit seara si se inchide la nonstop. Abia astept pe unul care se inscrie de 5 minute si incepe sa discute frustarile lui de acum doi ani. Pentru asta exista www.balamuc.ro.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...