Jump to content
Sign in to follow this  
SJB

Stolojan se retrage

Recommended Posts

lovitura de teatru in politica romaneasca:stolojan se retrage din cursa electorala si din functzia de preshedinte pnl.se zice ca pe motive medicale.praf in ochi!acu l-a lovit boala si inca una grava? de ce sufera? de antibaronita localizata.chesta asta e o mishcare politica dar nu cred ca o sa mearga.o sa vedem ce va urma.

Share this post


Link to post
acu l-a lovit boala si inca una grava? de ce sufera? de antibaronita localizata.chesta asta e o mishcare politica dar nu cred ca o sa mearga.o sa vedem ce va urma.

 

 

Ce pot sa spun...defapt nici nu ma asteptam sa spui altceva. Acum hai sa iti spun cateva chesti:

1. Sufera de cancer renal...nu e foarte grav, doar se poate murii, in rest...nu patesti nimic.

2. Mi-a placut faza cu "antibaronita localizata" - esti un adevarat "lingvist".

3. Miscare politica...hmm...este adevarat ca este o miscare politica, pt ca un astfel de eveniment nu poate sa aiba loc fara anumite miscari politice ulterioare. DAr nu este un acel gen de miscare politica la care cred ca te-ai referit tu.

 

PS. Tu cu cine esti, cu PRM, ca uitandu-ma azinoapte la tv am observat ca ei aveau astfel de "teorii ale conspiratiei".

 

In rest iti doresc numai sanatate si daca te imbolnavesti sa ai parte numai de boli "usoare".

Share this post


Link to post

si cancerul asta renal l-a facut peste noapte? chiar nu bate la oki ca s-a retras cu trei saptamani inainte de inceperea campaniei? si acum pnl istii si cu pd istii cica stau si cugeta pe cine sa puna la inaintare.praf in oki iarashi.schema asta cu stolojan se shtia era coapta de mult.nu mai spun si de lacrimile de crocolion ale lu basescu.

cat despre culoarea mea politica in caz ca a uitat-o cineva sunt psd-ist si pro nastase.de unde tzi s-o fi parut tzie ca as fi prm-ist...nu shtiu.cert e ca aici nu e vorba de nici o conspiratzie ci de jocuri politice.

Share this post


Link to post

SJB,nu e vorba de nici un cancer,e vorba ca situatia sa medicala s-a agravat treptat,datorita presiunilor,stresului.Si ce sa mai zic...psd s-a ars,avandu-l pe basescu ca si contracandidat la prezidentiale

Share this post


Link to post

psd ul s-a ars cu basescu...scuzatzi limbajul de mirc dar loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Share this post


Link to post

Poate ca in sud nu,dar nici un ardelean nu voteaza cu psd,aia e clar,si oare de ce a castigat basescu al doilea mandat la primarie,ca era slab,si ca n-a facut nimik?..Pai SJB,l-a mancat pe Geoana pe paine

Share this post


Link to post
lovitura de teatru in politica romaneasca:stolojan se retrage din cursa electorala si din functzia de preshedinte pnl.se zice ca pe motive medicale.praf in ochi!acu l-a lovit boala si inca una grava? de ce sufera? de antibaronita localizata.chesta asta e o mishcare politica dar nu cred ca o sa mearga.o sa vedem ce va urma.

 

SJB e pesedist :) ))) In limbaj de mirc ROFL.

Io mi-s cu opozitia. Asa, for ze record.

Banuiesc ca ai deschis topicul asta pentru o dezbatere. In aceasta idee incerc sa raspund.

In primul rand PNL se scrie cu litere mari.

De ce sufera Stolo este o intrebare care in tarile civilizate nu se mai pune pentru a proteja intimitatea indivizilor, fie ele chiar publice. Nu inteleg ce vrei sa zici prin antibaronita localizata. Daca vrei sa zici ca sub guvernarea PSD au crescu mai multi corupti decat sub toate celelalte ai dreptate, asa este. Omul nu este de factura mahalagista, nu are obrazul gros si nu rezista sa ii fie atacata familia si sa fie atacat el cu toate laturile pe care le pot produce oamenii puterii.

Chestia asta este o miscare politica, mare adevar graitai. Evident ca este o miscare politica. Ce altceva vrei sa fie, miscare de glezne? Sunt oameni politici deci este o miscare politica. Cred ca voiai sa folosesti un cuvant mai dur, voiai sa zici ca este o "manevra" politica, dar ai ratat exprimarea.

Ce sa urmeze. Bombonel o sa si-o fure si de la Vadim si de la Basescu. Punct. Asta va urma. Eu am votat cu Basescu la locale. Voi vota si la presidentie. Nu il consider bun pentru presedinte, dar din pacate asta e conjunctura. Vadim este un etern profitor si demagog, Nastase este in tabara gresita si este mult prea dezinteresat de poporul roman. Deci asta e. Pacat ca trebuie sa blocam un om de actiune cum e Basescu la Cotroceni.

 

P.S: Din cate am remarcat eu pe forum marea majoritate sunt de dreapta sau oricum cu opozitia. Nu cred ca ai nimerit bine sa deschizi subiecte politice aici.

Share this post


Link to post

Nu i-a trecut nimănui prin cap ideea unei alianţe PD-PRM ? prea l-a apărat Vadim pe Băsescu, şi o mişcare de tipul ăsta ar grupa la un loc multe voturi anti-PSD, de altfel răsfirate rău între partide.

Share this post


Link to post
Nu i-a trecut nimănui prin cap ideea unei alianţe PD-PRM ?

:rotfl:

Da orice e posibil, am vazut PSD - PUR de ce nu si PD-PRM.

 

Ce zice mongoose zice bine, dar totusi nu cred ca doar obrazul subtire

l-a facut sa se renunte. E ceva mai mult. Se bagase in politica, stia in ce kkt se baga.

 

@sjb:

Uite ce-am gasit pt tine:

Cu fruntea lipita, lipita de zid ,

sa simta copilul ce-nsemna partid,

ce-n semna popor,

ce-nsemna al sau conducator

Share this post


Link to post
Da orice e posibil, am vazut PSD - PUR de ce nu si  PD-PRM.

Shenk este PSD+PUR (cum spunem noi ca fosti membrii PUR, PSD cruce PUR, pt ca singurul lucru pe care l-a facut aceasta alianta a fost sa ingroape PUR-ul).

SJB - starea de sanatate a lui "Stolo" se cunostea dinainte, dar ca si alte boli de cancer nu ai cum sa-i prevezi evolutia. Poate acum juma de an stagnase, dar in urma presiunilor si stresului s-a agravat. Nu stiu de ce esti asa de pornit...eu nu-i doresc decat sanatate.

Abia astept sa vad "talk-show-urile" in care Bombonel va fi intre Basescu sa Vadim. :) ) Atunci sa vedeti rasul dupa lume.

Acum "OFF THE RECORD" cei responsabili de campania lui Nastase isi dau pumni in cap intrucat se miza pe o campanie de apropiere de oameni..."Nastase coboara de pe scaunul lui si se duce in popor sa vada care sunt grijile lor si problemele lor, spre deosebire de Stolo care era un om mult mai stilat, un om care daca ar sta la masa cu noi si-ar vedea de treaba lui (de ciorba lui), in timp ce Nastase ar vb cu noi". Toata problea este ca aceasta strategie nu mai tine la Basescu care este un om care s-ar pierde in multime (este aproape de oameni si ca mod de gandire si ca mod de a spune lucrurilor pe nume). Ceea ce am scris aici este "un zvon" :) (va spune un fost membru PUR, actual PNL).

Cine zicea ca politica nu e o curva???

Share this post


Link to post

sa raspund la fiecare

 

Shenk am si eu una pt tine:

"Caci operele noastre primordiale

si muntzii mari si apele si glia

traiesc in trei cuvinte esentziale:

PSD-ul,Nastase,Romania!

Mongoose:

am scris tot textul cu litere mici si nu era sa scriu pnl cu litere mari...

 

si pt totzi:imbatatzi-va voi cu apa rece vazandu-l pe basescu la cotroceni.locul lui e in strada printre mahalagii,aurolaci si tarabagii!

Share this post


Link to post

Poate catziva dintre voi mai stiu, poate altii nu stiu deloc dar Stolo avea doar un singur rinichi...Te-ai linistit SJB-ule?

Share this post


Link to post

ALO MAI BAIEZTI ATI LUAT-O DE LUNI!?!?....Ta na na na ...Acu' pe bune nu sunt PSD -ist da' Nastase e tare Tetelu!.... L-a vazut cineva aseara cum i-a tras-o lu' Basescu!?!?! ..Ca cica abia a plecat Stolo si l-a si folosit ca si unealta de a castiga capital politic si a mai zis ca ei (PSD adica) nu l-aui facut never pe Stolo "lacheu" cum l-ar fi facut Basescu in 2000...BAI DECI EU ABIA ASTEPT CONFRUNTAREA ASTA BASESCU VADIM NASTASE ...O sa fie SUPER MISTO si eu pariez pe NASTASE fara sa fiu PSD-ist da' tipu e destyept da-l in ma-sa!!

Share this post


Link to post

E adevarat ca Nastase nu e prost. Dar pacat ca e in tabara gresita.

Probelma lui majora este ca nu prea e popular. Ilici a castigat de atatea ori pentru ca oamenii se puteau identifica in el. Nastase nu e nici pe aproape.

Vom vedea la alegeri. Discutiile de acum sunt futile. Eu personal stiu de mult cu cine votez, ce se intampla in campania electorala este doar un circ interesant la care o sa ma uit din curiozitate.

Share this post


Link to post

Baui da' la debate-ul dintre Bush si Kerry te-ai uitat!?!?Deci pe bune ai nostri au zece clazse in fatza lor !....Clar si de departe !

Share this post


Link to post

...stolojan se retrage...la garaj (ca tot e forum auto) . :lol:

Share this post


Link to post
Baui da' la debate-ul dintre Bush si Kerry te-ai uitat!?!?Deci pe bune ai nostri au zece clazse in fatza lor !....Clar si de departe !

Nu m-am uitat. Cum a fost? A sarit sange :P ?

Share this post


Link to post

..NU pot in 20 de caractere...A fost PENIBIL !!..Ambii au fost penibili si ca safie treaba oabla baietzii au dat tare pe problema externa deci in USA n-au nimic de rezolavat problemele Presedintelui USA sunt in afara nu in tara !!@> :) )))Super nu!?!?!?...M-am pisat pe mine de ras !Bai deci "croaie mua" la capitolul asta -cu politica ai min - le dam clasa

Share this post


Link to post

Nu mai scrie in engleza cum se aude ca abia am inteles ce dreq zici acolo. :P

M-am prins destul de repede dar la prima privire m-am uitat chiorash :D

Ma, acolo la ei cursa electorala este f. dura. Dar parca nu e k la noi, sa vina o institutie a statului care ar trebui sa isi vada de treburile ei si sa fie neutra (MApN adica) si sa scoata de la naftalina dosare de santaj despre oameni politici (Basescu spre exemplu). Asta mi se pare strigator la cer. Nu puteau vere sa ii dea documentul lu Ciuvica si sa zica ca l-a gasit pe jos. Trebuia Ioan Mircea Pascu sa implice o institutie a statului, care este pe primele locuri in increderea oamenilor, intr-o lupta murdara pentru putere. Asa ceva n-ai sa vezi la ei. Adica ce are, ma scuzati, sula cu prefectura. Ce treaba are Pascu cu bataia astora? Armata si-a terminat toate treburile si acum face politie politica. Sa mai zicem ca CNSAS i-a intrebat daca au ceva compromitator la adresa oamenilor politici si ei au zic ca NU, nu avem. Si acum dintr-o data au. Pai daca si armata a ajuns mijloc de santaj si lupta impotriva adversarilor politici ce mai ramane? Biserica? Acu probabil ca o sa scoata Teoctist (nu m-ar mira) un document care atesta clar ca Basescu este ateu. LOL. Sau cine stie ce altceva. De rasul lumii nu alta.

Share this post


Link to post
Acu probabil ca o sa scoata Teoctist (nu m-ar mira) un document care atesta clar ca Basescu este ateu.

 

Da, şi că atunci când era mic bătea pisicile cu pietre şi muşca porumbeii de cap, ca Ozzy ! :rotfl: apropos de asta, http://www.evz.ro/social/?news_id=167980 !

Share this post


Link to post

Oribil. Au nenorocit invatamantul jegosii astia. Saracul ministru invatamantului din vechiul regim facuse treaba. Invatamantul a fost printre primele capitole rezolvate in aderarea la UE. Acu comunistii astia au distrus tot ce facuse el. Este incalificabil ce se intampla in momentul de fata cu invatamantul romanesc.

Probabil ca singurele creiere acceptate de doctrina PeSeDista sunt cele moi si pufoase si mirosind a cocolino.

Share this post


Link to post

mongoose catzi ani ai? ca nu prea pari sa ai tangentze cu invatzamantul de spui ca ce au facut in invatzamant aia de dinainte au facut bine.

am intrat la liceu exact cand s-a trecut de la trimestre la semestre si a fost cea mai mare tampenie posibila "reforma" aia.abia incepea shcoala,pac o sapt de vacantza iar shcoala,apoi craciun,dupa craciun urma o perioada de evaluare etc.era o bulibasheala de nedescris.cica pt o nota trebuia sa fii ascultat de 3-4 ori si iti trebuiau vreo 3-4 note deci per total trebea sa fii ascultat de 12-16 ori.si fiecare nota trebia trecuta intr-un minicatalog si apoi in catalogol mare.apoi toate tezele lucrarile,maririle de note etc trebuiau facute in perioada de evaluare de 3 sapt.n-au reushit profesorii macar sa se adapteze d-apoi elevii.apoi admiterea la liceu a fost desfiintzata si s-a reintrodus capacitatea ca asa a intrat diaconescu la liceu in 900 toamna... si pe vremea lui...aaa...

deci copilul nu mai putea sa-si aleaga liceul la care vroia ci il baga calculatorul unde vroiau megabitzii lui.adica daca un copil vrea sa se faca medic sa zicem si n-are nota la capacitate exact aia pt liceul care are profilul chjimie biologie sa zicem,nu intra acolo ci ajunge la electronica ca pt electronica a avut media.

alta tampenie mare au fost manualele alternative care costa cateva milioane si care sunt mult mai slabe calitativ decat cele care au fost inainte.si se shtie cazul cu andreea esca si nu mai shtiu cine in manualul de istorie iar stefan mihai si vlad tzepesh juma de pagina sa se shtie si ei trecutzi in istorie.

apoi admiterea la facultate pe baza de dosar.cine a avut 10 pe linie in liceu ca tasu e cutarica sau cotiza la dom profesor si la madam profesoara intrta unde vrea mushchii lui chiar daca habar n-are cu ce se mananca materia respectiva iar altul care poate ca s-a pregatit doar intr-un anumit domeniu nu poate sa intre ca a avut 5 la nush ce dexteritatzi.nu era mai bine cand se dadea examene mai bine acum.imi vine in minte o faza de la admiterea la facultate de anu asta,faza de a dat-o la tv.il intreaba pe un candidat de ce a ales specializarea respectiva iar ala zice: "aaa...pai...era facultatea cea mai aproape de casa" pai mai da-o in pizda masii educatzia lu peshte ce se face in tzara asta.

inainte de 89 era poza lu ceashca pe prima pagina din manuale dar se face a carte.acum in astea de acum nici un sfert din ce era pe atunci nu se mai face.si cine invatza si e tare in tzara dupa ce termina pleaca afara pt ca vede ca tot efortul pe care l-a facut ii este rasplatit cu o mare (cuvant_urat)!

Share this post


Link to post

Hm. Discutabil cand anume s-au luat ce masuri. Sunt destul de mare ca sa nu mai am tangenta de mult cu invatamantul. E adevarat ca nu stiu exact ce masuri s-au luat inainte de 2000. Dar stiu clar ca dupa nu s-a facut nimic bun. Nu vreau sa discut mai departe pe tema asta pentru ca ar trebui sa imi iau din timpul de la munka sa ma documentez mai mult ca sa dau replica si sincer nu merita. Ideea e ca ce s-a facut dupa 2000 este crima. Nu stiu ce s-a facut inainte, poate nu toate masurile au fost corect, dar scopul nu era clar distrugerea invatamantului. Pe cand acum masurile luate parca sunt toate impotriva. Voi reveni, pentru moment sa revenim la topic.

Share this post


Link to post

:o fftopic:

 

la chestia cu invatamantul sunt foarte de acord cu SJB. din fericire am terminat liceul chiar inainte sa intre in vigoare toate aberatiile lor. dar chestia e ca si astia de dupa 2000 au continuat cu tampeniile... nu mi se pare absolut deloc corect sa se faca admiterea la liceu/facultate dupa mediile anuale, nici macar cu un procent oricat de mic! daca vreau sa ma fac programator, ma c*c pe ele de geografie si biologie! toti tocilarii care au numai 10 la toate materiile de fapt nu stiu nimic practic. se concentreaza atat de mult la nota, ca uita sa mai inteleaga si despre ce e vorba...

 

a fost o tipa la interviu la mine la firma, cica terminase cu 10, alea alea, si ne-am dat seama ca era o varza absoluta. pe langa faptul ca n-avea experienta, nici nu stia pe ce lume traieste. a zis niste tampenii si era sigura ca ne-a dat pe spate.

 

si sa nu aveti cumva impresia ca sunt frustrat din cauza notelor, in liceu am fost mereu primul din clasa, iar la fac. am avut mereu bursa de studiu. dar nu am urmarit niciodata nota si nici nu mi se pare sanatos sa faci asta.

 

aaaaa, daca ar fi niste teste grila, universale, ca la americani, ar fi ceva, dar asa, ai ghinion de nimeresti peste un profesor ciufut care te tine numai in 5 la latina sau nu stiu ce alta tampenie si din cauza asta iti ratezi viata!

 

:ontopic:

 

nastase e un mare ingamfat, pe el nu-l intereseaza poporul, cum il intereseaza pe iliescu (asa cum e el, cu convingerile lui comuniste), pe el il intereseaza doar persoana lui, si sa-i calce pe toti in picioare. are un complex, trebuie sa se simta mereu superior celorlalti, probabil cand era la gradinita radeau copiii mai mari de el...

 

stolo era un gentleman. nu l-ai fi auzit niciodata cu propuneri legate de numaratul oualelor...

 

basescu e altfel, e mai infipt, tine bine la tavaleala, de asta o sa fie mai incomod pt psd... dar totusi eu sunt cam pesimist deocamdata, mai astept sa vad ce-o sa se intample.

 

dintre toti, cred ca geoana ar fi fost cel mai bun presedinte. distins, stilat, diplomat, exact cum tb sa fie un presedinte. dar deh, te pui cu orgoliul lui bombonel ?

Share this post


Link to post

un politician care cu adevarat are stil este gyorgy(sau cum se scrie)frunda.fusese mai demult la un top show si moderatorul l-a intrebat care este cel mai mare defect al sau si asta a raspuns :sunt ungur in romania.si avea dreptate.dar facand abstractzie de culoarea etnica(oricum asta e singurul ungur pe care il apreciez)e cel mai vertical politician.

cat priveshte ouale lui nastase,ala care a primit replica asta cu numaratul oualelor chiar o merita.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...