Jump to content

aliance

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About aliance

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/08/1967

Contact Methods

  • Website URL
    http://free-bikers.uv.ro
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    aliancelss

Profile Information

  • Location
    bucuresti
  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewo
  • Model
    espero
  • An
    1996
  • Nr. Inmatr.
    B 13 ALA
  1. aliance

    Cumpar Matiz..

    Hai sa ma exprim altfel...caut matiz..de preferat modelul economic[fara nimik pe el] cu km putini, bine intretinut..de preferinta de la propietar in carte. MAX 1500 EUR
  2. Caut ptr tata o masina micuta.El a avut un Special pina acum asa ca e invatat cu cai putini.Nu doresc masina care sa fi fost lovita, tunata, pictata, colantata.Prefer matizul ptr ca se apropie de cerinte dar si altceva minim euro 3.Cred ca pot oferi in jur de 60 mil si un vaucher de la oltcitul vechi. Multumesc.
  3. Am urmarit zona delcoului si am observat mici curenti intre fise si partile cu care vin in contact pe traseul lor..acelasi lucru si la bobina..ma gindesc ca de aici atita energie.Inainte masinile aveau undeva dedesubt o panglica cu insertie metalica parca cu rol de paratraznet..cred ca ar fi utila asa ceva acum !
  4. Stiu ca nu am cum evita producerea de energie electrostata dar ma gindeam ca la alte modele de masini nu mi se intimpla acelasi lucru cu toate ca port haine similare. Cred ca daca as fi in contact direct cu suprafetele metalice ale masinii tot timpul nu as mai patii asta..cind conducem sintem izolati ba de haine ba de huse ori elemente de cauciuc sau plastic si este normal ca diferenta de potential sa existe.Poate daca centurile de siguranta ar avea cumva posibilitatea de a prelua din aceasta energie ar fi ok. Oricum este un efect fizic normal..pacat ca nu si placut.
  5. Am folosit functia search dar nu am gasit ...poti rezolva cu autocolantul dar vei ramine incarcat si la primul contact cu o persoana , obiect metalic te vei descarca. Ideea este ca trebuie inlaturata cauza nu efectul !
  6. Salut ! Nu stiu cum pot rezolva urmatoarea problema ;de cite ori cobor din masina atunci cind incui cu cheia sau ma ating de cineva se produc descarcari electrice intre mine si masina sau acea persoana cu care intru in contact.Fenomenul este suparator intrucit intensitatea acestor descarcari este deloc de neglijat. Solutia ?
  7. Intre timp am renuntat sa ma mai duc sa imi fac garantia la baterie..drum si timp pierdut..la voltajul care il am eu..nu o sa am garantie..! Sincer m-am cam dezamagit d masina...poate chiar o sa o vind..fierul arata bine
  8. Mersi...Din pacate nu am cumparat un acumulator pe calciu.Probabil ca voi avea aceleasi proleme ca si tine..dar asta nu inseamna ca pot sta linistit..ceva undeva nu este in regula!
  9. Salut ! Am un espero de 1,5 din primavara.Fostul propietar nu prea o folosea si inainte sa mi-o vinda i-a schimbat acumulatorul. De curind am ramas fara curent, am masurat incarcarea si am descoperit ca era undeva la 14,82 cu consumatorii[faza mare] la cald.Am dat bateria jos am reincarcat si s-a repetat simptomul.Am studiat atent bateria si am constatat ca pe lateral era putin bombata in ambele parti...si desi ledul era verde nu aveam curent.Am scimbat bateria cu una de putere similara, am schimbat releul regulator al alternatorului si acum urmeaza sa ma duc la verificare ptr garantia bateriei.Problema mea consta in faptul ca nici acum dupa ce am schimbat bateria si releul. tensiunea la incarcare nu este tocmai mica..respectiv 14,60 fara consumator si 14,58 cu consumator..-[faza mare] Am citit ce a scris ovi-jer despre valorile la incarcare si nu stiu daca sint in regula cu aceste valori putin peste.Am verificat si diodele si nu erau strapunse insa nu am verificat si valoarea lor. Sincer nu stiu de unde este buba sau daca este vreuna dar nu mai vreau sa dau banii iar pe piese si sa nu am nici un efect vizibil,mai mult sa risc o fierbere a acumulatorului sau sa nu primesc garantia. Va rog o parere competenta. Multumesc !
  10. Multumesc ptr raspuns totusi ! Am gasit nou,original la proape 5 mil si tot mi s-a parut scump.Oferta mea era undeva la cel mult 100 eur ptr cel de Ford daca amicul tau este interesat. Unde se afla cirligul, in ce zona a tarii ???
  11. ] Salut ! Ma interesa cel de ford numai ca pretzul tau ma socheaza.Nu cred ca trebuie sa complectez ca in mod sigur vor fi necesare modificari ptr adaptare..pe masina mea.Pote vii cu un pretz mult ,mult mai rezonabil..!
  12. Revin cu o inttrebare mai veche... doresc un cirlig de remorka ptr un espero .Daca stie cineva vreunul pe undeva...indiferent ca este nou sau sh sa-mi dea un mesaj ! Mersi
  13. Doresc un cirlig de remorka ptr un espero .Daca stie cineva vreunul pe undeva...indiferent ca este nou sau sh sa-mi dea un mesaj ! Mersi
  14. Multumesc Sorin 77 ,multumesc ovi jer .Am asteptat raspunsurile voastre.asa ca inca nu am introdus solutia respectiva in sistemul de racire.Voi face un efort si voi rezolva problema in modul cel mai eficient adica voi schimba radiatorul respectiv.Sincer este varianta de care ma temeam cel mai mult..dar..asta este...decit boala lunga mai bine asa Mai am totusi o intrbare..? Care ati desfacut capitonajul usilor ca eu nu mai reusesc sa il fac la loc..[au cedat citeva cleme de prindere si butonii nu mai fixeaza capitonajul cum trebuie.]Se gasesc capitonaje noi ? Parca nu face sa il prind cu suruburi ..sade urit si se vad !
 

×
×
  • Create New...