body Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Salve ! Mi-a placut intalnirea de joi 05.08 . Am vrut sa scriu acolo dar era inchis asa ca am creeat un topic nou . Daca nu e inregula cineva poate sa-l stearga. Am ajuns acasa la 12 noaptea (ploiesti) , si acum e culmea , nici urma de Garcea pe DN1. Am vazut si pozele , misto , data viitoare imi iau si eu jucaria sa ne tragem in poze. Bafta Link to comment
Shenck Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Bogdane, ne bucuam ca ai putut ajunge! Cam asta e atmosfera de Joi sera. Acum sintem mai multi, in februarie, stateam 8 oameni zgribulitzi intr-o terasa din Herastrau Vezi ca mai e un membru care e din Ploiesti, poate-l aduci la o intilnire. Reclama la providerul de net ca nu-ti merge ceva si salta-l pe sus cu tot cu espero Link to comment
body Posted August 7, 2004 Author Share Posted August 7, 2004 Ok , Roger ! Data viitoare care cred ca e peste 2 sapt il inhat! Link to comment
NFS Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 Si mie mi-a placut re-intalnirea... abia o asteptasem... cam scurta... numa 3 ore O gramada de figuri noi... aproape sa nu-l recunosc pe Adi Strumf (iertare maestre, ma simt penibil...) Una peste alta, misto atmosfera... La mai mare! Si unde ziceati ca sunt terasele alea? Aaaaa... scuze... ziceati ca se deschid la vara! Mai e timp... Totusi se pare nu tuturorle place asa tare la intalnire... pe unii i-am vazut plecind foarte suparati, chiar furiosi! O fi bine? Link to comment
Recommended Posts