alx Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 dupa ce mi-am exprimat parerea (destul de rea) despre solenza benzina si superrea despre solenza motorina...acum sa va zic de megane 2 1,5 dci 80 CP:la citi bani costa e o mare dezamagire. cel mai nasol stau la calitatea materialelor din interior, scirtiitul trapei, scirtiitul hayon-ului. oare tot materialele astea le pun pe ele si pt. loturile din occident? abia acu' vazui... unde bre e nashpa materialele ca eu am ramas mut de placere cand am mers cu el... eu unu' n-am gasit nici-un defect la megane 2 dci. poate doar ca uiti unde sunt benzinarii si iti trebuie o harta cu ele in masina... Link to comment
SYL Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 Am mere si eu saptamana trecuta cu un Megane II 1.5dCi de 80cp. Am ramas surprins, chiar socat de acea masina, in sensul pozitiv. Spre exemplu chiar turat la aporx 4500rpm (e o turatie f mare pt un diesel) motorul abia se auzea. Scartielei, troncanituri sau alte zgomote nu se auzeau la masina aia (desi avea aproape 50mii km). Cat despre calitatea materialelor din interior pot spune ca mi-au plaut, asta e parerea mea. Link to comment
john Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 citat de la dacia logan drive test : Pe unele din masinile de test, volanul nu era perfect aliniat la rularea in linie dreapta. by Renault Link to comment
Recommended Posts