Jump to content

b_o_g

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About b_o_g

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    BUCURESTI
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    captiva
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    b
  1. L-am schimbat, e ok, nu ma da pe spate(se aude ceva mai bine decat cel stock), are igo8, camera, dvd,divx, tv(analog), BT, nu am pirdut garantia(ar fi culmea pe criza asta, cei de la service sa mi-o anuleze...) pret 2.300+100(montaj)---e ok, se merita daca tii neaparat sa ai navi in masina. Comenzile nu au ramas, trebie CAN-BUS---nu am vrut sa mai dau bani si pe ala.
  2. da, am instalat eu, dureaza cam o ora, costa...cateva sute de roni, si se merita(nu afecteaza garantia)
  3. uite o idee...daca esti interesat mai am si alte poze + componente pe care le poti schimba(faruri, stopuri, eleroane, jenti...)
  4. Am inteles, producatoul motorului este VM Motori, dar sunt 2 variante : ori stai prost cu engleza si nu intelegi ce scrie acolo(te uiti doar la poze si vezi niste masini care sunt echipate cu motoare fabricate de firma respectiva si tragi concluzia ca acele masini au acelasi motor) deci dupa cum zici tu si restul masinilor pt care cei de la VMM au produs sau produc motoare(Toyota, Chrysler ,Alfa Romeo, Rover, etc) ), au acelasi motor cu cel de pe SF1----no comment, oriesti genul de om care simte nevoia sa fie bagat in seama sau sa se bage in seama. P.S. Crede-ma ca in momentul in care am cumparat Captiva m-am interesat de masina, inclusiv de motor,(la oameni care chiar se pricep si ce crezi, toti au spus: SF1,2---sunt masini de duzina facute doar sa-ti ia ochii, iar de Tucson nu mai vb.) Sper sa nu o iei la personal, dar m-am saturat de naivi care cred ca tot ce se vinde e si de calitate(SF vs CAPTIVA) Numai bine.
  5. Sa o stapanesti sanatos. Eu am asa ceva de mai bine de un an si nu i-am facut nimic asa ca daca stii ceva mai multe despre flash tunning, tunning da-mi si mie un semn. Din ce am citit pe net la motorul asta cu flash tuning se poate ajunge de la 150 la 185cp, dar nu vreau sa ma duc la primii care ii gasesc pe net sa fac resoftarea(eventual in urma unor recomandari), mai ales ca motorul asta e nou ( fftopic: nu am inteles ce a vrut sa zica cineva mai devreme cand a zis ca motorul de SF1 e acelasi motor cu cel de pe Captiva ). Eventual poate ne vedem prin Buc sa mai schimbam impresii.
  6. b_o_g

    Chevrolet Captiva

    ideea e ca pana la 2000 de ture nu are vlaga, nu ca nu trage, iar turbinele de pe diesel sunt facute sa intre de la 2500 rpm, tocmai de aceea nu e indicat sa turezi masina cand e motorul rece.(omori turbina...etc) Am mai facut cateva poze.(ceva mai clare)
  7. b_o_g

    Chevrolet Captiva

    Recunosc si eu imi doream o cutie automata(dupa cum am mai spus eu am luat masina pentru Bucuresti), dar toata lumea mi-a spus ca aceasta va creste consumul cu 2-3 l/100km asa ca am renuntat. In momentul de fata am 7500km iar consumul este undeva pe la 12%(mers numai prin Bucuresti) cel mai mare consum a fost(in ultimul timp) de 14% cand am stat 2 ore in trafic(de la ora 17-19).In afara orasului consumul variaza intr-e 7.5-9%(creste daca folosesti pilotul automat, mai ales pe portiuni de drum cu urcusuri si coborasuri) Ce am mai observat e ca daca incerci sa mergi subturat in ideea de a avea un consum mai mic, te inseli, consumul creste.Asa ca nu merg ponderat cu masina dar am grija in schimb sa nu o turez peste 2300 pana cand temperatura motorului nu ajunge la 90, dupa care...mergi. Off-road am facut cand am fost la pescuit pe o balta din Calarasi si pot sa spun ca am ramas impresionat, m-am plimbat cred ca vreo' ora numai pe dealuri, poteci, zone pe unde se vedea ca s-a intrat numai cu tractorul si pot spune ca masina s-a comportat super ok.
  8. Aduc stelele..:)

  9. b_o_g

    Chevrolet Captiva

    Masina am luat-o special pt bucuresti. De parcat parchezi ceva mai greu ,dar te ajuta senzorii de parcare plus ca nu-ti mai faci griji pt borduri. In trafic nu e mare diferenta pt ca masina nu e cu mult mai mare decat una obisnuita ci de doar mai inalta si are garda la sol mai mare. Ce am mai observat si am ramas placut impresionat e ca se feresc ceilalti sa-ti mai taie calea, sa se inghesuie cu tine pe o banda...iar daca iti mai pui si niste praguri si un bull bar nu te mai doare capul.
  10. tornado sunt cei din vitan si parca mai au un sediu pe la inter? daca sunt aia, am mai lucrat cu ei si sunt ok. multumesc.
  11. b_o_g

    Chevrolet Captiva

    Ai sa razi dar diferentele sunt multe si mari. Daca vrei ne intalnim si ai sa vezi.(poate o sa ajung la o intalnire) Eu pana acum am avut numai masini mici(adica nu suv) iar dupa ce am condus-o pe asta vreo' 2 saptamani si apoi m-am urcat in masina veche, crede-ma ca am vazut f multe diferente. Iar din pct. de vedere al volumului...nu stiu ce sa zic, ce aveam eu da carat caram si cu celelalte masini, oricum spatiul nu s-a aflat pe lista mea de pretentii cand am ales masina.(dar asta e parerea mea)
  12. b_o_g

    Chevrolet Captiva

    multumesc mult. acelasi lucru ti-l doresc si tie.
  13. b_o_g

    Chevrolet Captiva

    mers pe autostrada soareluri cu medie de 170km/h consum 9% , dar o sa urmeze cat de curand o remapare si o sa vedem cum se va descurca cu vreo' 184cp. Astpt sa se mai rodeze vreo' 5.000 km.(sau nu ) )
  14. nu cred ca se pot pastra comenzile de pe volan, dar eu zic ca sunt multe alte avantaje in cazul dvd-ului. problema mea e garantia.
  15. a auzit cineva daca se poate schimba cd-playerul la captiva? vreau sa-l schimb cu un dvd player (2DIN). se pierde garantia total sau partial ?(pe partea de electrica) multumesc anticipat S-ar parea ca se poate. Au reusit unii de prin belgia.
 

×
×
  • Create New...