Jump to content

Laura

Membră
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Laura

  • Rank
    Membra
  • Birthday 07/24/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Female
  • Yahoo
    dirtydancing10000@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    Iasi
  • Din
    Iasi
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2007
  1. da mersi. esti f dragut. am gasit dar nu am inteles. http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...p;hl=idle+learn ce inseamna turn ignition on for 10 seconds? pun contactul si tin cheia apasata 10 sec?
  2. Nu stiu ce inseamna Idle Learn. Care-i treaba cu majusculele? adica trebuie sa scriu corect ca la limba romana la tabla?
  3. salut! de cand a dat frigul am inceput sa las motorul dimineata sa mearga in gol (scos din viteza) cam 30 sec-1 minut. in primele zile se inneca putin cam dupa 10 sec, tusea si apoi mergea el singur. azi s-a oprit de tot. l am mai pornit o data am accelerat cate putin si apoi nu au mai fost prob. a mai patit cineva asa? e normal? sau sa ma duc la service? matizul e din 2007, luat pe 20 iunie
  4. Laura

    Am Nevoie De Un Sfat

    Imi este foarte greu sa ma dezobisnuiesc de calcat ambreiajul. in ultimul timp am incercat sa scot din viteza de ex cand ma apropii de semafor. Iar despre calcat frana fara ambreiaj...eu nici nu stiu ce-i aia. Ma stradui sa invat. In ceea ce priveste treptele am observat si eu ca de pe la 35 kmh incepe sa sune tare de tot motorul si simt nevoia sa schimb viteza, totusi astept de obicei pana la 40 si atunci bag a 3 a.
  5. Laura

    Am Nevoie De Un Sfat

    multumesc la toti! din motive financiare
  6. Laura

    Am Nevoie De Un Sfat

    multumesc am facut scoala pe Matiz si parca aud si acum vocea instructorului tipand cand ajung pe la 23-30 kmh "SCHIMBA VITEZA" . alta chestie desteapta pe care am invatat-o cu masina scolii a fost sa merg mult cu ambreiajul calcat. de ex in loc de frana calc ambreiajul si se reduce viteza. am inteles de la altii ca nu prea e bine.
  7. Laura

    Am Nevoie De Un Sfat

    Mi-am luat Matiz E. Ma impac f bine cu el. nu am nimic sa-i reprosez. Imi poate spune cineva cam pana la ce viteza pot merge cu treapta 3 si cand trebuie sa schimb cu a 4 a? (a3a bag pe la 25-30kmh, asa am invatat la scoala, insa cu a 4 a nu-mi amintesc sa fi mers vreodata cu masina scolii.)
  8. Laura

    Am Nevoie De Un Sfat

    pai cu ce ma ajuta? as avea rate in 2 locuri. pe de o parte cei 2000-3000 euro cat se cer pe masinile platite partial si pe de alta parte sa continui sa platesc ratele pana la sfarsit. oricum... eu am contract de munca pe perioada determinata, iar bancile au alergie la asa ceva. numai BCR si BRD dau imprumuturi pe 10 ani si oricum sume mici. nu m-as incadra la nici o masina noua daca as vrea credit auto.
  9. Laura

    Am Nevoie De Un Sfat

    Multumesc pt sfaturi tutoror. Mi-ar placea mult servodirectie, de la volanul de Oltcit fac febra musculara, insa nu cred ca un volan de Matiz nou poate fi mai rau decat cel de Oltcit. Mi-ar placea f. mult si abs. Cu oltcitul am alunecat odata, iarna trecuta, de am ajuns pe contrasens si m-am oprit intr-un morman de pamant+zapada. MI-ar placea si oglinzi incalzite, reglabile de nu stiu unde insa la oltcitul vechi oglinda din dreapta nu se regleaza deloc...e stricata.Deci o oglinda reglabila de oriunde e oricum mai buna. De aerul conditionat ce sa zic...masina va fi folosita mai mult in oras pe distante scurte unde nu stiu daca merita sa dai drumul la aerul conditionat.O sa deschid geamul. E si asta un plus...la oltcit geamul din dreapta nu se deschide Dupa GPL parca imi pare rau ca renunt dar...asa cum e Matizul nu poate consuma mai mult decat Oltcitul (12% in oras) Dat fiind circumstantele raportate la venituri (medic rezident) un Matiz cu nimic+ inchidere centralizata (350 ron la dealerul din Iasi) pentru mine suna bine
  10. Laura

    Am Nevoie De Un Sfat

    Multumesc. M-am hotarat. Cum imi da banca banii ma duc la Daewoo. Banuiesc ca nu au programul rabla, nu?
  11. Salut! As avea nevoie de un sfat. Am la dispozitie cam 6000 euro si de banii astia intentionam sa-mi iau un Matiz. Insa dupa ce am mai citit pe aici m-am cam descurajat. Avand in vedere ca banii sunt luati din banca pe 10 ani am zis eu ca cel mai bine este sa iau o masina noua insa daca si matizurile noi au probleme...oare ar fi mai avantajos sa iau o masina straina SH?
 

×
×
  • Create New...