Jump to content
Sign in to follow this  
ageana

Povestiri de pe urma Daciei

Recommended Posts

Da, aici nu pot sa nu-ti dau dreptate. Singura MARE problema este ca daca maine printr-o minune dispar toate daciile vechi, ramane inca 25% din parcul auto in aceeasi stare, doar ca difera marca de masina :(

Share this post


Link to post

@andreib: crede-ma, Dacia mea nu a fost niciodata un "pericol public" si nici nu a luat ITP-ul pe spaga. Ah, si nici nu mi-a luat talonul pt. gaura in toba ca nu am, i l-a luat unui prieten.

De ce nu ti se pare tie normal sa "ma uit in gradina vecinului" cand vine vorba de chestii d-astea, tie ti se pare normal ca o RABA care scoate fum cat arpechimul sa treaca fara probleme pe langa echipajul RAR, si eu nu. Tocmai cum spunei si tu: aceeasi lege trebuie respectata de toti.

 

Nu vreau sa se inteleaga ca iau aparare vechii "berline", din contra, dar totusi este in primul rand masina pe care si-o poate permite oricine.

 

Si iegzact cum spunea si moshu: nu Dacia e de vina, ci proprietarii care nu isi intretin masinile si merg cu ele in stadiul de "caruta".

Ce crezi, ca nu se poate lega cu sarma la fel de bine esapamentul la o masina straina, sau ca JEGUL nu sta si pe masinile astea... sa fim seriosi.

 

P.S. La anul imi schimb si eu masina: Cielo, sau ceva SH adus d-afara, inca nu m-am hotarat.

 

Numai bine!

Share this post


Link to post

Nu generalizati! Nu toate daciile 1300-1310 etc. sunt coji. Eu am avut doua dacii foarte bine intretinute '82 si '95, fapt pentru care nu am ramas niciodata in drum. La vremea lor au fost destul de bune, vorba aia..cum e masina asa e si stapanul :) .

post-1682-1163103550_thumb.jpg

post-1682-1163103614_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Da ti-au placut capacele de matiz bag seama :P

Share this post


Link to post

A lui taica-miu e varzita rau, dar inca merge cu ea.

Imi face placere sa ma sui uneori in ea si sa-i dau talpa, din pacate nu-mi permit, ca la orice masina neintretinuta, altfel nu ma deranjeaza ce masina conduc.

Share this post


Link to post
altfel nu ma deranjeaza ce masina conduc.

 

Cel mai greu e cu volanul unde trebuie alta forta, cu zgomotul care acopera radioul, cu leneveala la deal, cu troncaniturile ... In rest totul "e perfect"...

Ce repede se obisnuieste omul cu binele si ce repede uita de unde a plecat ( cel putin la mine se verifica cu varf si indesat)

Share this post


Link to post

Pentru mine uneori e si placere. Am coborat si din Passat si m-am urcat in Dacie dupa aceea.

Share this post


Link to post

@steph - Capacele le-am cumparat din metro - 700mii setul :) , unul mi-a fost furat imediat dupa ce le-am pus.

Share this post


Link to post

O cheama Bubu, nascuta in 1997, din tata necunoscut si mama cu nume istoric. Am adoptat-o temporar, pana imi voi gasi eu o protejata mai inteligenta si EA o familie mai intelegatoare.

Inca de la prima noastra plimbare s-a lasat cu cantec. De emotie, pompa de frana a facut infarct, lasandu-ma sa dau in gol cu dreptu' pe pedala din mijloc. A trebuit sa recurg la mana dreapta pentru a-i lua din avant, prima oprire fiind la mecanic. Doar râmele pe care le-am gasit sub roti cand am miscat-o din loc, pareau mai relaxate.

La trei zile de la inlocuirea pompei emotive, toba finala s-a gandit ca e ignorata si s-a desprins din mijlocie, atarnand in poponetul Bubulinei precum o pu..nga goala atarnata intr-un pom. Bineinteles ca toba a intrat in criza pe o ploaie torentiala, noaptea, cand nici un caine nu-l dadeai afara. Dar eu am fost mandra! Cine mai scotea fum ca mine lateral si sunete de borla, intr-o joi noaptea, pe soseaua Bucuresti-Oltenita?! Un "INSANE" imi mai trebuia pe capota si eram de-a lor!

Am vindecat si toba, dar minunea de a ne intelege perfect nu a durat decat doua zile. Dupa o oprire la benzinarie unde am adapat-o cu 15 litri de hrana zilnica, rezervorul, crezandu-se organ intern precum ficatul, s-a perforat si a lasat sa mi se scurga pe domeniul public din curtea blocului echivalentul a doua zile de munca asidua la primarie. M-am emotionat si eu si am lasat-o sa planga pana s-a usurat. S-a rezolvat cu un transplant de tabla galvanizata, dar am ramas cu sechele: indicatorul de benzina a murit definitiv. Sper sa-l doftoricesc si pe asta, fiindca de frica unei pene a prostului, alimentez in permanenta. S-ar putea sa dam pe rascoale la un moment dat :D .

Sper sa imi gasesc cat mai repede protejata visata si Bubulina sa se integreze intr-o alta familie. Dupa cum se manifesta, un clan de mecanici i-ar fi mult mai util!

Share this post


Link to post
O cheama Bubu, nascuta in 1997, din tata necunoscut si mama cu nume istoric. Am adoptat-o temporar, pana imi voi gasi eu o protejata mai inteligenta si EA o familie mai intelegatoare.

 

Ileana, dar ce s-a intamplat cu galbioara (papadia) ?

Edited by Bel_Ze-but

Share this post


Link to post

E in RK.

Share this post


Link to post

Superba descrierea , Ileana !

Ai un 10+ de la mine !

 

...am murit de ris !

Share this post


Link to post

Eu am murit de plans cind a pornit Ileana aseara monstrul numit B U B U . Era un fum in parcare si un miros, chiar si tractorul meu era mandru ca scoate mai putin fum :) Cred ca puteam totusi recupera benzina pe esapament =))

Share this post


Link to post

Felicitari (I)Lenuto pentru eseu. Cred ca mi-au dat lacrimile cand am citit, de emotie (sau iar am uitat sa-mi pun ochelarii?). Oricum dragostea de femeie e altfel, se confirma inca o data. I LOVE YOU! WOMAN! Si da-o draku de dacie... > :)

 

Eseul poate fi intitulat in iambi "Bubulino!, eu pentru tine lacrimez - cand fumul gros il inhalez... Si pe Bogdan eu l-am luat - in fumuri, cu-al lui Passat. V-am spart." (Sorry Bog, Golf nu rima cu restul :D )

Share this post


Link to post

Hehe ... cunoc senzatia cu masini de varsta asta.

 

Sa va povestesc de HARCA, care era o doamna tanara de aproximativ 25 de ani.

 

Istoricul ei inainte sa ajunga la mine e destul de tumultos. A fost cumparata de cunostintele carora le-am dat breakul de la un mos cu 10 mil fara acte fara nimic.

 

La un moment dat harca a fost furata de niste betivi vandalizata si lovita. Reparatiile cred ca au fost facute cu mistria altfel nu imi pot explica cum au ieist atat de ... valurit.

 

Instalatia electrica imi atarna pe picioare si din cand in cand se mai desprindea cate ceva asa ca pret de o luna si un pic am fost un mic electrician.

 

In fine soseste ziua cand au venit sa imi ia breakul si sa mi-o imprumute pe harca. Ma gandeam ca nu poate fi atat de rau e tot dacie chiar daca mai batrana cu 20 de ani decat a mea.

 

Ma sui calare pe harca si plec la o tura in recunoastere cand am auzit zgomote pe care nu le-am recunoscut dar mi s-a spus ca o sa ma obisnuiesc.

 

Dupa 50 de metrii la coltul blocului in curba, usa din dreapta s-a deschis si era sa zbor un copil care se plimba linistit printre blocuri. :rolleyes:

 

Ma intorc parchez junghiul si cand trantesc usa imi cade oglinda din stanga... moment in care taicamiu incepe sa rada cu lacrimi...

 

Eu deja eram ingrozit... Nu are rost sa mentionez ca nu functiona absolut nici un buton cu exceptia luminilor si a avariilor, plastice rupte, usile etansate cu purfix si tone de banda izolatoare.

 

A doua zi dis de dimineata am coborat cu un cuter in mana sa ma debarasez de husele mosului ( erau facute din materiale din alea groasa si apretate, de parca erau draperiile de la muzeul militar :wallbanger: ) care miroaseau ingrozitor.

Tocmai atunci coboara un vecin drag mie b-( :dizzy: care ma intreaba daca e noua mea masina si cand i-am spus ca da mi-a replicat ! Las ca e buna pentru inceput ... Asta in conditiile in care eu condusesem in cateva luni cat a condus el inultimii ani.

 

Din ziua aia a inceput si show-ul. Deoarece nu mergeau indicatoarele m-am dus sa ii afc plinul plus o canistra de 6 litrii. Nu stiu ce a fost in capul meu dar am uitat sa pun dopul canistrei ( plina ochi cu benzina ). Zilele urmatoare daca aprindeam o bricheta in masina cred ca luam foc. Canistra mea se varsase peste mormanul de huse din portbagaj si cam mustea de benzina pe acolo...

 

Treptat au inceput sa se rupa diverse precum scaunul soferului, bancheta din spate o lua la vale... si cireasa de pe tort a fost furtunul de alimentare cu benzina care era atat de imbatranit incat atunci cand am pus mana pe el l-am afcut bucati.

 

Uite asa stateam eu in fiecare intersectie la stop cu o rola de banda izolatoare si lipeam rahatu ala.

 

Cred ca am avut o perioada de 2 saptamani in care ma usturau ochii de la vaporii de benzina in fiecare seara.

 

Mi s-a pus in vedere ca nu ar fi indicat sa depasesc 60 km/h din cauza rotilor care nu erau nici echilibrate nici ajutate de o directie ok. Eu am ajuns la 100 dar a fost o experienta unica. Danubiana RULZ.

 

Nu a durat mult si coelgii de la scoala si-au dat seama ca masina aia nu se inchide cu cheia si nici nu se blocheaza volanul fara chei in contact asa ca ii auzeam din ore cum o impingeau prin curte si in fiecare zii aproape trebuia sa iau amsina de pe terenul de fotbal.

 

Intr-un final glorios am inapoiat mijlocul de locomotie proprietarului ( masina nu se putea numi ) si am aflat ca a plecat de la el tot pe 10 mil. Plecat e mult spus pentru ca noul proprietar nu a reusit sa mai plece din fata blocului din cauza ambreiajului care a cedat si astfel un pericol pe roti zace si acum undeva pe langa gara obor.

Share this post


Link to post

Eu n-am avut Dacie niciodata... Am inceput cu un moskvitch 1500 din 1980 care m-a lasat in drum iremediabil doar de 2 ori in 3 ani cat a stat la mine, in rest nimic ce nu se putea face pe sant, am continuat cu un alt moskvitch 2141 de data asta, din 92, care m-a lasat in drum in 4 ani o singura data, cand s-a calat motorul :D ..

Dar, ca orice ruman  <img src= )"> am condus dacie, cea mai terifianta experienta fiind urmatoarea...

In 2002, in luna august, intr-o duminica, trebuia sa merg cu viitoarea mea sotie la o nunta in Bucuresti si aveam moskvitch-ul bagat la vopsitorie. Am luat Dacia socrului, un 1310 din 85, cu elemente de 2000 si motor de 1400 si cutie in 4 trepte. Masina bibilita si aranjata, interior impecabil cu scaune inalte dintr-o bucata si bancheta cu tetiere, tapiterie albastra din plus etc, dar abia cumparata de la un avocat. Intolit fain si eu si logodnica, plecam la nunta. Ajungem la biserica, participam la eveniment, pe la ora 6 seara iesim catre masini, cu gand sa plecam la restaurant. Eram prin militari, printre blocuri la o bisericuta de cartier. Urcam in masina, dau cheie, pornesc, dau sa accelerez si poc se rupe cablul de acceleratie... Ma dau jos, experienta de mecanica bruta aveam de la moskvitch si cautam sa improvizez ceva...dar n-aveam cu ce. Intre timp, nuntasii o tirasera si ne-am trezit acolo fara posibilitatea de a misca masina...Am incercat o deplasare cu socul ciupit dar se ineca motorul... Am cautat vreo 2 ore pe la toate benzinariile din zona la care puteam sa ajung la pas un cablu de acceleratie sau ceva din care sa improvizez un cablu. N-am gasit... Am oprit un taxi, i-am explicat omului ce am patit si ala, om de inteles, ma duce - ocolind kilometrii intregi pentru ca podul grant era in reparatii- la un magazinas in Giulesti, iau cablu si ma intorc. Tot el mi l-a si schimbat, ca m-a vazut imbracat in costum si cu cravata...I-am dat omului 200.000 si mi-a dat 100 inapoi spunand ca e prea mult...

Am plecat catre restaurant, iar cand am ajuns acolo am injurat ca tacane avansul, caci se auzea un tacanit ca la balamuc cand acceleram. In fine, muzica, dans, mancare, apa minerala, pe la 2 dimineata plecam, pentru ca a doua zi trebuia sa mergem la munca...

Ne urcam in dacie si pornim, minunandu-ma ca nu mai tacane avansul... Pe drum, a inceput sa tacane iar, dar nu l-am bagat in seama... Cand am ajuns in minunata zona Bucurestii Noi :mda: am constatat cu stupoare ca masina pierdea putere din ce in ce mai mult si ca aparuse un miros de incins si cam vedeam fum la coada... Am oprit sub un stalp de iluminat si am saltat capota... nu mai aveam T-ul de la apa!!!!! Mersesem fara apa!!! am cautat cu o bricheta si am gasit T-ul respectiv atarnand de unul din furtune, constatand cu stupoare ca avea bratele mult mai scurte decat ar fi trebuit sa fie. Motorul frigea ca dracu, mi-era frica sa nu se caleze, am luat repede un bidon de ulei de motor din portbagaj - noroc ca era-, un patent, am dat cele 3 piulite care tin capacul la culbutori si am turnat uleiul proaspat ca sa racesc cat de cat motorul. Apoi am asamblat totul la loc si am bagat T-ul cat de cat legandu-l cu cablul de acceleratie vechi ca sa nu mai sara. M-am dus la un nonstop si am cumparat un bax de izvorul minunilor la 2 l, apa plata si dupa circa o ora am bagat vreo 3 sticle in motor, restul rezerva si am plecat. Va reamintesc ca faceam aceste lucruri imbracat in costum, camasa alba si cu cravata la gat. Ma rog, cravata a rezistat cam 30 minute si a zburat in masina, patata definitiv si iremediabil cu ulei de motor.

Improvizatia m-a tinut cam 1 km, pana la iesirea din Bucuresti, cand motorul a inceput iar sa tacane. Am oprit si din cauza zonei extrem de rau famata - Laromet- si a unor indivizi colorati care se invarteau p-acolo, am bagat 2 sticle de apa in vas si am taiat-o, urmatoarea oprire fiind intr-o relativ safe zone, la benzinaria MOL de la centura. Acolo am luat banda izolatoare, am bagat alta apa, am lipit T-ul cum a legat tiganul pe tac-su si am ajuns la Buftea la ora 6,30...

Cand m-am dat jos i-am zis logodnicei ca daca ma aude vreodata ca vreau sa-mi cumpar Dacie, sa ma bata la cap sa nu-mi iau. Avea sa-mi reaminteasca chestia asta in 2004, cand aveam de ales intre Logan nou sau masina straina SH...

Ca sa inchei, a doua zi am luat un T normal, metalic si am investigat cauza. T-ul respectiv fusese carpit de un mecanic care l-a spart strangandu-l, asa ca a taiat din brate zona sparta si l-a prins de 2 lei. :wallbanger: Becurile in bord nu s-au aprins din cauza ca firele de la sondele de ulei si apa erau desfacute si legate de o conducta de frana... Am verificat uleiul a doua zi si era la nivel, desi eu cu o seara inainte pusesem 2 litri... Am schimbat uleiul si motorul respectiv a mai mers pana in 2004 cand a fost segmentat si masina ulterior vanduta. Nici macar garnitura de chiulasa nu s-a ars... singura urmare notabila fiind ca masina incingea ca dracu daca treceai de 90 la ora la drum lung vara...

Share this post


Link to post

Nu am avut dacie si nici nu vreu sa am,masina cu care am inceput a fost un golf 1 diesel pe care l-am avut doi ani,apoi un oltcit cu care am avut accident intr-o iarna si multe altele dar am condus o dacie acum doi ani cand am mers la Taru Mures cu o ruda si a insistat sa mergem cu masina lui.Inca de la inceput a trebuit sa trag mult mai tare de volan,sa apas mai tare ambreiajul si sa ma chinui sa schimb vitezele.In Cheile Bicazului am ramas dintr-o data fara lumini,am oprit si am rezolvat problema asta dar nu dupa mult timp motorul a inceput sa piarda din putere si sa oprit dar am reusit sa-l pornesc dupa trei incercari esuate.Pe dum a inceput sa ma doara spatele,spatarul avea o pozitie tare ciudata,era mai lasat intr-o parte,iar aproape de Tg.Mures a cedat si vitezometrul,incepuse sa oscileze intre 0-50km/h si mergeam dupa ureche.

La intoarcere drumul a devenit si mai palpitant,am facut pana de cauciuc,caucicurile pe spate erau la sarma dar nu observasem cand am plecat pentru ca era noapte,roata de rezerva era intr-o stare la fel de jalnica si m-am rugat sa tina pana in Piatra Neamt,a inceput sa bazaie kilometrajul aproape de Borsec,in Chei am inceput sa vad ca franele tineau cat sa nu intru in rape,nu puteam schimba vitezele normal,iar geaamul de la sofer se lasa jos din 15 in 15 minute.

Cand am ajuns acasa am multumit domnului ca am scapat intreg si de atunci nu m-am mai urcat intr-o dacie.

Nu-mi mai trebuie,mai bine conduc un trabant decat dacie.

Share this post


Link to post

Pana la urma din povestea ta rezulta ca ruda era de fapt problema, nu masina. Ca masina, chiar si dacie, nu-si poate schimba cauciucurile singura si nici repara macaraua de la geamul lateral stanga, care cadea mereu. Si nici franele nu si le poate regla. Eu zic sa critici ruda, masina n-are vina... :) )

Cred ca si un passat asa bine "ingrijit" de cineva ca ruda ta, ti-ar fi lasat aceeasi impresie. No offense.

Masina este oglinda stapanului. Indiferent de marca.

Edited by CieloFan

Share this post


Link to post
Pana la urma din povestea ta rezulta ca ruda era de fapt problema, nu masina. Ca masina, chiar si dacie, nu-si poate[..]. Masina este oglinda stapanului. Indiferent de marca.

 

Practic acceasi chestie ca la cunostinta lui Steph.

Apropo, cum arata acum breakul vandut? L-ai mai vazut ? Incepe sa semene un pic cu "harca" ? Ori n-a trecut suficient timp ?

Share this post


Link to post

E ok. Harca nu arata asa din cauza prietenilor mei de familie. Si pentru ei era o solutie intermediara. Nu o aveau de pea mult timp.

Share this post


Link to post

@steph: 10 milioane pe cotoarba aia de masina? aia si ca fier vechi ar trebui sa iei mai mult decat vanduta in targ...

Cand ma uit la Wheeler dealers tot timpul imi bag unghia-n gat cand vad ce masini cumpara cu echivalentul gloabelor de dacii.

 

Dacia de acasa am cumparat-o vineri (septembrie 1998), duminica ploua in ea, miercuri ramaneam pe faleza cu ea in drum (aprindere, naiba stie, s-a reparat singura), cum a dat inghetul si am vrut sa deschid geamul a sarit de pe o rola si tot cadea, apoi la prima ninsoare ningea si in masina, tot cand a dat frigul a inceput sa huruie ventilatorul de te scotea din masina, nu mai zic de climatizarea DE KKT, atat iarna cat si vara, iarna umblai cu suba pe tine la -5 grade, asta cu masina noua (la matiz la -17 grade umblam in pulover, pe la -26 nu prea mai facea fata), iar vara era regula sa mergi cu geamul deschis, ventilatorul ala era pus de bibelou acolo, nu se simtea nici un kkt. In primavara a pocnit furtunul de la vasul de expansiune. L-am inlocuit cu un furtun oxiacetilenic care merge si acum. Nu uitati, nu sarisem inca de 10 mii de km. La Pitesti inainte de a prelua masina (Dacia sport parca era dilarul) a fost obligatoriu la o inspectie, unde au gasit lipsa un surub la unul din bratele de la suspensie, s-a oprit motorul la probe din lipsa de benzina, dupa ce am trecut de Bucuresti si se facea noapte am vazut ca butonul de reglaj faruri era infipt invers, nu functiona reglajul decat la unul din faruri, erau reglate la maxim in jos din fabrica.

Cam astea ar fi experientele din primele mii de kilometri.

In toamna trecuta i-a luat foc instalatia electrica lu' taica-miu (firul de la alternator cred), a trebuit sa ma duc sa cumpar o sufa de remorcare si l-am tractat cu Passatu' prin oras. Masina a stat apoi vreo luna pe dreapta, am schimbat instalatia, am vazut apoi ca era pentru 4 faruri, desi o alesesem din enspe mii de bucati, la naiba, ma intrebau 1000 de detalii despre masina, pana la urma ne-a rezolvat un electrician, tatal unui membru de pe aici.

Inainte de a lua foc instalatia taica-miu umbla cu cutia de la sigurante desfacuta, ca sa umble la siguranta cu probleme, mai ales cea de la semnalizare. Cand am schimbat instalatia am schimbat si cutia, dar tot are probleme cu siguranta aia.

Cand mi-a venit matizul a fost o trecere ca la mercedes, era de neinchipuit sa umbli fara nici o scula la tine pentru ca nu mai ai nevoie. Mi-am zis ca nu mai vreau sa am niciodata de-a face cu dacia, din pacate visul meu s-a spulberat, deoarece mi-a fost bagata pe gat o cotiga de la Renault, cu mii de probleme ce arata alcoolemia celor care au facut piesele.

 

Concluzia despre dacia:

Dacia devine masina buna dupa 10 mii de km, timp in care proprietarul elimina toate hibele de fabricatie.

Daca rezolvi un defect la dacia, eventual aduci si o inovatie care sa imbunatateasca ceva, nu inseamna ca ai scapat de probleme in acea zona. Ele vor aparea si acolo, in afara de alte 100 de zone.

Dreaku sa-si mai ia rable de la renault sau cu "bai reno" pe kur, eu nu mai vreau sa aud de batjocura lor.

 

Reamintesc un citat al unui user celebru de pe daciaclub, si anume Marty:

 

Cumparandu-ti dacia, te simti de parca te-ai duce la vagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu singur, bagand bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot.

Share this post


Link to post

Mai Laure tata, ma cunosti prea bine ca sa zici ca as fi vreun fan dacia :) )

Stii bine, parerile mele se pot vedea si pe forum apropos de dacia in general, reno in special si pe mama lor. Dar ca sa pastram o nuanta de echilibru in discutie cu totii cunoastem sau am cunoscut persoane cu dacia 13xx a caror masini aratau si functionau cat se poate de normal. Iar acest fapt nu s-a datorat vreodata fiabilitatii sau celor care lucrau la asamblare, a fost intotdeauna meritul proprietarului. Si acum si atunci, proprietarii de masini, orice marca, sunt de doua feluri: categoria "merg pana cade" - vezi curtile din spate de la service pline ale acestora, asteptandu-si randul la reparat si categoria "mi se pare mie sau aud un zgomot la motor stanga jos?" - si repede la service, stat o ora, plecat. Sau "mecanicii".

 

Acuma stii tu, nici ca aia dar parca nici ca ceilalti. Undeva intre :)

 

Vecinul meu "pensionaru'", chiar e pensionar acum, are o dacia din 75 care a depasit acum vreo 3 ani milionul de km. Daca vedeti cum porneste iarna la sfert... Si tabla, sa vezi tabla. O singura fata de usa schimbata si o aripa, pe aceeasi parte, restul original. Nu inteleg altceva: cum de au rezistat scaunele (mai ales sofer, tipul a fost si e supraponderal), cum de nu s-au crapat draku plasticele alea de vechi ce sunt, cum naiba mai merg ceasurile din bord etc. Ca motorul il faci da-l naibii. A trecut si el prin vreo 3 rk-ri.

Share this post


Link to post

Apropo de ce zice Moshu, chiar ma regasesc in categoria a doua, dar cu o mica exceptie : nu ma duc la service cand mi se pare ca se aude un zgomot in stanga jos, la motor, ci si atunci cand doar visez noaptea ca as auzi un zgomot la motot... sunt notoriu la un service unde, cand sunt vazut, mi se striga de la distanta, fara sa se uite careva la masina : " Du-te acasa linistit, dom'le ! masina nu are nici pe dracu' !!

Share this post


Link to post

Si nici macar nu ai scuza ca ai dacie =))

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...