Jump to content
Sign in to follow this  
ticolino

un weekend de cosmar

Recommended Posts

ok, am dus azi masinutza in service... cica 3 zile dureaza, am plecat cam cu inima indoita... doamne-ajuta! :cadelnita: :cadelnita: :cadelnita: sper sa nu se auto-serveasca aia cu piese din ea... :mda:

 

apropo, am lasat acolo talonul si constatarea de la asigurator. asa trebuie sau am uitat eu sa le cer :?: :?: :?:

Share this post


Link to post
apropo, am lasat acolo talonul si constatarea de la asigurator.  asa trebuie sau am uitat eu sa le cer

 

Aşa trebuie.

Share this post


Link to post

Asa trebuie.

Share this post


Link to post

bai, deci faza nasoala.

 

a scris ala la constatare cauciuc kumho, dar din astea nu se mai gasesc nicaieri. am intrebat la toate service-urile, plus autosoft si auto-fan. acu asiguratorul nu vrea sa-mi dea banii... :(

Share this post


Link to post

Explica mai detaliat toata treba, chiar daca te repeti. O sa trimit postul tau mai departe.

Share this post


Link to post

bun. in constatare este trecut "anvelopa kumho - 75%".

 

agentul (Zmarandescu ii e numele), mi-a zis sa vin cu o factura (proforma eventual) pe care scrie pretul unui cauciuc kumho, ca sa imi dea 75% din bani. am intrebat la mai multe service-uri (romseki, cele 2 radacini de pe plevnei), la auto-fan tot pe plevnei si la autosoft de pe fundeni, si se pare ca nicaieri in bucuresti nu mai exista kumho. doar hankook.

 

si el mi-a lasat de inteles ca in situatia asta imi da 4-500k pe el. DAR un kumho costa intre 1500-1800k, iar mie nu-mi convine. plus ca acum tb sa-mi iau 2 anvelope, ca sa fie la fel pe punte, iar ca banii pe care mi-i ofera imi ajung doar de un SINGUR sh. cu care n-am ce face.

 

o alta chestie e ca astia de la service au trimis astazi devizul, asa ca asiguratorul vrea sa inchida dosarul. asa ca ciuciu-bani.

 

maine dimineata (joi) ma duc la 8:30 peste el sa vad ce putem rezolva.

 

mai multe detalii pe private.

Share this post


Link to post

mai, gata, am rezolvat.

 

imi da 800k pe cauciuc. sunt prea obosit si sunt deja in sevraj din cauza lipsei de masina asa ca nu mai am timp si nici chef sa ma cert cu ei pt 2-300k.

 

cu banii astia ori imi iau 2 sh-uri care sa ma tina un an, ori imi gasesc un kumho bun (cu acelasi grad de uzura, ca sa mearga cu ala ramas).

 

hankook stiu ca-s bune, dar m-am hotarat sa nu bag bani multi in anvelope, ca daca iar patesc ca acuma, iar intru in kkt. adica sunt nevoit ori sa-mi iau DOUA anvelope, ori sa gasesc un sh cu acelasi grad de uzura.

 

----------------------------

 

azi sper sa-mi iau masina. cei de la service au fost exemplari, s-au miscat foarte rapid, au fost foarte saritori si foarte politicosi. daca iese ok masina, si nu ma trezesc ca mi-au inlocuit din piese din mecanici saritori, o sa ma duc numai la ei. in schimb, cei de la agras m-au foit in continuu cu actele. in timp ce cei de la service rezolvau totul prin fax/calculator, asiguratorul ma punea sa ma duc acolo, sa completez nu stiu ce kkturi, si sa le duc eu la service.

Share this post


Link to post

gata, am luat aseara masina...

 

a iesit aproape perfect. dintr-un anumit unghi se mai vede o mica urma a infundaturii din portiera (poza aci: http://www.daewooclub.ro/viewtopic.php?t=1391&start=0), iar in privinta vopselei, sub pragu din spate a ramas un fel de turture, mai mic ca la shenck, si mai neispravit de felul lui, ca a cazut cand am racait usor cu unghia si se vede tabla.

 

in rest, a iesit foarte bine. o sa va arat si joia urmatoare. arata ca noua :-D mai ca-mi vine sa bushesc si restul masinii, ca sa mi-o fac toata :twisted:

 

de service-ul asta (romseki) am ramas foarte multumit. din pacate nu pot zice acelasi lucru despre agras. acu vreau sa-mi fac casco (ca n-am). mi-as fi ales agras, daca nu m-ar fi foit zilele astea de mi-a venit rau (la propriu, m-a apucat o durere de spate intr-o zi... ) :( :( :(

Share this post


Link to post

W/E de cosmar 2  <img src= ">

am fost sambata cu masina la spalatorie si iaca ce s-a intamplat :

erau acolo 2 boi care spalau masinile, si la un moment dat unul din ei opreste apa, faza la care celalalt foote una cu capul furtunului in usa :flaming:

ma duc repede sa vad, ala ca nu are nimic, ca am dat sub usa din spate, cand ma uit la usa din fatza vad ca dobitocu o infundase langa inchizatoare (cam la 10 cm) si apoi trasese o dunga in jos tot cam de 10 cm. infundatura are diametrul de cativa cm.

am plecat de acolo cu bon pe care a scris nenea ca mi-a lovit masina, nr masinii, data, semnat, parafat, etc.

acum trebuie sa rezolv in service si sa vin peste ei sa imi dea banii (eventual cu OPCul).

am trecut la un service si cica tre sa indrepte apoi vopsire usa integral ~ 2 mil. :mda: :wallbanger: :evilfork:

Share this post


Link to post

Da' cu ce draq o spalau, nene, cu furtun de pompier?

Share this post


Link to post

Jesus! ma faceti sa-mi spal masina in fatza blocului :shock:

akaionut, imi pare rau pentru ce ti-au facut aia. eu am patit-o odata cu spalatul motorului si altadata mi-au rupt antena. sa nu-i lasi sa scape asa usor chiar daca vor poza in saraci/amarati. pentru ca ei or sa povesteasca "ia uite bah ce i-am facut lu fraierul ala si mi-a mai dat si spaga.." am auzit o astfel de discutie intre doi angajati de la o spalatorie si nu mi-a venit sa cred cat de nemernici pot sa fie.

 

succes!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...