Jump to content
Sign in to follow this  
keluboss

Motociclism

Recommended Posts

Sunt in culpa total si nu ma pot scuza decat in fata celor care au patit asa ceva si ma inteleg.

NU ma supar ca nu intelegi si ma bucur pt tine sa nu intelegi niciodata.

Domnule, chiar nu inteleg. Si stii ce anume? Faptul ca te risti cu viteze asa mari prin localitate; faptul ca risti sa nu mai ajungi la copilul tau DELOC; faptul ca ai putea curma viata unui nevinovat care mergea acasa la copiii sai. Crezi ca va incalzi cu ceva copilul tau faptul ca va afla ca te-a pierdut din cauza ca goneai sa-i aduci medicamentul? Think about it!!!! Am si eu o fetita de 2 ani si crede-ma asa face orice pentru ea, dar cu cap nene, sa mai apuc sa o vad si maine.

 

Buba nu e viteza cu care circula ei ci rapiditatea cu care pot accelera / schimba pozitia astfel incat nu apuci sa ii vezi.

 

Ai dreptate. Pot accelera foarte rapid si asa devin periculosi.

Share this post


Link to post
Macar daca mori, sa mori ca un papagal, viu colorat, nu?

 

Cool!!! oare cum i-ar sta lui Sato cu un combinezon roz cu galben neon- ca asa e mai vizibil...

Toata chestia sta in atentia distributiva si in acele oglinjoare pentru unghiul mort. Iar noaptea nu prea e cazul sa faca unii pe interesantii- mie personal nu-mi place neaparat sa conduc noapte, insa daca e musai- n-am ce face. Alaltaieri seara era sa iau un caine- la vreo 15 m vad o silueta neagra si dua stelute traversand strada- am respirat amandoi usurati ca am scapat de o reparatie la masina. Era un soldan de caine la vreo 20-25 kg. Consecintele impactului ar fi fost destul de paguboase.

Share this post


Link to post

Aha! De aia vopseau ceolgii mei cainii din Regie!!! Acum m-am prins! :D

 

PS: Eu era sa iau un caine din asta pe Plevnei. Traversa neregulamentar printre masini :D

Share this post


Link to post

Mda- si eu vreau sa schimb ceva pe casco la masina, dar nu table sau spoilere- ci parbrizul. As vrea ca tablele si spoilerele sa ramana pe cat posibil intregi.

Spunea cineva de scuterele care nu merg cu luminile aprinse- e o chestie des intalnita- oare nu le trage bine motorul daca au farul aprins?! Altii merg cu faza lunga- ei nu vad in bord indicatorul luminos?

Share this post


Link to post

Are un prieten de vanzare o Honda CBR din 98-99, 1000 cc, 4 cilindri in linie raciti cu lichid, 300 in bord, stare perfecta. Vrea 50 mil pe ea. E superba!!! Ma imprumuta cineva cu vreo 40 mil? Carena e alba, cu insertii rosii, rezervorul partial rosu. Mi se scrgeau ochii dupa ea.

Share this post


Link to post

Ce poosca mea sa faci cu ea, sa darami gardul vecinei ? N-ai inteles ca astea-s obiecte pentru cei neintelesi acasa ?

Share this post


Link to post
=)) Ti-ai dat raspunsul singur.

Macar daca mori, sa mori ca un papagal, viu colorat, nu? =))

Aia era povestea pentru "negru".

Share this post


Link to post

Nu e, nu are treaba.

Share this post


Link to post

Luciane, astampara-te mama, nu ai tu brand sa te tii de ea cand demareaza =))

Share this post


Link to post

Nu chiar?! Try me! Doar n-oi sta ca prostu' drept in sa.

Share this post


Link to post

Nu-i asculta :D . Ia-o ! O sa-ti para rau, daca nu.

Share this post


Link to post

Eu as lua-o, dar de unde mai fac rost de 40 mil? Oricum nu o da acum, omul e pasionat, mai are doua Yamaha (nu stiu ce model), un scuter si un ATV.

Share this post


Link to post

Facem asa: faci asigurare de viata pe numele tau cu mine beneficiar de 100k EUR. Iti dau eu banii pentru prima, iti dau si banii pentru motor, iti dau si 1000 EUR sa te distrezi cu sotia la un restaurant.

La naiba... iti platesc si inmormantarea. Deal?!

Share this post


Link to post

Nu stiu ce ganduri ai tu- insa eu planuisc sa mai traiesc o vreme. cand imi cumpar o arma- nu planuiesc sa ma impusc cu ea. Motorul l-as lua for fun, nu pentru rezolvarea unor treburi. Asta implica un echipament, intretinere (mi-nchipui ca nu e tocmai ieftin de intretinut un CBR) si- nu in ultimul rand- permis cat. A. Am vrut eu prin 2000 o Jawa de 350 cc, dar atunci a comentat tata: "iti dau eu masina oricand vrei- numai lasa motocicleta".

 

LE: multi m-ar vrea mort- dar totusi nu ma grabesc sa trec in lumea celor drepti. Mai am lucruri de realizat in viata. Daca va fi cazul sa implic in viata mea si un motor- veti fi primii care veti afla. sa nu ma sfatuiasca cineva de scuter- ca i-l fac guler =)) .

Edited by Lucian M

Share this post


Link to post

=)) Nasol ca nu te bagi

 

 

Mai, in primul rand, la 50 mil, aia numai in stare "perfecta" nu e. Si, sa vezi ce se intampla cand astfel de bombe sunt in stare deplorabila, intra pe motociclism.ro si vezi ca tocmai a patit-o unul caruia i s-a rupt bascula la un CBR600 la demaraj. Fusase sudata si vanduta in stare perfecta.

In al doilea rand, 1000RR e o bestie. In jumatate din timpul in care tu ajungi la 100kmh cu masina, aia ajunge la 160kmh. Si nu ai spatar. Intelegi ideea? Te smuceste de nu te vezi.

In al treilea rand, acceleratia se face prin rasucirea catre tine a mansonului semighidonului. Cand te va zmuci motorul, tu o sa vrei sa te tii pe ea, numai ca nu e bicicleta. O sa zmucesti si mai tare acceleratia. Exact asa: http://www.youtube.com/watch?v=A8_BYLDXMUE

In al x-lea rand, s-ar putea sa reusesti intr-un final norocos sa demarezi cu ea. Dar mai sunt si curbele si, din pacate, mobrele nu vireaza ca bicicletele.

Mai bine stai cuminte, ia-o de jos, cu o mobra linistita :)

Share this post


Link to post

Am sa ii fac niste poze si ai sa te lamuresti. Gabi a mers cu ea cu 220. Nu stiu cum is preturile la voi, el a zis ca e din 98-99 si a luat-o cu 50 mil. Doar ca si-a mai adus aminte ca mai are si casa de terminat, iar acum vrea sa o vanda.

Si inca ceva: tiu pornesti de fiecare data cu acceleratia la maxim? Hmmm, nu cred. Motocicleta aia are gradatii incepand de la 10km/h. a indoiesc ca nu poate merge si cu viteza mica. Am mers cu o jawa 350 cu 130/h, fara casca- not funny.

Share this post


Link to post

Bine, mai, bine, asa e, imi pare rau.

 

PS: Totusi, nu vrei sa reconsideri oferta mea? :D

Share this post


Link to post

Oferta e doar pentru Lucian ? :D

Share this post


Link to post

=)) intreba cineva daca nu trag bine scuterele daca au farul aprins...pai nu trag foarte prost dar se simte...si oricum sunt multi pustani cu un anumit stil de muzica preferat care nici semnal nu dau d-apoi sa aprinda farul...oricum...ar trebui sa retineti si voi automobilistii ceva...un motociclist mereu isi calculeaza traiectoria dupa trafic asa ca nu incercati voi sa faceti loc ca el a gandit deja ce are de facut.

Share this post


Link to post

Aha. Se vede in statistici de altfel.

Share this post


Link to post

Blablabla. N-are legatura, Tommy, si ar trebui sa stii asta.

Share this post


Link to post

In seara asta am fost foarte aproape de un accident cu o motocicleta. De fapt nu eu, sotia conducea ca eu servisem niscaiva spirtoase :)

Pentru cei din Bucuresti care cunosc locatia, ne deplasam dinspre Grozavesti spre fabrica de tigarete urmand ca la Carrefour sa facem stanga spre Giulesti. Drumul liber... nicio masina in fata, in spate se vedeau faruri dar la distanta. Deci am facut dreapta la fabrica de tigarete si ne deplasam pe banda a doua spre intersectia aflata la 200 m in fata, unde urma sa facem stanga spre Giulesti... pe la mijlocul drumului se vedea o ditamai groapa, in spate-nimic... ei bine cand a luat dreapta de volan ca sa evite gropanul mi-a suierat pe la ureche o motocicleta pe care erau un tip si o tipa. Avea muuult peste 100 km/h si cred ca nici macar nu si-a dat seama ce era sa pateasca. Nici nu ne-am dezmeticit bine ca au mai zburat trei dementi pe langa noi, de data asta pe banda 1 la oarecare distanta de noi.

 

Practic au luat curba cu cat or putea ei sa o ia fara sa cada, apoi au accelerat la blana. Cum sa eviti astfel de specimene? Daca dadea peste prima motocicleta acum sotia avea pe constiinta 2 persoane si era acuzata de omor din culpa, pentru ca bineinteles ca ceilalti trei viteji care erau in spate ar fi declarat ca ei mergeau cuminti si noi am venit cu Matizul cu 150 la ora si i-am doborat fara mila. (a mea sotie chiar merge prudent, iar azi nu a facut exceptie de la prudenta mai ales ca era si copilul cu noi in masina)

Share this post


Link to post

Aia nu e zona de 100km/h, nu ai unde sa franezi iar drumul e rupt. Ma indoiesc serios ca cineva ar fi putut sa mearga in aceea zona cu 100kmh pe motor si sa reuseasca sa franeze pentru curba.

Imi pare rau, dar suna a poveste clasica cu motociclisti satanisti si violatori de babe.

Share this post


Link to post

Asa este- cum sa mergi cu viteza in bucuresti? Povesti, tata... Iar motociclistii sunt foarte corecti, marea majoritate.

Anul trecut am claxonat doi scuteristi care nici cu armata sovietica nu voiau sa se dea de pe mijlocul drumului, in localitate. Dar si asta e poveste, eu nici nu i-am claxonat, iar ei nu erau pe sosea, ci zburau. iar eu nici n-am fost acolo.

Share this post


Link to post

Luciane, tata, eu in locul tau mi-as tine gura. Dar a venit la pachet cu prea multa mandrie si nu te poti abtine, nu?

Stii despre ce vorbeste omul asta? Gropile de pe strada ta uitata de lume sunt mici fata de ce este in aceasta zona. Sa nu mai vorbim ca se construieste in apropiere podul acela de la Basarab si este plin de praf pe carosabil. Nu ai cum sa mergi acolo atat de repede, nu ai cum sa mai franezi si sa si ramai pe doua roti.

In plus, daca ai auzi motocicleta lui PEP ai zice ca are 100kmh la relanti. Dar, vorba unuia, toti soferii care se sperie de un motor isi reamintesc brusc ca s-au nascut cu radarul in gura.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...