dj_sorin Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Zilele astea am mers pana la Sinaia.Am un Espero 1,5 dohc 66 kw. din 97.Am vrut sa-l testez la "maxim" si am facut abstractie de benzina si i-am dat cox fratilor pana la 190 kmh.Intrebarea este: stie cineva care este marja de eroare la aceasta viteza? cat aveam defapt? cineva mi-a spus ca aveam in jur de 180-185.Voi ce parere aveti?Espero rulezzzz.Mi-a dat o impresie f.buna la acea viteza. 8) Link to comment
Nu_stiu_totul Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Prea mult pentru drumul pe care mergeai :-D :-D :-D Bine ca mai poti scrie pe forum. :-D Din ce stiu eu daca n-ai modificat roti, anvelope fata de original abaterea vitezometrului de maxim +-10% la capete de scala si de 5% in zona centrala Link to comment
dj_sorin Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 Am rulat cu spectaculoasa viteza de 190 la ora la km 66 dupa Metro Ploiesti.Si da,sunt inca in viata.Cat despre roti sunt sava eskimo 185/70/R14.Posibil sa apara de acolo ceva exagerari a vitezei?Sunt curios.Masina s-a comportat excelent.Jantele sunt cele originale de tabla pe 14.Ce parere aveti ? Link to comment
VAXXi Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Ce părere vrei ? 10% din 190 km/h înseamnă aproape 20 km/h, deci ar rămâne cam 170. Nimic nou, ştiam că se poate. Link to comment
Nu_stiu_totul Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Nu cred ca-i exagerat, probabil ca aveai in jur de 190 km/h, drumul e drept si poate te-a ajutat putin si vantul :-D Si eu am mers cu Cielo 180km/h pe vitezometru desi in carte zice maxim 171 Km/h. Acum imi dau seama ca uneori sunt inconstient... Si mergeam pe banda a II-a si depaseam tot ce intalneam, dar daca iesea un camion "distrat" sau o caruta sau un tractor in fata nu va mai povesteam isprava ! Link to comment
dj_sorin Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 dar voi cu cat ati mers cel mai tare posibil cu espero?viteza reala nu cea de pe ceas?sunt curios. Link to comment
VAXXi Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Există topic separat pentru asta, pe care l-ai fi găsit cu puţină căutare: http://www.daewooclub.ro/viewtopic.php?t=1...t=viteza+maxima Dacă te-ai lămurit cu eroarea vitezometrului, se poate închide ? Link to comment
dj_sorin Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 Nu cred ca-i exagerat, probabil ca aveai in jur de 190 km/h, drumul e drept si poate te-a ajutat putin si vantul :-D Si eu am mers cu Cielo 180km/h pe vitezometru desi in carte zice maxim 171 Km/h. Acum imi dau seama ca uneori sunt inconstient... Si mergeam pe banda a II-a si depaseam tot ce intalneam, dar daca iesea un camion "distrat" sau o caruta sau un tractor in fata nu va mai povesteam isprava ! am mers si eu cu un amic cu cielo cu 180 pe bord dar ciudat este ca motorul inca se mai tura dar acul de la km-h se incapatana sa mai creasca parca era batut in cuie.ciudat,nu?totusi lasand asta la o parte bine ca esti inca printre noi Link to comment
dj_sorin Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 da Vaxxi . sunt multumit si bucuros ca inca sunt printr voi. .poti inchide pana nu vede militia. Link to comment
Recommended Posts