JMu Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 La mine merge. Si sunt logat cand intru pe /foto. Firefox 1.0.7 (mi-a fost lene sa-l updatez). Link to comment
migrosoft Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 (edited) M-am chinuit vreo ora ( ) cred sa postez si eu o imagine. Nu am reusit nici sa o postez in vreun album, nici sa creez vreun album, datorita lipsei (?!?) acestor optiuni (Creare album, Incarcare imagine etc...). Mie nu-mi apar in pagina la aceasta sectiune decat optiunile de vizualizare, FAQ, Login, etc... (vezi printscreen nr. 1) iar daca dau Login (desi sunt logat ?!?), imi apare fereastra din printscreen nr. 2 apoi, dupa logare... ma arunca in prima pagina a forumului!!! Nu a mers nici cu recuperarea parolei... Ma depaseste... Astept ajutor... Edited April 21, 2006 by migrosoft Link to comment
VAXXi Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Trebuie sa ca browserul sa accepte si cookieuri de pe alte domenii. Cand deschizi albumul, deschide-l din pagina de forum, fiind autentificat, si nu mai trebuie sa bagi nici o parola. Si oricum, Internet Explorer e un browser extrem de prost, deci schimba-l cu Firefox/Opera. Merge, trust me. Link to comment
migrosoft Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 (edited) Sa vedem cu Opera... OK. Am bagat Opera v8.52. Absolut aceeasi chestie!!! ("> P.S. Login-ul se face cu ALT username si ALT password decat cele ale forumului propriu-zis?!?!? P.P.S. Trebuie sa instalez cumva Coppermine Photo Gallery?!?!? Edited April 21, 2006 by migrosoft Link to comment
migrosoft Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Revin... Tot nu merge!!! ("> ("> ("> HELP!!! Link to comment
VAXXi Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Nu trebuie sa instalezi nimic, cookie-urile din browserul logat pe forum sunt pasate automat galeriei. Sa nu ai vreun soft d-ala de protejeaza intimitatea, care taie cookies ... nu stiu ce-ai tu pe calculator. Link to comment
gangboy Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 confirm şi eu că nu merge. browserul acceptă cookie-uri de pe alte domenii, e firefox 1.5.0.2. am încercat şi cu ie7 - acelaşi rezultat. Link to comment
Recommended Posts