Jump to content
Sign in to follow this  
CMG

Audi A4

Recommended Posts

Discutia despre jante cred ca era si in topicul cu cielo. E chestiune de gust, e chestiune de confort, e chestiune de intretinere. Sunt de acord ca un set de jante de 18 ar fi foarte frumoase - am si ochit un model la DOTZ si unul la Antera insa e pacat sa le nenorocesti pe drumurile noastre, pur si simplu nu se merita. Eu daca as avea unde merge jante pe 18 mi-as pune :)

 

Jantele de 17 sunt si ele foarte mari pentru drumurile noastre in conditiile in care probabil trebuie un talon de 45. Am mai multi colegi si prieteni care au fost incantati de lookul fascinant al jantelor de 17 si au fost profund dezamagiti dupa ce la cateva saptamani de rulare pe drumurile noastre iesene au trebuit sa le schimbe.

 

Despre jantele de 16 pot sa spun ca se pot purta probabil mai decent decat cele de mai sus, dar depinde de preferinte. In toate cazurile este foarte importanta calitatea jantelor, stilul de condus si drumurile pe care le parcurgi zilnic prin oras mai ales.

 

Jantele de 15 sunt foarte lejere (au mult cauciuc sa le "inveleasca"), sunt foarte confortabile si dau destul de bine. Probabil ca macar asa pentru perioada de vara (la anul) o sa fiu incantat si eu sa imi iau un set - probabil de 18 sau macar de 17 -asta daca, poate, se mai "indreapta" si drumurile la noi. Un set de jante de 17/18 sunt ceva mai scumpe si cred ca e ciudat sa arunci cu banii in aer doar pentru "un look nou" timp de cateva saptamani ( pana se strica :) )

 

Toate cele bune!

Share this post


Link to post

Ahaaa, am gasit ce poti schimba !

Becurile de la plafoniera. Poti pune ceva pe baza de LED, lumina mai alba, mai placuta. Si asa poti spune ca ti-ai personalizat masina !

 

Super achizitie, sper sa te tina mult dupa ce te plictisesti de ea !

Share this post


Link to post

@remix - multumesc pentru urari. Plafoniera este super si culoarea luminii este spre alb- are doua becuri mari si doua mici, cu fadere, etc si in plus sunt in aceeasi culoare cu becurile de plafoniera de la pasagerii din spate. Sincer stau si ma tot gandesc la ce personalizari sa ii aduc inafara de odorizant si forma scaunului de sub mine :) . Am deja cam 3 saptamani cu ea in tara si deja aproape 3.000 de km facuti - sunt foarte multumit de ea si simt ca nu imi lipseste aproape nimic (ma obisnuisem cu monitoarele si sa ma uit la un DVD.. poate curand vor fi si pe aceasta masina). Astept sugestii sa le trec in revista si sa imi mai vina idei.

 

Toate cele bune!

Share this post


Link to post

Buna ziua,

 

Din motive de comoditate (ca sa nu mai desfac bordul) am cumparat pentru masina un sistem de navigatie compus din palm HP iPAQ PocketPC (Intel Xscale 400MHZ) cu bluetooth, IRDA si Wireless, receptor GPS Nokia si card de 1 gb cu iGO 2006. Acum am si copilot :)

 

Toate cele bune!

Share this post


Link to post

Buna seara,

 

Am reusit sa fac si cateva poze de interior noaptea. Sper sa le gasiti interesante. Mie culorile de la bord mi se par deosebite.

 

Toate cele bune

post-3037-1158182609_thumb.jpg

post-3037-1158182618_thumb.jpg

post-3037-1158182627_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Buna ziua,

 

In ultima vreme nu prea am scris deoarece ca sa cumperi ceva pentru audi trebuie multi mai multi bani ca pentru cielo :)

 

Intre timp am schimbat uleiul si ventilatorul de la aer conditionat (era un pic galagios cand porneam AC pana se aseza si ma irita la auz).

 

Am achizitionat o jucarie de la Pioneer (http://www.pioneer.co.uk/uk/product_detail.jsp?product_id=12205&taxonomy_id=10-20), urmeaza sa o montez in viitor (aproape ca nu mai am rabdare, insa stau foarte prost cu timpul, si montajul dureaza mai mult de o zi).

 

Am stat si m-am gandit mult ce sa cumpar ca sa fie laudabil pentru masina si am ajuns la concluzia ca Pioneer AVIC-HD1BT este solutia.

 

Cuprinde un hdd de 30 de gb din care 20gb pentru navigatie (26 de tari la nivel de detaliu), 10 gb pentru muzica, carkit prin bluetooth (cu o lista destul de mare de compatibilitati), comanda vocala, apelare contacte direct de pe navigatie, dvd-player, mp3 player, toate tehnologiile de ultima ora in materie de auditie marca Pioneer precum si functie dual zone - pot sa ma uit la navigatie, sa ascult muzica, iar cei din spate se pot uita la film pe dvd)

 

In curand o sa pun si poze, imediat ce o montez :)

 

Toate cele bune!

Share this post


Link to post

Super scula Pioneer, merita la asa masina :)

A costat mult ? Daca nu-s indiscret poate poti sa-mi dai un pret si mie si de unde l-ai cumparat eventual PM.

Edited by dinoc

Share this post


Link to post

Buna ziua,

 

Sper ca o data cu vremea buna (cam in 2 saptamani) sa va pot prezenta si eu micile modificari pe care m-am gandit ca e bine sa le aduc masinii din dotare.

 

Toate cele bune!

Share this post


Link to post

Va salut domnilor!

CMG am avut o singura masina pana acum (au fost vreo 8 dar doar un Audi B3 pe care l-am avut mi-a ramas in minte) masina era din 90 (generatia de aur asa considera multi) toata tabla era originala , sasiul integral zincat , motor de 1,8L dublu carburator . Intamplarea face ca in urma cu cativa ani am devenit moderator pe audiclub.ro site care nu a rezistat prea mult din pacate dar care mi-a deschis ochii indeajuns cat sa consider ca aceasta marca este cea mai buna d. p d. v. al raportului pret calitate. Am facut de toate cu masina asta inclusiv mers prin lanul de porumb, drumuri forestiere etc si nici o clipa nu m-a dezamagit. Am cunoscut multe persoane pe site care aveau Audi mai noi sau mai vechi inclusiv unii care le forjau la maxim si erau tot timpul placut impresionati. Asadar sa nu regreti nici o clipa alegerea facuta , nu degeaba se fabrica din 1899 atatia ani de traditie reprezinta ceva.

Share this post


Link to post

Si in 1899 ce sasiu avea audi?

Share this post


Link to post

... de lemn :) )

Share this post


Link to post

@Sniper - Multumesc frumos. Si eu sunt extrem de multumit de masina iar ce va voi prezenta in curand va dovedi faptul ca masina imi place enorm si sunt foarte bucuros de ea.

 

Toate cele bune!

Share this post


Link to post

Buna ziua,

 

Din cauza ca ma apropii cu pasi marunti dar siguri de finalul unei parti importante a proiectului pe care mi l-am propus si bineinteles deoarece nu mai am rabdare si simt nevoia sa impartasesc cu cineva ce m-am apucat sa fac o sa scriu aici o avanpremiera a ceea ce sper la sfarsitul saptamanii sa va prezint si in poze (pereche inainte/dupa pentru a fi elocvent):

 

1) Kit fata (bara, grila, capota, etc) si spate (bara si fusta) schimbate - http://www.hofele.com/design/en/Audi_A4_8E/audi_a4_8e.html

2) Navigatie Pioneer Avic HD1BT - http://www.pioneer.eu/eur/products/10/20/2...D1BT/index.html

3) Monitoare LCD in tetiere

4) Volan piele 4 spite original Audi model B7

5) Tapiterie piele doua culori incluzand fetele de portiera

6) Evacuare inox (de la intermediara pana la final) cu montare de catalizator suplimentar si doua evacuari finale

7) Jante aliaj model AUDI A4 cabrio pe 16 :) (am cedat pana la urma si am trecut pe 16 - avand in vedere discutiile noastre anterioare vizavi de cum influenteaza jantele o masina ca look si oricum am vazut ca incet incet se apuca conducatorii nostri si incep o noua campanie de "astupare" a gaurilor cele mai adanci si oricum sper ca aceasta trecere sa nu fie sesizabila puternic).

8) Husa schimbator viteze de piele

9) Presuri "preparate" pentru a se asorta :)

 

Voi reveni curand cu fotografii... daca veti vrea sa vedeti ce a iesit.

 

Multumesc si toate cele bune!

Share this post


Link to post

Bineinteles ca suntem curiosi cum o sa iasa...spor la modificari.

Share this post


Link to post
6) Evacuare inox (de la intermediara pana la final) cu montare de catalizator suplimentar si doua evacuari finale

De ce n-o faci pe toata din inox daca tot te apuci?

Cu catalizatorul ala suplimentar nu pierzi din putere?

Share this post


Link to post

@Emil Popescu

 

- ca sa o fac toata imi trebuieste un down pipe care momentan imi depaseste bugetul si inca ma documentez vizavi de acest lucru :) - cu siguranta va fi si aceea schimbata insa va fi insotita de alte modificari intr-o etapa viitoare :) . Multumesc pentru sugestie!

Share this post


Link to post

Dupa ce treaba ai facut la Cielo.. :thumbl: abia astept sa vad si Audi. Spor la treaba si inspiratii cat mai bune !

Share this post


Link to post

Buna ziua si Hristos a inviat!

 

Am si primele fotografii ale masinii (promit sa revin cu un nou set). Din pacate deoarece m-am grabit sa o am de Paste nu e montata evacuarea.

 

Toate cele bune!

post-3037-1176218239_thumb.jpg

post-3037-1176218267_thumb.jpg

post-3037-1176218298_thumb.jpg

Edited by CMG

Share this post


Link to post

Buna ziua,

 

Ramasesem dator cu ceva fotografii noi.

 

Toate cele bune!

post-3037-1176651589_thumb.jpg

post-3037-1176651598_thumb.jpg

post-3037-1176651611_thumb.jpg

post-3037-1176651622_thumb.jpg

post-3037-1176651637_thumb.jpg

post-3037-1176651648_thumb.jpg

post-3037-1176651659_thumb.jpg

post-3037-1176651669_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Emblema de RS are exact aceeasi valoare ca si stickerul de TURBO pe Daciile Sport. Kitsch!

Share this post


Link to post

Buna ziua Alex,

 

Cred ca esti constient ca ce spui nu are nimic a face cu ce este pe masina la mine :) . A pune o emblema de RS4 - vezi fotografia atasata ar fi fost intr-adevar kitch. Emblema de RS vine in sprinjinul body-kit-ului facut in stil RS (racing style). Anyway - opinia este a ta si ti-o respect.

 

Poate le trimiti un email celor de la Hofele - www.hofele.com si le spui ce kitch-uri au putut sa dezvolte :) .

 

Toate cele bune!

 

PS. BTW - se numeste Kitch, nu Kitsch :)

 

PPS. Se observa ca in primele fotografii are emblema de S4 (pe care am dat-o jos tocmai din acest motiv pe care il spui tu - si anume ca nu reprezinta masina). Emblemele de RS au venit cu kitul.

post-3037-1176655685_thumb.jpg

Edited by CMG

Share this post


Link to post

@alx,

 

Scuzele de rigoare pentru greseala mea. Trebuie sa recunosc, in acest caz, ca este ultimul comentariu la care ma asteptam -comentariu legat de emblema (sper ca am explicat de ce apare acea emblema acolo unde apare) insa respect opinia celorlalti asa ca o voi lua ca si constructiva. Vizavi de cuvantul kitsch, momentul de descurajare prin care am trecut cand am vazut comentariul tau m-a facut sa ma grabesc - de obicei nu fac astfel de lucru, deoarece nu imi este in fire. Toate cele bune!

 

@tolin

 

Multumesc frumos pentru lamurire. Greseala mea.

Edited by CMG

Share this post


Link to post

Una e sa lipesti emblema de M5 pe un 520, si alta e sa lipesti sigla din kit pe masina cu bodykit profi. Parerea mea e ca nu e atat de kitsch, si arata frumos. Cel putin scaunele mie imi plac mult.

Share this post


Link to post
Parerea mea e ca nu e atat de kitsch, si arata frumos.

 

E alta mai "bengoasa" la noi pe site ? Mai "bibilita" da. Dar cu body-kituri profesionale si la un asemenea pret...

Mie personal imi placea mai mult botul original, fara grila marita, dar e clar tu, CMG vrei sa-i pui tot ce se poate, iar cand vei termina, o vei lua cu alta , de la capat. Succes !

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...