Jump to content
Sign in to follow this  
balanel

Cum ii convingi sa te lase langa masina

Recommended Posts

Mai Leano omu' are dreptate deci daca vrea te face cu tine de mana ( pe tine adica si probabil si pe mine) ...Adevarul e ca daca da de un Maitre si-a luat ala adio de la furtisag pe ziua aia ...Deci e relativ pe unii ii poti pacali pe altii deh nu prea ..Acum sincer, daca nu eram pe forumul asta nu as fi aflat probabil never ce-i aia o valva PCV..Asa le-am spus eu lor sa mi-o schimbe.."Da' de unde stii dom'le de asta?"....Deci e bine sa stai si pe langa masina!!!....

 

Maitre da' eu stiu cel putin 2 motive sa ma bag si pe sub masina...  <img src= ">

Share this post


Link to post
:o fftopic:

Octave mama, eu inteleg ca tu vrei sa iti deschizi service, dar incearca sa fii mai politicos.

Si sa nu crezi ca daca il deschizi in Oltenita, o sa ma tii in spatele geamurilor!

 

 <img src= )">

 

Da,in fine nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar incerc ...ma lupt cu morile de vant!

Share this post


Link to post

S-a ajuns la caderea elevatoarelor de parca asta se intampla in mod curent in toate service-urile iar clientii in mod obisnuit numai sub elevator stau, e locul preferat. De ce sa nu stau pe langa mecanic si eventula sa imi mai si explice ceea ce face ca oricum ma taxeaza 4 ore tehnice pt 30 de minute de munca. Verificare lumini ( merge), frane ( merge), joc la roti ( nu are ) si asa mai departe. Nu am incredere in mecanici, si ca mine cred ca sunt mai multi. Si asta e generala ( neincrederea ) nu doar la Daewoo.Asa ca daca pot sta langa ei stau. Asta cu drobul care poate sa cada, nu prea tine.

Share this post


Link to post

Ce sa caut sub masina cand e pe elevator? Cel putin eu acolo ma uit prima data, deoarece e un loc inaccesibil in alta ocazie: lovituri, rugina la traseul de exhaust, starea scutului, scurgeri de ulei si multe altele. Si sincer, m-am bagat sub ea de fiecare data cand a fost ridicata. Asta e, oi fi avand eu pasarele.

Dar in continuare, cred ca daca in service regulamentul de ordine interioara spune sa nu stau in hala, ma supun sau plec la alt service. Cum sa fii respectat daca din prima refuzi sa respecti regulile lor?

Parerea mea de ne-mecanic.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...