Jump to content
Sign in to follow this  
ToPser

Faruri & Stopuri Clare Tico

Recommended Posts

Benoni...daca citeai topicul asta de la cap coada..ai fi vazut ca in final am aflat si noi de firma asta...chiar daca cativa useri ai si dat comanda..!Oricum multumim de informtie!!!Si bine ai venit in club!

Share this post


Link to post
Esti total Off-topic! Ia uite cate discutii despre becuri: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?a...hlite=%2Bbec%2A, dar e greu sa cautam :-W

 

alea erau citite de mult... eu am intrebat daca exista becoleduri pentru proiectoare... soclu H1 daca imi aduc aminte, discutiile de acolo sunt numai pentru becoleduri de pozitie... nu mai da cu parul ca nu are rost, am intrebat doar daca exista asa ceva... no offence.

in alta ordine de idei, mi-am comandat faruri clare si stopuri cristal, abia astept sa vad diferenta, sotia mea se plange de fiecare data noaptea de lumini...

Share this post


Link to post

:o fftopic: Tu ai auzit de xenon?

Share this post


Link to post

Recomand halogen-urile Philips Vision Plus 50% si Power2Night ! Daca aveti faruri noi bagati si ceva bun in ele ! Poate sa va spuna si Senna ca se vede diferenta , dar neaparat sa le si reglati corect !

Share this post


Link to post

@Gamerul: Din pacate nu am facut poze pentru ca deocamdata nu am digital, dar pot spune ca de departe se vad super, studiate in detaliu arata a "ieftin".Mai trebuie mentionat ca au reglaj manual.

 

@ME: Amice lasa-ne cu "halogen-urile" tale cu tot! Exista alt topic pt asa ceva! Abereaza acolo.

Share this post


Link to post

Subscriu la ce zice Mad Max asupra calitatii farurilor si la tico, dar in schimb eu am Power2Night de la Phillips si vreau sa spun ca le pun in "opera" in asa hal farurile astea incat ma pun in paralel cu Fiat Panda nou si bat muult mai bine si mai ALB... pentru o investitie de 230 ron in total este cea mai eficienta combinatie...

LE: mentionez ca si pe farurile stock aveam aceleasi becuri, dar parca in acea combinatie nu ma dadeau atat de tare pe spate Phillips-urile...

Edited by tico_RS

Share this post


Link to post

Asa cum a zis si cel dinaintea mea, zic si eu, intarindu-i afirmatia! Cel ce si-a montat farurile crystal pe Cielo este rugat sa urce o poza, sau, de ce nu, mai multe poze! Va multumesc!

 

P.S. Daca exista vreun membru din judetul Constanta care si-a montat farurile crystal pe TICO si doreste sa "scape" de unul din farurile vechi, il rog frumos sa ma contacteze!

 

Nu mai folosi limbaj IRC

Edited by Mircea

Share this post


Link to post

Cine mai face comanda pentru Bucuresti sa posteze aici sau PM la mine sa ne combinam mai multi la transport.

Share this post


Link to post
...

P.S. Daca exista vreun membru din judetul Constanta care si`a montat farurile crystal pe TICO si doreste sa "scape" de unul din farurile vechi, il rog frumos sa ma contacteze!

 

Vorbeste cu userul Topser.

Share this post


Link to post

Totusi...am ajuns la o concluzie...reprezentantii firmei RXM sunt super marlani!Sa iti ia o galagie de bani pentru curierat ca au ei contract cu nu stiu ce curierat..pai din banii astia isi mai scot de un far!Eu o sa ma bag cu un tip din Iasi si sa m-i le trimita normal prin posta cu 50-100 de mii taxa.. :banana:

Share this post


Link to post

Pai avem "reprezentanta" la iasi de ce sa "te bagi cu un tip". Nu stii...  <img src= )">

Share this post


Link to post

am faruri si triple noiiiiiiiiiiiiii :banana:

le-am montat si arata super... parerea mea, hac...

acum mai trebuie sa spal si masina...

Share this post


Link to post

Fara poze, postul n-are vreo valoare.

Share this post


Link to post

vin si poze, dar trebuie sa spal masina... fara asta, pozele nu au nici o valoare

:)

Share this post


Link to post

Am vazut astazi farurile lui Tico_RS si fara suparare pot spune ca nu imi plac absolut de loc, inafara de lumina mai buna pe care o dau nu se merita. Cat despre stopurile acelea albe...arata bine pe masini mai inchise insalumina becului de la frana sau pozitie este mult mai putin vizibil decat la cele cum mi-am luat eu...

Share this post


Link to post

Fara suparare dar nici mie nu imi plac stopurile albe...m-i se par prea impopotonate..intradevar Leutule ar da mai bine pe o masina de culoare inchisa...ce sa zic..sunt mai faine cele montate pe ea ta..dau mai frumos mai ales noaptea cat si ziua ;) !Dar acum fiecare cu gusturiile lui! De faruri...eu as da comanda...dar mie sa nu imi placa...si dupa aia sa imi dau cu pumnii in cap :) ) !

 

Apropo uitati si poze cu stopurile mele.. :)

post-4232-1160218987_thumb.jpg

post-4232-1160219079_thumb.jpg

Edited by Mircea

Share this post


Link to post

Va salut copiii durerii  <img src= ">

astazi m-am interesat si au adus iar stopuri de Tico de la firma din Pitesti, la magazinul din Vatra Luminoasa, pt cei care nu stiu, sunt modelul acela cu lampa de semnal alb (incolor) din pacate pretul este de 70roni setul si aveau doar 2 seturi. :( #-o

post-3968-1160418353_thumb.jpg

Edited by danker62

Share this post


Link to post

Sunt fericitul posesor al unui set de faruri crystal & al unui set de stopuri albe(aduse direct de la Iasi - RXM)...avand in vedere ca ticaloshenia mea e gri...stopurile dau super bine...zic eu...la faruri insa am ceva probleme cu reglajele...imi cam trezesc vecinii de pe la etajele 5-6 :D

Eu zic ca-si merita toti banii

Edited by tolin_afc

Share this post


Link to post

-Pt Rudolf Ren - sa le stapanesti sanataos si multi, multi km fara incidente!  <img src= ">

 

P.S.

Niste poze totusi, sa vada si ochiul nostru @-)

Edited by danker62

Share this post


Link to post

Am cumparat si eu stopuri cristal de la Vatra Luminoasa. Arata super tare. Multumesc Daewoo Club pt. ajutorul acordat si ideile geniale de aici. :osanale: ><'

Share this post


Link to post

RUDOLF REN fara poze...arata naspa :) )!Asteptam pozeeeeeeee!!! Mai ales cu faruriile ca vreau si eu sa dau o comanda...!Sa le stapanesti sanatos oricum..si sa nu ai parte de incidente!Doamne fereste!!!!

Share this post


Link to post

Baieti, am si eu o curiozitate: de ce oare ne-am trecut toti pe lista cu cate un set din fiecare "reper", iar acum s-a multumit fiecare cu cate un set de stopuri, mai rar si cu un set de faruri? (intrebarea e mai mult retorica, pentru ca si eu m-am trecut pe lista cu cate un set pentru fiecare...)

Acum avem rugamintea, catre cei ce si-au luat faruri pentru tico, sa puna cat mai multe poze cu farurile, si aprinse, si stinse, si de aproape, si din ansamblu, ca sa stim si noi, ceilalti doritori, daca vor corespunde dorintei noastre (asta daca nu cumva sunteti adeptii principiului "sa moara si capra vecinului") :D

Stopuri cristal (ma refer la cele albe predominant, cu cerculet rosu) mi-am cumparat si eu, le-am montat pe masina si am culoarea alba la tico...va las pe voi sa apreciati daca se vad bine sau nu, eu le-am pozat din abundenta intrucat sunt foarte multumit de cum arata+lumineaza si consider ca sunt o investitie excelenta, avand in vedere pretul de ~120 RON pentru colet+transport (nu ma dau banii afara din casa, dar spun cu mana pe inima ca as fi dat si 200 ron, poate chiar mai mult, pe aceleasi stopuri)

 

Imi cer scuze pentru double-posting, dar am zis ca ar fi bine sa pun si poze cu bara clasica de tico, si cu luminile aprinse noaptea (si mai adaug cateva poza mai recente, daca moderatorii considera ca am exagerat, ii rog sa stearga ce li se pare in plus)

Mentionez ca pozele facute noaptea redau lumina pe frana, si nu cea pe pozitie, dar la nevoie mai fac niste poze si cu lumina pozitiei.

Imi cer scuze pentru calitatea redusa si neclaritatea pozelor, sunt facute cu telefonul si ... mi-a mai tremurat mana ( :drinkers: )

Inca o data adresez rugamintea posesorilor de faruri clare sa puna poze cat mai multe cu "reperele" pentru a ne forma si noi, ceilalti, o parere cat mai orientata spre obiectiv...Multumesc!

post-1649-1160481403_thumb.jpg

post-1649-1160481491_thumb.jpg

post-1649-1160481526_thumb.jpg

post-1649-1160481577_thumb.jpg

post-1649-1160481620_thumb.jpg

post-1649-1160481866_thumb.jpg

post-1649-1160481898_thumb.jpg

post-1649-1160481960_thumb.jpg

post-1649-1160481985_thumb.jpg

post-1649-1160482009_thumb.jpg

post-1649-1160482043_thumb.jpg

post-1649-1160482069_thumb.jpg

post-1649-1160482102_thumb.jpg

post-1649-1160482132_thumb.jpg

post-1649-1160482222_thumb.jpg

post-1649-1160482240_thumb.jpg

post-1649-1160482264_thumb.jpg

post-1649-1160482355_thumb.jpg

post-1649-1160482384_thumb.jpg

post-1649-1160482409_thumb.jpg

Share this post


Link to post
RUDOLF REN fara poze...arata naspa :) )!Asteptam pozeeeeeeee!!! Mai ales cu faruriile ca vreau si eu sa dau o comanda...!Sa le stapanesti sanatos oricum..si sa nu ai parte de incidente!Doamne fereste!!!!

La o analiza mai atenta, la lumina zilei, am observat ca atat stopurile cat si farurile sunt de o calitate indoielnica si anume sunt niste lufturi intre lampa propriu-zisa si geam. Cred ca exista posibilitatea sa se umple cu apa in cazul unei ploi. Ca si solutie de rezolvare, voi incerca sa folosesc niste silicon transparent.

Poze cred ca mai pe seara voi reusi sa atasez sau cel tarziu maine...As vrea sa spal masinutza ca e fff murdara :D

Share this post


Link to post

Lasa masina, vrem sa vedem doar farurile si stopurile, iar in jurul lor masina cred ca e curata...

Share this post


Link to post

Nu are cum sa intre apa in ele...parerea mea...eu m-am uitat atent la ele..le-am analizat...sunt foarte bine etansate...poate ai avut parte de un lot mai prost...acu` nu stiu ce sa zic...fa o poza cu un zoom bun..sau fotografiaza problema.. ;) Sa le stapanesti sanatos oricum!!! :D

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...