Jump to content

pandacii

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About pandacii

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    cluj napoca
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Captiva
  • An
    2007
  1. nasoala rau caseta de directie la Captiva, eu sunt la a doua schimbata, prima a cedat pe la 20000 km iar acum am cam 25000 si da semne de oboseala, cred ca trebuie sa ma scap de Captiva ca nu este o masina fiabila in timp, dupa cca 18000 km facuti numai pe asfalt aveam senzatia ca bate ceva pe fata, am fost la service au schimbat ceva pe acolo(nu mai stiu exact ce), dar tot suna la viraj maxim pana la urma au schimbat si caseta de directie, acum dupa mai putin de 5000 km iar se aude si am impresia ca este tot caseta de directie. Trebuie sa consult un avocat caci am de gand sa-i dau in judecata, nu este posibil sa schimbi caseta de directie la fiecare 5000 km
  2. eu cand am luat masina au spus ca nu are alarma, asa ca am montat una tot de la ei care a costat cam 1000 lei( ), are cam de toate:imobilizator electronic, senzori de soc, volumetrici (am testat vara daca las geamul deschis si incerci sa iei ceva din masina porneste alarma), activare cu un senzor deschis etc.
  3. E vorba de Opel Ecomax din Cluj, baieti de la service mi-au spus cand am cumparat masina dar au recomandat sa fac cel putin 10000km, pretul nu il stiu, am sa vad la primavara.
  4. Multe multumiri, asta numesc eu un raspuns in cunostinta de cauza! Acum ca a venit frigul am sesizat din nou pornirea termoculpei in cauza. am observat ca porneste cu motorul la rece dupa 5 minute chiar si daca stau pe loc, probabil ca vara nu am observat acest lucru din cauza ca motorul ajunge repede la temperatura de functionare si mi se pare normal sa porneasca ventilatorul. Am sa pun si eu sa vad la cati km face acest lucru. In rest nu am de ce sa ma plang masina merge bine si acum dupa aproape 10000 km(80% facuti in oras) a scazut si consumul, la primavara ma gandesc sa ii fac un chiptuning la motor, sa aibe 180 de caluti , am fost cu o captiva varianta sport care avea chiptuning facut si mergea bestial si la demarajul de pe loc si in trafic nefiind nevoit sa schimbi vitezele atat de des, iar cei din service spun ca nu imi pierd garantia daca il fac la ei! Spor la condus si o iarna fara evenimente neplacute ! PS o chestie haioasa rau - am si o dacie logan mcv diesel iar revizia la un an m-a costat mai mult ca si la Captiva !!!
  5. din pacate acul indicator este la prima linie si ajunge la valoarea normala dupa cca 30 minute de mers, am fost din nou la service cu termocupla mergand dar in marinimia lor m-au programat peste 3 zile(din nou refuzand sa vina la masina), si conform legii lui Murphy in ziua aceea mergea perfect. Masina fiind in garantie nu pot merge la alt service(mai am 4 ani de garantie la Ecomax Cluj) asa ca nu-mi ramane decat sa sper sa se strice de tot ca sa aibe ce repara.
  6. este vorba de ventilatorul de racire a motorului nu de cel de clima, si in ianuarie nu mergeam cu clima pornita, nu? si chiar cu toate pe off tot merge ventilatorul, iar la service-ul "profesionist" din Cluj au zis ca nu stiu ce are sa-l las asa, dar pe mine ma enerveaza la culme asa ca am sa vand masina (are doar 7000 km), si in mod sigur nu mai vreau sa aud de chevrolet, daca au asa service, si am sa ma orientez catre un touareg probabil. bafta la toti si sa nu aveti probleme ca din pacate service-ul ete la pamant.
  7. salutari tuturor! Din iarna am o problema la Captiva(2007 cumparat in 2008), dimineata dupa ce plec de acasa dupa cca 10 minute porneste ventilatorul de racire a motorului, motorul fiind rece si o tine tot asa, uneori toata ziua indiferent daca motorul este cald sau rece ventilatorul merge. Am fost la service(fiind in garantie), dar ca un facut cand m-au programat nu se manifesta si mi-au zis ca nu are nimic. Manifestarile astea "huliganice" ale ventilatorului o tin tot asa cam de 2 - 3 ori pe luna. A mai patit cineva asa ceva? mersi radu
  8. Buna ziua, daca poate cineva sa ma sfatuieasca cu o instalare de becuri cu xenon pentru un Chevrolet Captiva. Eventual ce model, daca a mai instalat cineva (si care este diferenta intre ele H1...H7). Multumiri anticipate. Radu
  9. Corect! Dar daca nu ai adresa la fel poti sa dai numai permisul si sa spui foarte senin ca CI este: -la politie pentru preschimbare -tocmai l-ai pierdut -ti-a fost furat recent si alte multe alte povesti care tin de vocabularul fiecaruia!!! Am procedat asa de cca 10 ori in 5 ani de cand nu mai corespund datele.
 

×
×
  • Create New...