Jump to content
Sign in to follow this  
muscarul

Cielo Sh... Sau Matiz?

Recommended Posts

Mai oameni buni, nu im iau logan, stati linistiti

Vrei sa spagi traditia unui astfel de topic ?

Share this post


Link to post

felicitari pentru alegere; e mult mai bine sa iti formezi tu motorul de nou decat sa trebuiasca sa te adaptezi pe cum a fost chinuit de altii inaintea ta  <img src= ">

Share this post


Link to post

@ tolin afc

Imi dati un premiu pt asta? :D

Edited by muscarul

Share this post


Link to post
E el mic si puturos da... ata ete. Va multumesc tuturor pentru ajutor :)

Vino sa probezi Matizul,sa vezi ca nu e asa cum zici.Sunt clujean si coincidenta sunt si eu pescar!

Share this post


Link to post

am zis ca e mic si puturos pentru ca am condus vreme de 1000 de km unu de la firma, model E, am mers prin tzara cu el, si la depasiri e puturos. Adica nu e puturos, ca el da tot ce are, da nu-l ajuta morishca aia de motor :)

parerea mea

Share this post


Link to post

De la SH la asta sa va asteptati.

 

Altfel, orice masina e puturoasa, daca cel care o conduce nu stie ce conduce. Depasirile in treapta de viteza subunitara se fac doar pe drept, la vale si lansat. Iar puterea e direct proportionala cu turatia, la orice motor.

Share this post


Link to post

aceeasi alegere a trebuit sa o fac si eu in urma cu 2 saptamani...intre un cielo SH si matiz nou E/Ac. In cele din urma (dupa ample cautari pe forumuri, intrebari pe la prieteni mecanici, s.a.m.d) am mers pe varianta unui matiz nou. am luat 3 mari tepe pana acum cu masini Sh si m-am lecuit. Pana acum nu-mi pare rau ( e prea devreme cred :mrgreen: ) si sper nici sa nu-mi para. In fond si la urma urmei se cunoaste ca e masina noua!! Bafta!

Share this post


Link to post

Desi nu s-a discutat de mult, omul probabil are deja masina, eu i-as fi recomandat cielo gle. Eu asa mi-am luat in noiembrie 2006, am dat 3600 si am ajuns la 4000 cu gaz, distributie, filtre, arcuri spate, bujii (o revizie full, imediat cum am cumparat-o) si niste probleme la alternator. Confort mult mai mare, mie imi lasa impresia ca se aseaza mai bine la drum, mai puternica, servodirectie, geamuri electrice, aer conditionat, intretinere deloc costisitoare si asa mai departe. Acum e clar ca fiecare si-a laudat matizul sau cielo-ul, dupa caz. Pentru mine conteaza si cum arata masina pe strada. Eu cred ca Cielo e mult peste Matiz la aspect si la tinuta. Numai bine!

Share this post


Link to post

Ca tot suntem la capitolul pareri:

 

Cielo este o "baraca" urata, in care intri si iesi greu, te lovesti tot timpul cu genunchii de bord. Consuma mult si cari dupa tine tot timpul un portbagaj inutil. Cielo este o masina de familie, de mers in concediu sau la socri.

 

Matizul este o masina premiata, este cea mai reusita masina de pana acum la clasa ei. Matizul este o masina de-o persoana sau un cuplu, o masina de oameni tineri sau vestnic tineri. In plus, este o masina de suflet, de ea nu se ating nici animalele, n-o zgarie nici copiii si n-o deschid nici spargatorii.

Share this post


Link to post

Da Toline, dar matizul nu a avut niciodata ce a avut cielo, un motor cu sunet puternic alaturi de o aerodinamica buna :)

Ca-n dragoste, lucrului de suflet nu-i trebuie cautata explicatie, fiecare avem doza de pragmatism, mai mare sau mai mica, opusa sau contrapusa celei de pasiune.. mie unul, inca mi-e dor cateodata. Si eu, din ciclul.. tot pareri :>

Share this post


Link to post

La banii astia poti alege un Matiz care e destul de nou. Sfatul meu e sa iti iei,numai in cazul in care gasesti o ocazie un Cielo GLE de 75cp. Mult mai spatios si confortabil decat un Matiz, consum nu deosebit de mare, si dupa cum ai zis mai mult de 10k pe an nu faci- asa ca nu t va afecta prea mult. Daca vrei sa tii masina mai mult de 2-3 ani cred ca cel mai indicat ar fi ca ea sa aiba fabricatia undeva dupa 2003/2004... asa ca aici Matizul are un mare +. Bafa la alegere.

Share this post


Link to post

Imi cer scuze ca nu am mai scris...

am asteptat cam mult, dar a meritat... mi-am luat matiz e/ac, verde, cu alarma si inchidere, 19.500 de km la bord, din 2005, cu 4200 de euroi.

Topicul se poate inchide :) va multumesc tuturor pentru ajutor.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...