Jump to content

bogdan913

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About bogdan913

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    b 87 smb
  1. Firma CODE ALARM vinde jante de cea mai buna calitate la preturi avantajoase. Pentru detalii vizitati sectiunea http://www.car-tuning.ro/store/index.php?c...cauciucuri' Relatii la tel 021/255.01.66 . Va atentionam ca preturile exprimate pentru fiecare janta este exprimat pentru cea mai mica dimensiune existenta in descrierea produsului respectiv.
  2. Firma Code Alarm cu sediul in sos. Dudesti-Pantelimon nr. 44,vis-a-vis de Cora Pantelimon comercializeaza si monteaza la preturi avantajoase alarme auto,senzori parcare si multe alte produse. Avem un site de prezentare www.car-tuning.ro unde puteti gasi o multitudine de produse. Iata cateva alarme ce se pot monta la noi manopera 150lei pentru alarme cu telecomanda;195lei pentru cele care au si pager) UNGO S100 - 415 Lei UNGO S670 - 802 Lei UNGO SR6000(SISTEM SECURITATE AUTO CU PORNIRE MOTOR DIN TELECOMANDa)- 987 Lei UNGO SR6000(SISTEM SECURITATE AUTO CU PORNIRE MOTOR DIN TELECOMANDA)- 895 Lei INCHIDERE CENTRALIZATĂ CU TELECOMANDA UNGO K10 - 275 Lei Viper 1000 - 796 Lei Viper 1002 - 585 Lei Viper 5000 - 957 Lei Viper 350 - 415 Lei Lista alarmelor continua.Acestea sunt cateva dintre modelele pe care le putem monta pe masina dumneavoastra. De asemenea, montam si senzori de parcare GIORDON (relatii la tel 021/255.01.66). Pentru detectoare de radar puteti vizualiza o lista apasand aici . Pentru informatii suplimentare legate de produsele de pe site, ne puteti contacta la nr de tel 021/255.01.66 .
  3. Comercializam produse audio-video pentru masina.Avem un magazin virtual www.car-tuning.ro unde puteti gasi o multitudine de produse care va pot interesa: boxe si incinte acustice , amplificatoare , subwoofere , dvd,tunere TV si navigatie , Mp3-playere. In caz ca sunteti interesat gasiti si un nr de contact pe adresa site-ului indicat mai sus.
  4. Daca doriti va pot recomanda un mecanic bun. Langa Cora Pantelimon...in sediul fostei fabrici antilopa se afla locatia firmei CODE ALARM.Aici gasiti un mecanic foarte bun care rezolva absolut orice problema. Pentru detalii nu ezitati sa dati reply acestui topic.
  5. salut ! scuze ca am intarziat sa raspund...am fost plecat in concediu . Pai firma de care spuneam este la Cora Pantelimon,in incinta fostei fabrici de incaltaminte Antilopa. Firma se numeste CODE ALARM. iti las si un nr de tel : 021/255.01.66. alte elemente legate de tuning ar fi:sisteme de navigatie,interfete multimedia,monitoare,amplificatoare audio,boxe si incinte acustice,jante,dvd,tunere TV,instalatii xenon. In principiu gasesti de toate. Nu pierzi garantia la piese. si nici manopera nu e scumpa.Trust me !
  6. din cate am aflat modificari aduse masinilor fac cei de la CODE ALARM si lucrarile ies foarte bune. Nush ce sa zic legat de tuning pe aveo dar eu zic sa incerci sa dai un telefon la firma care ti-am recomandat-o si sa ceri mai multe informatii.
  7. salut ! in legatura cu senzorii de parcare eu zic ca merita sa fie montati pe orice masina ! Eu spre exemplu mi-am pus pe aveo senzori . De asemenea doresc sa montez si un sistem de navigatie Garmin NUVI 250 . Am gasit o firma care se ocupa de chestii de genul asta cat si de tuning auto si care ofera niste preturi avantajoase. astept intrebari din partea ta daca vrei sa mai discutam alte subiecte legate de chevrolet.
 

×
×
  • Create New...