Jump to content
Sign in to follow this  
ticolino

un weekend de cosmar

Recommended Posts

motto: un lucru rau nu vine niciodata singur...

 

of.

 

sa incep

 

am plecat weekend-u asta la o nunta undeva intr-un sat dupa craiova. eu, cu sotia si cu 2 prietene. nevasta la volan. toate bune si frumoase pana in craiova. acolo am oprit sa mancam la un restaurant. servirea de kko, asteptat mult, mancare proasta, etc, ca urmare n-am dat baccis. poate de aicea mi se trage totul, m-a blestemat chelnerita :scarpin:

 

cand am ajuns la masina, bateria descarcata. se pare ca uitasem pozitiile deschise, dar lipsisem doar 2 ore, ce puiiii mei ?? e a doua oara intr-o saptamana cand ma lasa descarca bateria :wallbanger: cred ca e vreo problema, ori e prea veche, ori nu merge alternatoru ca lumea.

 

asa deci. tocmai incepuse sa ploua asa ne apucam sa impingem vartos la masina. nu porneste. ploaie torentiala. ne refugiem in masina (deh, fetele erau coafate). se mai linisteste ploaia, opresc un taxi, imi da ala curent, demaram fericiti. fericirea a durat vreo doua secunde, adica pana cand am auzit zgomotu bagajelor ce ne paraseau habitaclul masinii prin portbagaju deschis :wallbanger: .

 

buuuuuun... ne adunam noi lucrurile (pe ploaie, bineinteles), o luam spre iesirea din oras. pe bd 1 mai (asa se pare), ploaie, noi cu 40/h, pleaca unu de pe loc cu un olcit drept in noi (era parcat pe dreapta). am suportat destul de usor lovitura, imi consumasem toti nervii anterior. ala era un amarat, venea de la inmormantarea unui var de-al lui, era si ala daramat psihic, asa ca mi s-a facut mila de el si nu i-am luat carnetu, desi asa era normal. mers la politie, declarat astfel incat sa nu-i ia lui carnetu, da' sa fie tot el vinovat, ca sa-mi plateasca cu asigurarea lui. acuma imi pare rau ca nu i-am cerut niste bani, da' pe moment nu eram prea lucid si eram bucuros ca n-am patit noi nimic si ca n-a fost mai rau.

 

daune: spoiler fata rupt, aripa infundata, cauciuc explodat, zgarieturi portiere dreapta. dupa ce-am plecat de la politie, am mai observat ca s-a rupt ceva si pe la oglinda, de se clatina acuma. din pacate, pe moment n-am vazut.

 

deci. stat in ploaie, in balta, schimbat cauciuc (l-am pus si ala sa ma ajute), pierdut timp la politie, udat fleasca (ploaie torentiala), si mai important, pierdut starea civila (motivu pt care mergeam acolo).

 

la politie, un politist gen amza pelea, oltean get-beget, vorbea repede si facea multe glume, nici nu s-a uitat la masina.

 

asa

 

plecam in sfarsit din craiova, ajungem pe la 19:30 la casa mirelui (plecasem la 11:00 din buc), ne dam jos din masina, intram in cortu unde erau invitatii, si se stinge lumina. panica, alea alea, iesim noi din cort, se aprinde lumina. o fi vreun semn? :cadelnita: :scarpin:

 

bun, ma duc sa bag masina intr-o alta curte, ma apuc sa intorc masina, si intru cu rotile intr-un sant adanc de juma de metru. :wallbanger: . pana mea. toate geamurile erau ude, aburite, intuneric, iar santu era doar in dreptul meu !!! noroc ca era multa lume pe-acolo si masina usoara, cu inca 3 oameni am scos-o.

 

asa...

 

a doua zi, a fost ceva mai bine. in sensul ca n-am mai patit nimic fizic. a intarziat mult biserica, vreo 2 ore, si in loc sa inceapa la 1, a inceput pe la 3 si ceva, s-a terminat pe la 5, asa ca plecat spre bucuresti pe la 6, cand deja se intuneca. incepe sa ploua, dupa craiova incepe chiar torential, masina vibra ca acu aveam rezerva pe fata dreapta, ajungem in pitesti pe la 8 jumate, o luam pe autostrada, si incepe un potop, frate, ce n-am vazut. ploaie torentiala tot drumu, da' cu niste intervale de potop, efectiv. nu vedeam absolut nimic in fata. dat drumu la avarii si mers cu 20/h sau chiar oprit. era unu saracu facuse pana. era masina urcata pe cric si toti in masina. aici m-am mai inveselit putin, ca nu-s eu ala. :roll:

 

am ajuns pe la 22:30 acasa, si am mai stat vreo 10 minute in masina, sa se mai opreasca ploaia.

 

cam asta e tot. eu zic ca e suficient. s-auzim numa de bine de-acu incolo! :?

 

PS. stie cineva cum e cu AGRAS-ul, cu ce service-uri lucreaza? ca ala de m-a lovit acolo are RCA-ul. politistu mi-a zic ca tb in termen de 48 de ore sa ma duc la astia la AGRAS. asa e?

pic_0084_thumb.jpg

Share this post


Link to post

13+marti+pisici negre.

Share this post


Link to post

Shi eu care vroiam sa plec next w/d la Craiova.. :shock:

 

Pai hai sa va spun eu ce sa intamplat Vineri...

 

Plec de la munca cu mashina de serv. shi la parcare de la BNGreciei gasesc mashina bushita(unofficial) :Aripa fata stg. indoita spoiler spart...bun nu-i nimic...shi plec. La 16:30 sa ma duc acasa cu aceeashi mashina...in drum un peltean cu Super Nova se uita la mine deschide portiera shi bummm aripa dreapta fatza + spoiler...=> toata noapte la Politzie...a fost acolo un garcea care se mishca in reluare....(data viitoare ma impushc) 8)

 

Acum din Passat a ieshit o frumusetze de Corrvette...

Share this post


Link to post

bai, ce dreaq a fost wkndu asta??

sambata mi'a luat fata pe stirbei voda unu' cu un megane 2..

eram cu lanosu' de la job shi mi'a infundat un pic, ce'i drept, aripa stg fatza.. peripetzii, etc.. vbim pe joi, ca nu am prea mult timp azi..

Share this post


Link to post

am sunat la astia si mi-au zis sa ma duc la service-ul BOSH? sau asa ceva, de pe marasesti. a fost cineva acolo? pareri?

Share this post


Link to post

Cand citesc topicul asta, e ca'n filmele cu Stan si Bran ...

Mai bine :heavydrinker: si uitzi de necaz ...

Share this post


Link to post

Ta na na na ..WE adevarat Tetelu!..Sambata dimineatza trezit la zece facut cafea curat in casa ma misc frumos afara super vreme zic "mai ce-as mai taia-0 spre Bv" ...M-am gandit asa pana pe la 9 pm (m-am uitat la TV, am mancat, na viatza de sambata sa tot lenevesc, mai si pe la ora aia asa brusc m-am ridicat din fotoliul din sufra si am luat fotoliul lui Maty cap compas Otopeni si da-i gaz tocmai cand afara era potop...La coltz la Casa Scamteii era un tanar de vreo 25 de ani afara ploua pac l-am bagat inautru "pana unde mergi?" "La Ploiesti" zice ("Bun zic acum o s-o iau prin oras ca draq n-o sa-l las pe asta in ploaie" ...Da-i conversatie - tipul lucra la SIVECO am aflat si eu acum cu ce se ocupa astia, sa mor credeam ca fac tzoale sau atze nu stiu de ce prea suna a Suveica)....0 In sfarsit il dau pe asta jos aproape de casa lui - statea chiar in centru n-a fost greu ) plec... cand, la iesire unu saracu' facut fleasca pac il bag si pe asta in maty (cam greutz tipu se cam simtea la acceleratie) asa si taie-o ...Mergea la Breaza ..Mai baiezti deci ploua ca draq ii zic bai uite iti dau o umbrela (l-am lasat la intersectie - zice da' nu potzi sa ocolesti pe la Breaza "Ei bagami-as acum sa fac pe samariteanu' cu toata lumea " m-am facut rau asa deodata deci ii dau umbrela si plec ..Nu stiu daca am facut 10 Km simt masina ca vrea pe contrasens mai zic n-o fi asa vant oricum cand imi dau seama care e treaba mi s-a facut paru' maciuca ...ROATA ..Ta na na mai merg asa usor usor si trag langa prima crasma pe dreapta unde era cat de cat lumina ...Am skimbat roata insa nu vreti sa stiti cat de ud m-am bagat inapoi in masina ajuns la Bv la fi 1 !!!!....Mai si i-am dat umbrela zau DE CE !?!?....(ieri am fost la vuilc aveam un hornsurub infipt adanc...Mi-a pus dop, merge acum cica si pe fata !...Puii mei cred ca treb sa-i iau gume !!!>...

Share this post


Link to post

bine si apoi ce-ai facut in bv?

te-ai cinstit cu denilson?

Share this post


Link to post
Ta na na na ..WE adevarat Tetelu!..Sambata dimineatza trezit la zece facut cafea curat in casa ...

Pe la ora aia treceam eu spre Autonet :) Acu stiu si unde-ti tii masina! :wink:

Share this post


Link to post

Bravo mai ai fi putut sa dai un semn beam cafeaua impreuna !!!

Share this post


Link to post

Pai ce, crezi ca mi-a dat prin cap ca esti asa primitor-distribuitor? :lol:

Ia uite bai... si eram cu nevasta-mea si ne-am beut cafeaua la Autonet acolo, nici nu se fumeaza inauntru!  <img src= ">

Macar cafeaua a fost super buna! Inca un lucru pt care recomand Autonet! Domne, fac aia o cafeaaaaa!!!

Share this post


Link to post
Pai ce, crezi ca mi-a dat prin cap ca esti asa primitor-distribuitor?   :lol:  

Ia uite bai... si eram cu ioana si ne-am beut cafeaua la Autonet acolo, nici nu se fumeaza inauntru!    <img src= ">

Macar cafeaua a fost super buna! Inca un lucru pt care recomand Autonet! Domne, fac aia o cafeaaaaa!!!

 

Da mai dar fara TUTUN?????  <img src= ">

Share this post


Link to post

Pai auzi mai ce pana mea crezi ca a mea n-ar fi fost bunaaa!!!!??!...Si la mine se si fuma 9 (pe balcon of course) deci njaspa ca n-ai dat un buzz ...Ta na na na n..MAi Dani kiar n-am avut cand ssa te agatz pentru o bere da' next time promise ..Next time adica la meeting-ul anual de la Bv normal !!

Share this post


Link to post

Ticolino, priveşte partea bună a lucrurilor: vei avea ce povesti la nepoţi :D

Share this post


Link to post
Pai auzi mai ce pana mea crezi ca a mea n-ar fi fost bunaaa!!!!??!...Si la mine se si fuma 9 (pe balcon of course) deci njaspa ca n-ai dat un buzz ...Ta na na na n..MAi Dani kiar n-am avut cand ssa te agatz pentru o bere da' next time promise ..Next time adica la meeting-ul anual de la Bv normal !!

 

Sa zicetzi cand e meetingul ala, sau unde gasesc informatzia respectiva pe site ... ar fi o chestie.

Share this post


Link to post

Ticolino, sediul central pt constatare Agras este pe Petru Cercel parca nr 3 (de la marasesti spre farfurie).

 

Un constatator gasesti sigur si la service-ul Bosh de la pasajul Marasesti.

Agrasul lucreaza cu decontare directa cu Servce Militari (inainte de poli vis a vis de apaca).

Arunca un oki si aici:

http://www.daewooclub.ro/viewtopic.php?t=1305

 

Bafta!

Share this post


Link to post

Chiar ca a fost de belea W/E asta. Bine macar ca n-am avut cine stie ce probleme. Sa zic si eu.

Am plecat sambata seara pe la 10 spre Sibiu cu MTZ meu (SJB are masina in service) ca sa ajungem pana dimineata la 9 la un campionat de culturism. Nu mai spun ca ploaia sau cel putin drumul umed ne-au insotit aproape 1000 km. Alex conducea la inceput. Plecam noi spre Braila pe drumul de pe dig. La jumatatea digului accident. Unu' cred ca intrase intr-un pieton pe marginea drumului, n-am cerut detalii. Stam noi vreo 10 minute, dumul, tot nu se elibera. Decidem, hai pe la Sendreni, ne intoarcem noi in GL si dupa aceea 35 km pana la Braila (pe dig 20). La jumatea distantei intre Buzau si Ploiesti ne schimbam. Pe centura Ploiestiului incurc indicatoarele si gresesc drumul (e un indicator cu Brasov si stanga si dreapta). Mai merg inca vreo 15 km si intru la banuieli. Scot harta si ma lipezesc. Il trezesc pe SJB si ii prezint situatia. Ma boscorodeste el dar decidem sa continuam drumul pe la Valenii de Munte. Pe munte incepe crima. Serpentine, ploaie, ceata, ace de par. Bine macar ca e proaspat asfaltat si ca era liber drumul (era vreo 3-4 dimineata). In fine, trecem noi de Sacele, ne schimbam in Brasov, dup-aia in Fagaras si ajungem in Sibiu pe la 8 fara ceva. Per total am mers ingrozitor de incet din cauza vremii. Plecam noi din Sibiu pe la vreo 4 jumate si decidem sa o taiem pe la Rasnov-Zarnesti. La Rasnov gresim iar drumul dar ne dam seama la timp. Iesim pe valea Prahovei unde ne tinem dupa un trailer gu gabarit depasit (pe serpentinele alea  <img src= "> ). De la Cornu trec eu la volan si, unde iti e mai mare dragul sa conduci incepe sa aiba tangaj masina, ceva in genul la o bataie dar in lungul masinii. Coboram noi, caucioacele in ordine. Tangajul continua. Ajungem noi pe centura Ploiestiului unde cautam in zadar si la Petrom si la Shell o pompa de umflat anvelopele. Continuam drumul. Observam ca am scapat de tangaj pe care il punem pe seama drumului prost. La vreo 30 km de Buzau alt accident. O Octavia intrase jumatate sub un camion. Bine macar ca aici nu am mai asteptat si am continuat drumul. Ocolesc Buzaul ies pe European spre Bucuresti cu gandul ca peste 2-3 km sa ies in centura Buzaului. Numai bine ca uit sa fac la stanga si intru in sat. Ma asigur eu si intorc (pe linie continua). Bine ca nu m-a vazut nimeni. Cativa km mai tarziu la iesirea din Buzau intru cu roata din dreapta intr-o groapta dreptungiulara sapata de asfaltieri ca sa repare drumul. Erau pe toata latimea soselei asa ca nu aveam cum sa le evit. Sa mai zic ca aveau (cred) peste 1 cm adancime si ca mi-am deformat janta cu vreo 8 mm? Asadar aveti grija cand veniti dinspre Bucuresti spre Braila la iesirea din Buzau pe centura, ca eu n-am avut. Groapa a fost atat de penala incat mi-am indoit si janta de pe spate. La cea de pe fata a dat omul de la vulcanizare enspe mii de ciocane pana a indreptat-o, bine ca pe cealalta parte mai putin. Nu m-am dat jos din masina sa ma uit. Ca sa inchei ar trebui sa adaug si ploaia cu bulbuci pe care am prins-o inainte de Ianca ce m-a fortat sa merg kilometri buni cu 50-60 in afara localitatii. Bine macar ca am ajuns cu bine dupa atatea peripetii. N-am mai prins niciodata pana acum un drum atat de lung umed in proportie de 90%.

Mi-am mai amintit ca la plecare in Gl mi-a sarit unu' in fata pe trecerea de pietoni pe umezeala. Am pus frana dar tot mi s-a dus masina sanie. L-am bagat pe ala in p... masii ca se arunca alergand pe trecere si am continuat drumul.

Share this post


Link to post

Tangajul pe DN1 intre Ploiesti si Comarnic este normal, s-a valurit drumul ... si eu am patit la fel, am oprit sa vad daca n-am spartura, apoi m-am interesat si asa e drumul, tangheaza si masini cu ampatament mai mare decit MTZ.

Share this post


Link to post

merci shenck,

 

am fost ieri la bosh, unde ma trimisesera aia de la agras, dar imi lipseau neste acte asa ca m-am intors azi la ei, au facut poze, mi-au dat constatare, si mi-am facut programare la radacini vitan, ca asta-i mai aproape de servici, si sa mai pot trece pe-acolo. programarea e pt 11 oct. au zis ca dureaza 10-15 zile. sper ca nu tb sa le las masina lor toata perioada asta. chiar asa, trebuie :?:

 

cauciucul explodat l-au evaluat la 75% (adica uzura 25%). era kumho.

trebuie indreptata aripa si portiera fata dreapta, si de vopsit toata partea dreapta.

Share this post


Link to post

Cu Radacini Vitan exact asta am patit si eu. Am renuntat la ei (si bine am facut) in favoarea Romseki (Militari). Au tinut-o 3 zile si 2 nopti , decontare directa n-am facut decit 2 drumuri sa o duc si sa o ridic. Au facut ei toate actele. dpdv al comoditatii, timp, politetze, tinichigerie a fost super de super ok. Vospitoria cam naspa insa dar merge.

Share this post


Link to post

Mai Ticolino 10-15 zile????Ce dreaq ii fac,il fac Legantza?Dai in aia a masii si dute la altii.

Share this post


Link to post
Mai Ticolino 10-15 zile????Ce dreaq ii fac,il fac Legantza?Dai in aia a masii si dute la altii.

EXACT CE TI-AM SPUS SI EU! Daca nu era Ovidiu sa ma bata la cap o lasam si eu ca fraierul 15 zile.

Share this post


Link to post

gata, am fost la romseki !

cum a decurs discutia...

 

el (uitandu-se pe constatare): ... da, veniti luni

eu(suspicios): aha... si cam cat dureaza ?

el (cu parere de rau in privire): pai... sa stiti ca o sa dureze ceva...

eu (cu inima in gat): cam cat ??

el (cu jena in voce): pai... cam 3 zile...

:lol: :lol: :lol:

la care eu le-am zis de cele 10-15 zile din vitan, ei s-au distrat copios si eu am plecat multumit.

 

multzam frumos shenck si ovidiuc ;)

Share this post


Link to post

Unde este adresa Romseki ca Militari-u e mult rau? Au si lab de vopsea? Au si mecanica? Vrem sa stim si noi mai multe despre service asta. :roll:

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...