Jump to content

ciogaby

Membru
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ciogaby

  1. Am dat chederul de la parbriz jos si nu mai pot sa il pun la loc . E vreo tehnica anume cum se baga ?
  2. Ma gandesc ca deschide cand trebuie dar uita si sa se mai inchida . Probabil ca inchide cam tarziu si de aici fluctuatia de temperatura .O sa mai cumpar unul . Imi recomandati vreunul anume ?
  3. Am spus ca oscileaza acul la temperatura apei . Cand am pus mana pe calorifer intai am asteptat sa se incinga motorul la maxim .Doar nu eram fraier sa-l verific cand scade acul de la temperatura . Acum ai inteles ? Voletul merge . Cred ca nu se mentine temperatura motorului la 82 grade , desi am schimbat 2 termostate .
  4. Am luat un Matiz si nu prea baga caldura . Am schimbat termostatul pt. ca oscila acul la temperatura . Si cu cel nou aceeasi problema , acul la temperatura oscileaza si nu baga caldura cum trebuie .Am montat termostatul cu arcul inspre motor , am curatat instalatia cu calgon , caloriferul de caldura nu cred sa fie infundat pt. ca frige cand pui mana pe el . Nu stiu ce sa-i mai fac.
  5. Nu cred ! Inainte era o distanta destul de mare intre flansa si fierul de deasupra.Acum s-a lipit flansa de fier si nu mai are joc .
  6. Flanse cu rulmenti amortizoare si axul de la volan pana la caseta de directie ( sunt 2 cuplaje care aveau joc ).Greu de gasit acest ax .In Craiova am gasit la un singur magazin cu 300 lei .
  7. Vreau sa le verific cu sprayul . Cum se cupleaza la baterie injectorul ?
  8. Am cumparat un Matiz 2003 fara servo si pt. ca avea ceva batai la roti am schimbat suspensia fata in afara de telescoape si caseta directie. Dupa operatie mai are o bataie in volan urata pe drum cu denivelari sau zapada si vreau s-o rezolv ca sa-i fac si unghiul de fuga. Cum pot verifica ce piesa are probleme ?
  9. Cielo Executiv 2002 -X , full , GPL secvential montat in 2007 ,80.000 km , al 2-lea proprietar din 2007.Schimbat distributia , pompa de apa + amortizoare pe 14 Dec. ( factura)-se poate verifica. Accept verificare in service autorizat.Masina arata si merge impecabil! Pret 3300E neg. Tel. 0724168773
  10. N-are nici o treaba amestecarea culorilor cu problema ta !
  11. Am schimbat rulmentul astazi si tot la fel face, dar tb. sa iau virajul mult mai strans ca sa se auda! Ma gandesc sa nu se invarta rulmentul pe fuzeta sau pe jamba ?
  12. Burdufuri bune,planetara stransa si roata avea joc in rulment cand am verificat-o!?
  13. Am avut o problema cu rulmentul de pe fata dreapta la un executiv din 2002 pe care l-am schimbat.Cand luam viraj mai strans stanga uruia rau de tot.Acum cu cel nou dupa 3000km. aceeasi problema. Sa aiba ceva fuzeta sau rulmentul a fost prost? Nu se aude la drum intins nici la 170km/h decat in viraje stranse stanga,si avea si joc cand am verificat pe cric !
  14. Pai fac investitia daca da randament! Intre timp i-am dat de cap cat de cat dar am alta problema.La franare mai puternica intra masina in trepidatii.Am fost cu tamburii spate la strung ca sa le fac fata dreapta pe interior pt. ca aveau mici santuri si ma gandesc sa nu-i fi ovalizat pe interior si de asta sa trepideze pt. ca inainte de a umbla la frane nu trepida deloc!
  15. Mi-am schimbat placutele fata si sabotii la un executiv pt. ca nu mai frana bine.Mai precis spatele era problema,unde am si gasit un piston blocat si sabotii aproape noi,dovada ca nu frana mai deloc.Dupa aceasta operatie tot nu vrea spatele sa franeze bine.Ma bate gandul sa iau alta pompa de frana.Cand am cumparat-o acum 2 ani cand ciupeai frana muscai volanul acum sunt pericol public!Nu inteleg unde e problema!
  16. Am pus amortizoare Kayaba pe un executiv 2002 si dupa 7000 km zici ca n-are deloc telescoape pe fata,parca e barca.Cele dinainte erau din fabrica,Bilstein, aveau 110k km. si se comportau mult mai bine ca astea de acum.Le-as pune la loc pe cele vechi daca n-as fi spart unul intr-un crater cu apa.Vreau sa-mi montez pe gaz pe fata.Sa-mi ziceti care vi s-au parut mai bune si in ce bani ?
  17. Am schimbat timoneria si lichidul de la ambreiaj,am uns articulatia sferica si tot imi intra greu in a 2-a si mie,mai ales cand e rece afara.Am schimbat si uleiul din cutie si tot nu-i dau de cap.Sa fie unu defect al cutiilor de viteza?Nu stiu ce sa-i mai fac!Am un executiv din 2002 cu 100k km cumparat la 60k si de cand am luat-o se comporta asa.
  18. Am trecut de la gpl la benzina si i-am facut consumul sa vad cat e de rentabil.Prima data mi-a luat 8% forjata in blana pe exterior(ma asteptam sa consume mai mult la 110-160km/h) iar a doua oara am mers intre 70-90km/h fara accelerari bruste tocmai pt. a realiza un consum mic si surpriza mi-a luat 7.5% . Ma asteptam sa ia mai putin .Nu mai inteleg nimic! 0.5% diferenta?
  19. Lasati riglele si panzele de bomfaier deoparte ca poate nu sunt la indemana in acele momente.Daca ti se inchide masina cea mai buna solutie este sa dai jos numarul de la masina,il bagi intre cheder si geam in dreptul sigurantei il apesi in jos pana tine la mana apoi apesi tare in si sare siguranta. Simplu si rapid!
  20. Posibil sa ai arcul rupt pe fata.Cand amortizorul nu mai e bun si masina face balans mare pe fata la denivelari se rupe arcul.
 

×
×
  • Create New...