ileana Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 @Lapona, jura-te pe P - ul din Lumina Ascunsa a Potentului Obi Nicicand Adormit ca nu esti O-ul din aceeasi definitie! Link to comment
Lapona Antigel Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 (edited) @Lapona, jura-te pe P - ul din Lumina Ascunsa a Potentului Obi Nicicand Adormit ca nu esti O-ul din aceeasi definitie! Ma jur cu mana pe P ca nu's O! Cat despre praslea cu spatiul mai sus amintit, nu'mi permit sa irosesc nici timp, nici spatiu degeaba, dovada prezenta'mi din seara de ieri. Scopula prezenta nu'l dau in vileag. De ce antigel? Decembrie. Poate ca nu'mi place gelu'. Gelu' sa nu se simta ofensat. Edited July 7, 2006 by Lapona Antigel Link to comment
sebian Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 (edited) ...si ce warn-uri se oglindesc in ele Edited July 7, 2006 by Sebian Link to comment
Cumnatu Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Nu l-am vazut, nu stiu daca e fata sau baiat, nici nu ma itnereseza, dar sa accentuezi cuvintele cu caracter sexual/obscen/vulgar sau cum vreti sa il numiti. Nu am nimic impotriva vorbitului urat (sunt presedinte aici) dar chiar sa subliniezi cuvintele ca sa vada lumea ca le scri? Link to comment
Satori Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Acestea fiind spuse, se inchide cortina. Va aspteam si la matineu. Buna seara si pe saptamana viitoare. Link to comment
Recommended Posts