Jump to content
Sign in to follow this  
aztec

Summit-ul Sau Somee'-ul Francofoniei

Recommended Posts

Mie imi e tot mai clar .. axa aia tare a lui Basescu, trece de fapt prin Bucuresti (le petit Paris) deci.. e francofona. Bahhhh.. mi-e greata de astia..

Share this post


Link to post

Am citit cele 4 pagini de pana acum, dar nu ma prind!

Cu ce ajuta acest popor, cheltuirea a cateva milioane bune de euro pe "plimbari". Ca asta este pana la urma: o plimbare pe niste culoare (marcate strict de Politia Romana), mancare din greu, platita de noi, cazare platita de noi, salariile celor care au grija de eveniment platite tot de noi! Am inteles ca numai inchirierea masinilor a costat 500.000 euro.

Francofoni? Sa fim seriosi! In Romania sunt mult mai multi vorbitori de limba engleza decat franceza.

 

Circulatia. La pod la Grozavesti azi dimineata la 8 era macel. Sa vedem ce va fi maine! Cred (e doar o parere), ca circulatia "linistita" prin centru s-a datorat si Politiei care i-a cam speriat pe smecheri.

 

Ca idee: de ce nu s-a tinut aceasta intalnire in alta parte. Acum mi-a venit in minte: pe Insula Serpilor, poate rezolvam ceva. :) )

 

Spor,

Octavian

Share this post


Link to post
Conteaza mult ca bugetarii sunt liberi. Multi s-au speriat de balamuc si poate au renuntat la masini. Sa vedem maine cand vor avea mai mult curaj.

 

Azi ori ca au prins mai multi curaj ori din cauza ca ploua dar imi pare cu mult mai aglomerat decat ieri. Nu zic de baneasa ma refer la zone unde ieri s-a mers binisor.

Merde...  <img src= )">

Share this post


Link to post

Da, s-a mers putin mai greu azi. Asta din cauza ca diverse delegatii francofone se invarteau in diverse directii. Si s-au sculat dis de dimineata nea Mobutu si verii lui -> la 7.45 roiau cativa pe la Universitate.

Share this post


Link to post

FW: Evitati PIATA RASDAQ! =))

 

 

Intrebare: "Ce parere aveti despre faptul ca, in urma limitarii accesului pe mai multe bulevarde principale ale Capitalei cu ocazia Sommet-ului Francofoniei, nu se mai poate ajunge cu masina in centru - inclusiv in Piata Rasdaq?"

 

Tinand cont de faptul ca treaba lor e sa fie "vedete", nu sa aiba cultura generala, iata ce-au raspuns cativa reprezentanti de-ai <şou-biz>-ului mioritic:

 

Fizz (Bogdan Croitoru)

Nu ma afecteaza pentru ca eu nu locuiesc in zona. Sunt niste masuri de securitate pe care din pacate trebuie sa le respectam. Deocamdata suntem prea mici sa putem face ceva>.

 

Giulia (Ex-Candy)

"Pe mine nu ma afecteaza prea tare ca nu pot sa circul cu masina. Am masina mica, cunosc foarte multe scurtaturi, asa ca ma descurc eu cumva. Totusi e cam aiurea sa ne interzica sa circulam cu masina. Lumea este extrem de nemultumita, dar trebuie sa ne resemnam pentru ca autoritatile oricum fac tot ce vor".

 

Dinu Maxer:

"Daca nu tine de domeniul meu, nu ma intereseaza sa raspund la asemenea intrebari".

 

 

Andreea Banica

"Nu am timp sa dau declaratii despre circulatia blocata din cauza Sommet-ului Francofoniei. Sunati-l pe impresarul meu, ca va raspunde el".

 

Raluca (Bambi)

"Mi se pare normal sa nu se circule in Piata Rasdaq cu ocazia Sommet-ului Francofoniei, avand in vedere ca intram si noi in Uniunea Europeana. Si atat timp cand exista si in alte capitale, e OK, nu ma deranjaza."

 

Anne's

"E un pic cam aiurea. Dar tinand cont ca vin atatea oficialitati...Bine ca se termina repede. Cel mai rau va fi de cei care locuiesc in aceasta piata."

 

Bety (Etnic)

"Poate sa fie o problema cu traficul in aceasta perioada. Eu am fost prinsa in trafic cateva ore bune cu ocazia simularii. Cred ca cel mai rau vor fi afectate persoanele care locuiesc in Piata Rasdaq. Sper ca autoritatile sa faca fata situatiei."

Share this post


Link to post

Toata Evropa e-o piata, intre noi fie vorba. Ca de obicei, vindem ieftin, cumparam scump. Balanta e buna, venit mic, impozit mic. De ce naiba nu legalizeaza si desecretizeaza prostitutia?

Share this post


Link to post

Vomeeul asta ascunde pericole in Bucuresti. S-au inmultit, chiar si pe ploaia aceasta, numarul pietonilor. Unii dintre ei ajung mai devreme la munca decat cu masina, in era nefrancofonam, datorita faptului ca alearga, fie pe trotuar fie pe carosabil.

Noroc ca aveam viteza mica, altfel as fi avut acum o capota blonda. Si blonda mai era si suparata... "Tu nu vezi ca ploua afara??? Lasa-ma si pe mine...."

Share this post


Link to post

Pai si ai lasat-o in ploaie?

Acelasi lucru este si pe traseul francofonilor..

Dar i-mi place foarte tare traeba cu bucurestiul fara bugetari... parca e alt oras, si ma intreb... oare bugetarii fac ca orasul sa fie aglomerat la orice ora?

Da' ei nu stau la servici?

Share this post


Link to post

Nu stam! Umblam sa va luam banii la taxe si impozite :D

Share this post


Link to post

Din cate stiu eu, e pentru prima data cand Bucurestiul organizeaza asa ceva...si cum traim intr-o lume a imaginii, nu e chiar f rau sa se mai auda si de bine...in plus, multe evenimente culturale interesante (aseara la Sala Palatulului un spectacol al gimnastilor romani de-a dreptul fascinant)

cat despre trafic...sigur sintem in Bucuresti? am ajuns prea devreme.... :)

Share this post


Link to post

Hmmm... deci daca iese asta bine, o sa mai avem asa ceva? :-?

 

Are cineva explozibil? :D

Share this post


Link to post

De bine de bine, dar sa stim si noi :) Despre cine de bine? Francofonii astia sunt niste tipi pragmatici, poate in 90-92 ii mai puteau vraji ca pe o pustoaica de 17-18 ani, hai in parc sa-ti iau vata pe bat. Ei bine acum nu mai tine. Ei stiu ce vor, si-si iau. ;)

Share this post


Link to post

Hint: duceti-va in baneasa si dati-va cu masina pana in piata presei pe sub nasul gaborilor. Am prins 140 azi dimineata :D . Faceau agentii niste ochi maaaaari si rotunzi, numa' ca saracii nu aveau radare =)) . E foarte misto senzatia sa treci pe langa politai cu o viteza evident mai mare decat cea legala si sa nu aiba ce sa-ti faca. :osanale:

Share this post


Link to post

Pai nu au inceput sa fuga dupa tine? la viteaza ai sigur te prindeau. Sa traiasca francofonia asta ca e buna. Am plecat la 9.23 de la cora lujerului. la ora 10.09 eram la aeroport la otopeniscoteam bagajele din masina :banana: :thumbl:

 

 

 

Edit by mircea:-w

Edited by Mircea

Share this post


Link to post

Dictionar

post-1786-1159453762_thumb.jpg

 

parca e alt oras, si ma intreb... oare bugetarii fac ca orasul sa fie aglomerat la orice ora?

Da' ei nu stau la servici?

 

Exact asta ma intrebam si eu cand in pauza de masa de pranz (13-15) Carrefour-ul era super plin de oameni care chiar isi faceau cumparaturile serios.

Edited by iulia

Share this post


Link to post

:o fftopic: Unii bugetari mai vin si la serviciu zilele astea totusi :wallbanger:

Dar intr-adevar se circula mai bine :lavolan:

Share this post


Link to post

Cei de la Senat si CDep au avut toata saptamina liber...

Share this post


Link to post

:o fftopic: Mama lor de parlamentari :mrgreen:

Share this post


Link to post

Eu vorbeam de angajatii de la Senat si CDep (asta asa, sa te oftici mai rau :mrgreen: )

Share this post


Link to post

Nu mai are legatura cu francofonia, ci doar cu traseul din partea de nord

 

Timp de 10 zile

Trafic inchis intre Piata Presei Libere si aeroportul Baneasa

 

Traficul intre Piata Presei Libere si aeroportul Baneasa, va fi inchis pe ambele sensuri timp de zece zile, incepand de luni. Municipalitatea a anuntat ca masura este urmarea lucrarilor de reabilitare a caii ferate Bucuresti - Constanta

Oficialii municipali recomanda soferilor sa circule pe rutele ocolitoare.

 

Astfel cei care vin spre Bucuresti pe DN1 sau parasesc Capitala, vor putea circula spre Soseaua Bucuresti - Ploiesti prin Bulevardul Aviatorilor - strada Nicolae Caranfil - Bulevardul Aerogarii - DN1, sau prin Bulevardul Poligrafiei - Pasajul Jiului - strada Baiculesti - Soseaua Straulesti- Bulevardul Ion Ionescu de la Brad.

 

HotNews.ro, 06 oct 2006

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...