Jump to content

kAos

Membru
  • Content Count

    77
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by kAos

  1. Donez geam oglinda dreapta pentru Cielo Standard.
  2. Vand urgent set 4 jante originale Daewoo Cielo echipate cu cauciucuri de iarna METEOR 185/60/14, aproape noi. Cauciucurile au fost rulare aprox. 2000 km. Detalii in pozele atasate. Pret: 150 euro tot pachetul. Valabil in Bucuresti.
  3. Am si eu o nelamurire. De ce pe toate siturile de piese auto, codul acesta de motor (A15SMS) apare numai la modelul LANOS?
  4. Salut. Am un Cielo din 2006, motor A15SMS, dupa cum scrie in talon. Nu cunosc mai multe detalii tehnice, gen cate axe cu came, etc. pentru ca nu ma pricep la mecanica. Am inceput sa ma gandesc la inlocuirea distributiei, si as dori sa stiu care sunt componentele pe care trebuie sa le cumpar si ce recomandari aveti. Din cate m-am interesat eu, ar trebui sa cumpar: - curea distributie 111 dinti - intinzator - pompa apa - inel pompa apa - termostat - antigel Am gasit manopera pentru aceasta operatiune intre 250-300 lei. Imi scapa ceva? Multumiri.
  5. De vanzare calculator AMD Athlon64, cu urmatoarea configuratie: Placa de baza: ASUS K8N: Socket754, 3xDDR400, AGP8x, 2xSATA, USB2.0, 5xPCI, sound, lan Procesor: AMD Athlon64 2800+ Mem: 1 GB DDR400 Video: Gigabyte FX5500 256MB/128bit Sunet: C-MEDIA 5.1 HDD: Seagate 80GB DVD: ASUS DVD COMBO FDD: 1,4 MB Sursa: 600 W Carcasa: ATX PRET: 500 RON fara monitor sau 550 Ron cu un monitor SAMSUNG SyncMaster 753DFX - 17" (impecabil). OFER bonus tastatura si mouse PS2. Bucuresti.
  6. Salutari. Cumpar 4 jante de tabla pentru Cielo, pe 14" in stare buna. Nu accept ruginite, strambe, alte defecte. Nu ma pricep la detalii gen gauri prezoane, etc. Doresc sa montez pe ele cauciucurile standard 185/ 60/ 14. Bucuresti.
  7. Niste jante de tabla pentru Cielo, 14" ?
  8. Cunoaste cineva un atelier prin Bucuresti unde se fac lucrari de genul asta? M-ar bate gandul sa pun o instalatie AC.
  9. kAos

    CATERINCA

    Din seria "vecinul de langa casa"...
  10. Eu am un MIO A701 (banuiesc ca la el te referi, caci A710 nu exista) si sunt multumit de el la toate capitolele. Daca tinea bateria mai mult eram si mai multumit. Raportul calitate/pret actual este imbatabil.
  11. kAos

    CATERINCA

    Pentru supermoderatori: http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go Silence, I kill (ban) you...
  12. kAos

    Reparatii Televizoare

    Incearca pe google: reparatii tv. O sa fii uimit cate anunturi vei gasi. Desi, alx are dreptate, mai bine iti iei unul nou. Si nu Phillips...
  13. Can you translate in spanish "strawberries ripper" ?!
  14. kAos

    Despre calculatoare

    TCPMP este programul cu care poti sa vezi filme pe PDA (chiar cu subtirare separata gen srt, sub, etc). PocketDivxEncoder este programul cu care poti sa reduci un film la dimensiunile potrivite pentru un PDA si sa incapsulezi si subtitrarea direct in avi-ul rezultat. Ambele sunt free, si disponibile pe net. Nu inteleg ce e de ras la asta ?! /
  15. kAos

    CATERINCA

    Caterinca sau nu ?!
  16. kAos

    Joace AUTO pe PC

    Freakin' cheaters...
  17. @ cristi_vb: daca vine cu i-Go iti afiseaza si viteza. Mai mult decat atat te avertizeaza (si vocal) atunci cand depasesti viteza legala. Dar nu inteleg de ce conteaza asa mult pentru tine, nu ai vitezometru la matiz ?!
  18. kAos

    Spray Anti-caini

    @closcuta: du-te tu in creierii muntilor sa traiesti cu jivinele, daca iti plac asa mult, ca nu suntem noi obligati sa va suportam! @wsc: Nu asta am spus, dar ma rog... @Zmeul: Eu ma retrag din discutia asta. Dupa cum am mai spus, astia nu sunt oameni cu care sa poti discuta. Prea ingusti la minte. Plus ca tocmai ce mi-am mai primit vreo 20% (pentru alt subiect)... Doamne, bine ca nu au supermoderatorii caini...
  19. kAos

    Spray Anti-caini

    @wsc: Cine seamana se aduna zici tu ?! Incorect. Locuiesc la bloc intr-un cartier oarecare din Bucuresti. Banuiesc ca tu locuiesti in Paradisul Verde, tu esti ala cu prieteni milionari in euro cumva ?! Eu nu am prieteni care sa tina jigodii in casa, era vorba de vecini, sau de persoane carora le-am intrat ocazional in casa. Incerc de fiecare data sa imi exprim cat mai vizibil dezgustul de a ma aseza pe o canapea pe care se lafaie o potaie si in general incerc sa evit contactele de genul asta. Va dispretuiesc profund, ca sa fiu sincer pana la capat. NU eu sunt cel care doarme in pat, mangaie, se lasa lins pe fata de un animal care se linge la cur, mai baga botul si pe la cururile altor exemplare, plini de microbi si pe care colcaie din cand in cand purici si capuse. Din cauza celor ca voi suntem pe primul loc in lume in ceea ce priveste zoonozele parazitare. (Sursa: National Geografic). @Stepf: boschetar esti tu cu aia cu care spargi seminte in parc.
  20. kAos

    Spray Anti-caini

    Uite vezi, asta am urat intotdeauna la "iubitorii de animale". Lipsa de obiectivitate si incapatanarea cu care sustin sus si tare ca patrupedul lor nu deranjeaza pe nimeni, e cel mai frumos, cel mai curat, cel mai destept. Am intalnit unul care sustinea ca potaia lui vorbeste, si chiar conduce masina (nu mint). Nu realizati (sau nu vreti sa realizati) disconfortul pe care il cauzati celorlati. Pe mine unul ma deranjeaza mirosul de caine in lift, ca sa nu mai zic ca mi se zbarleste parul pe mine cand vad jigodia cum isi scutura blana chiar langa picioarele mele. Am inceput sa evit sa urc cu liftul impreuna cu persoanele care au caini. Prefer sa le spun sa urce primii, cu o privire dezgustata, si citesc pe fata lor uimire si faptul ca nu inteleg de ce le cer asta. Pentru mine e clar, subiectivism = lipsa de respect pentru vecini = nepasare = nesimtire intr-un final. Si ca sa o mai zic si pe aia dreapta, cam toti propietarii de caini pe care ii cunosc, au probleme cu normele elementare de igiena. Cand le vad hainele pline de par de animal mi se intoarce stomacul pe dos. Iar in casele lor este un miros de cotet, pe care ei, din obisnuinta nu il mai simt (de aceea toti spun "cainele meu nu miroase urat").
 

×
×
  • Create New...