george03 Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Am de tehnoredactat o carte in format X5 ... si nu am gasit nicaieri niste dimensiuni ca la A4: 297x210 mm. Am masurat eu mai multe carti, dar am diferente de cativa mm intre ele, banuiesc ca dupa cum au fost taiate. Vreau dimensiunile exacte ... sa nu ma trezesc cumva ca refuza tipografia fisierul ... pe motiv ca nu-i formatul bun Multzam anticipat! Link to comment
VAXXi Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 X5 ?? nu am auzit de asa ceva, si nu am gasit nimic despre el - vezi marimi de hartie. O fi zis A5, mi se pare mult mai plauzibil (juma' de A4 = format standard carte), si pe tastatura X e aproape de A oricum ... Link to comment
Mircea Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Da, si azi e 1 Aprilie, cauta tu X5, ca-l gasesti aici! cu tot cu dimensiuni Link to comment
george03 Posted April 1, 2006 Author Share Posted April 1, 2006 (edited) Ce rau esti O sa-mi bag si eu la semnatura ... schimb carte format X5 cu BMW similar Š Claz Chiar asa se cheama formatul ... e undeva pe la 170x230 mm, diferit de A5 (149x210 mm). Mi-a explicat un amic care stia cate ceva ca la X-uri se pleaca de la coala tipografica, care este diferita de A0 ... si se imparte la fel ... de la X0 -> X6 @VAXXI: multzam de link ... am catat cu guugal da' n-am dat de el Edited April 1, 2006 by george03 Link to comment
Recommended Posts