Jump to content
 

Sign in to follow this  
ovi

CE INSEAMNA BIROCRATIA!!!!

Recommended Posts

Sa va povestesc o chestie ciudata?

O prietena si-a luat permisul de conducere si dupa ce a facut analizele medicale, taxe , examinare etc ..stiti voi fiecare, s-a vazut cu permisul in mina.

La exact o luna de zile ii fura portmoneul intr-un magazin niste tintzari nenorociti si ramine fara permis.

merge la politie si ii pune in brate printre altele si o fisa medicala(cel putin 10 analize printre care :o rtopedie, chirurgie, boli interne, psihologie ,orl,oftalmologie,serologie,neurologie siiiii obstetrica ginecologie+ semnatura medicului de familie.)

isi face toate analizele din nou ca nu avea ce sa faca , ca asa e legea si plateste vreo 800.000 pt permis dar in final il are in mina.

Exact in seara aceia (asa a fost sa fie) acasa a fost chef la frate-so, si dimineata ia permisul de unde nu e.

l-au cautat o saptamina si nimic...

S-a dus din nou la politie...declaratie ...publicare in monitor ...fisa medicala(ortopedieeee,chirurgieee,boli interne,psihologie,neurologie,oftamologie,orl,serologieeeee ginecologieeeee)+semnatura medicului de familie+ taxeee vreo 800 mii in total ca doar inca nu se schimbase nimic.

Spune-ti si voi unde a-ti mai vazut asa ceva..o prostie mai mare ca asta?sa-ti refaci analizele de atitea ori aiurea...de ce nu au in evidentza lor stiu eu ..analize ok...platesti taxe si gata...cum sa te puna sa le tot refaci de radeau si medicii de ea.

de ce v-am povestit toate astea? ca sa aveti mare grija ca sistemul e praf iar ca toata povestea sa aiba legatura cu forumul va spun ca prietena si-a luat un MATIZ rosu ...superb.

Share this post


Link to post

S-a mutat aici,nu are leg cu Probleme tehnice CNLE.

Share this post


Link to post

este birocratie , dar si sa ramai fara permis de 2 ori intr-o luna de zile ... scuza-ma ... :maso:

Share this post


Link to post

asta-i nimic Eu ma chinui de o saptamina sa bag mashina in service... Imi expira shi dovada... Plimb hirtii intre Asirom si Reiffeisen de am acrit nu mai stiu ce sa mai zic niste nenorociti rominii astia indiferent de unde vin...

 

Partea buna oricum, e sigura ca e sanatoasa, nu? 3 rinduri de analize, Romineste ar fi fost sa nu-i iasa toate la fel...

Share this post


Link to post

:) )))))bunaq asta Keluboss buna rau m-am pipi pe mine !!!.....BAi da' in puii mei totusi aadica nu putea sa se duca sa nu-si mai faca analizele ca draq doar era prin evidentele alea cerea doar copie dupa alea vechi !..Si kiar sa pierzi permisul de doua ori intr-un interval atat de scurt !...Curat ghinion ca sa zic asa !?!?MAi Ovi bea mult prietena asta a a ta ! :) )))

Share this post


Link to post

Şi eu am rămas ca la dentist când mi-a zis o prietenă că s-a mutat... şi schimbând adresa, a trebuit să-şi schimbe şi permisul... şi a trebuit să facă din nou analize !! :rotfl:

 

Concluzia: ăştia cred că dacă te muţi, te şi îmbolnăveşti ? de nervi, poate :D

Share this post


Link to post

mie mi-au redenumit... adica era cartierul brazda lui novac pe BI si acum este nu stiu ce strada... trebuie sa imi fac din nou permis?

 

(mi-au "redenumit" adresa, nu este schimbata)

Share this post


Link to post

Eu zic ca ti-a pus Dumnezeu mina-n cap, cred c-ar trebui sa dai in judecata primaria, ce mama ma-sii scimba numele la tarla

Share this post


Link to post

Eh... o sa aflu in curand daca trebuia sa fac asta pentru ca luni ma duc sa platesc o amenda. :-D

Share this post


Link to post

Chestia cu analizele vine de la informaticu'. Face unu un program si baga acolo ca permisul este valabil 10 ani de la eliberare. Alearga milioane de posesori dupa fise proaspete in loc ca Garcea sa solicite modificare aplicatiei. Valabilitate 10 ani de la data ultimei fise medicale din dosar daca posesorul permisului nu vrea actualizarea ei. Complicata treaba cu compuliatorul (cum spune rusul). :twisted:

Share this post


Link to post
mie mi-au redenumit... adica era cartierul brazda lui novac pe BI si acum este nu stiu ce strada... trebuie sa imi fac din nou permis?

 

(mi-au "redenumit" adresa, nu este schimbata)

Exact asa au patit si ai mei dupa revolutie cand s-a schimbat strada din Republicii in Domneasca (chipurile sa nu se mai auda de R. Socialista). Au trebuit sa-si faca mutatie pe buletin. Da eu ma gandesc la alta faza. Satul de peste Dunare de Gl se chema pana acu un an, doi 23 August, acu se cheama Garvan. Aia au schimbat localitatea cu totul desi nu s-au miscat. Cik nu mai e sarbatoare nationala si nu mai are voie sa se cheme asa. Ii durea p-aia in kur de cum se chema satul lor prapadit.

Share this post


Link to post
Eh... o sa aflu in curand daca trebuia sa fac asta pentru ca luni ma duc sa platesc o amenda.  :-D

Teoretic Da, practic NU. Daca in BI nu ai renamele nu faci nimic. Daca ai, atunci faci matale rost de la primarie o adeverintza in care se atesta ca starda tz se kema strada y si gata. Cunosc persone care pe baza adeverintei astea merg de ani buni. La orice discutie cu politia, problema se pune asa:

- Scos regulamentul si aratat unde scrie ca daca iti schimbi domiciliu trebuei schimbat carnetetu

- scos adeverintza si demonstart ca e acelasi domiciliu

Share this post


Link to post

:) nici macar.

Nu s-a redenumit strada. Inainte, pe BI aveam scris Cartierul, fara strada. Acum am strada, fara cartier :)

Share this post


Link to post

:-D exact. Din "patrat"... asa ii ziceau :)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...