Jump to content

cosmin teodorescu

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About cosmin teodorescu

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    2000
  • Nr. Inmatr.
    b 60 crd
  1. sal, frumoasa masina eu i-as pune niste jante de aliaj de 15 D :
  2. suspensia deabea am modificat-o azi am scos-o din servis si mi-au zis ca mai mult de atat nu au ce sa ii faca o sa fac maine niste poze sa atasez sa va arat unde imi atinge. dak sti aripa are o buza are vine in interior eu zic ca dak indoi buza aia nu mai atinge la servis mi-au zis ca dak intoi aia deformez toata aripa. la servis mi-au zis ca trebuie unflate aripile pt ca dak decuper sau roluiesc buza aia deformez aripa. cunosti pe cineva care ar putea sa ma sfatuiasca ce sa fac?ca sincer nu prea am incredere in servisuri Nu mai folosi limbaj IRC. Foloseste majuscula la inceput de fraza/propozitie.
  3. salut, mi-am pus pe cielo jante de 14 , acum cand am 5 prs in masina imi ating jantele de aripi. cum as putea sa o fac? ati mai avut problema asta?
  4. salut, super tare masina sa o stapanesti sanatos dar vrea sa te intreb ceva tu poate sti, eu pe cieloul meu mi-am pus jante de 14 si acum pe spate cand sunt 5 prs in masina imi ating rotile in buza aripei. sti ce as putea sa fac? ai avut si u problema asta?
  5. salut, vezi ca din cate stiu e o oferta la jentile km 6 mil cu tot cu montaj
  6. nu exista cielo din fabrica cu oglinzi electrici, eu le-am facut. intr-o zi ma jucam cu un motor de oglinda electrica de la o nubira si m-am gandit sa vad dak se potriveste sticla de la cielo s-a potrivit si mi-am luat un buton de opel de la dezmembrari mi-am tras fire pe drepta am un motor de nubira 1 si pe stanga un motor de bmw 525. ce pot sa zic m-am cam chinuit sa montez motoarele pt ca trebuie modificata prinderea motorului. ms ms apropo am si eu o intrebare pe spate imi ating jantele de aripi cand sunt 5 prs in masina sti cumva ce as putea sa ii fac??? e gle masina e facuta in ianuarie 2000
  7. salut, am un cielo din 2000 de care sunt multumit si vreau sa va arata ce modificari am facut la el: i-am schimbat luminile de la bord(acum are luminite albastr; , i-am schimbat sistemul audio (radio mp3 sony), jante de aliaj pe 14 cu cauciuc sport, i-am vopsit etrierele si tamburii baby blue, i-am montat oglinzi electrice. urmeaza sa ii pun grila cromata, sa ii fac stalpii negrii si ma mai gandesc...cam am multe ideiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  8. salut poti sa imi spui si mie de unde ai luat autocolantul negru mat si ti-ai faut stalpii?? si cat ai dat pe autocolant??
 

×
×
  • Create New...