Jump to content

Zuy

Membru
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Zuy

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/17/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Timisoara
  • Din
    Timisoara
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo Standard AC/LPG
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    TM 77 ZUY
  1. Salut. Daca mesajul imi era adresat mie, multumesc. Dar eu am vrut sa stiu cat costa, pentru ca nu am dat de nimeni la service si cand am facut programarea am uitat sa intreb. . Graficele de revizii le-am studiat de-a fir am par. Daca nu imi era adresat, atunci imi cer scuze.
  2. Are idee cineva cat costa revizia de 30k km ? Multumesc.
  3. Am fost azi la revizia de 20.000 km. Schimbat filtre (benzina, aer, gaz) bujii, ulei si 2 bucse la telescopul stanga spate. Cost total 377 Ron.
  4. S-a rezolvat. Am reusit sa vorbesc cu cei de la service. Programat pe 4 Ianuarie, cost aproximativ 350 ron.
  5. Sarbatori Fericite tuturor. Am o intrebare, daca cineva si-a facut in ultima perioada revizia de 20k la Cielo la ce suma sa ridicat costul revizieie ? Multumesc mult .
  6. Ok. Am sa incerc cat de curand. Multumesc mult de informatii.
  7. Am observat ca in momentul in care incepea sa palpaie martorul, motorul ramanea turat la peste 1500 rpm si scadea foarte greu. Problema se rezolva doar in service ? Nu as vrea sa imi "demoleze jumatate de masina". Multumesc.
  8. Salut tutror, dupa ce indicatorul chek engine facea figuri cand pe gaz cand pe benzina, acum sta aprins continuu si pe gaz si pe benzina. Am fost la doua serviceuri autorizate pana acum, raspunsul lor a fost ca nu apare nici un cod de eroare ...hmmm.. Acum astept inca o mie de kilometri pana la revizia de 20k si merg din nou. Nasol indicator, masina functioneaza in parametrii normali, nu simt nici o diferenta. Dar e stresant. Sa vedem ce o fi de data asta, sau o fi la fel ?
  9. Nu. Pentru ca cei de la service-ul autorizat Daewoo mi-au spus ca nu e nevoie de tester, doar sa schimb benzina si nu o sa mai faca asa. Oricum m-am cam lecuit de "Service-ul" asta autorizat de unde mi-am luat masina. La ei toate "face" asa, o sa isi "revina", bla bla bla... Pun pariu ca dupa ce iese masina din garantie o sa trebuiasca sa repar totul si ca nu e "normal" sa faca asa si ca trebuie schimbat una si alta ? Cam greu gasesti seriozitate si corectitudine in ziua de azi. Cu respect Zuy Multumesc.
  10. Am fost cu masina azi la tester. Rezultatul ? Nici o eroare, totul functioneaza in parametrii. Una din explicatiile macanicului a fost ca e posibil sa fie filtrul de benzina imbacsit si trebuie schimbat, de aceea la regim de turatie de 3500 rpm si in sus la mers constant se aprinde becul Check engine pentru ca debitul de benzina nu e cel corect. Saptamana aceasta il schimb si apoi caut o sosea libera in zona sa vad daca mai face. Apropo, ar trebui si un ECM reset ? Multumesc.
  11. ileana 2 buc uskt2005 - 1buc ami - 3 buc closchkutza - 1 buc Wolfman - 1 buc cpop - 1 buc adycez - 1 buc mirel - 1 buc (o plateshte Ileana ) VAXXi - 5 buc ovidutz - 1 buc Zuy - 1 buc
  12. Salutare, Sambata am alimentat cu benzina Omv Carera 100 vreo 20 litri (mai aveam 20 litri de benzina de 95 in rezervor). Azi dupa vreo 10 Km in regim de turatie constanta la 3500 ture a inceput sa palpaie martorul chek engine. Redus viteza si trecut pe gaz. Becul sa stins dar in momentul in care am revenit la turatia de 3500 pe gaz (aprox 110-120 Km/h) becul a inceput sa palpaie din nou. Am redus viteza la o valoare de 80-90 Km/h si becul sa stins. Problema ar putea fi de la benzina de calitate buna ? Motorul trage foarte bine. Alte simptome nu apar. Ce ar putea fi ? Va multumesc.
  13. Salutare am fost la service si au ajuns la concluzia ca de vina ar fi o supapa de la pompa de ulei care se tot blocheaza. Am lasat masina la ei si luni merg dupa ea. O alta problema ar fi ca la mers ies gaze multe la joja de ulei. O fi normal ? Am sa va tin la curent.
  14. Exact, dar altfel nu am posibilitatea sa duc masina la service. De aceea intreb de platforma. Sper sa se rezolve.
  15. Ai dreptate. Dar problema e ca nu stau la oras. si din cauza asta trebuie sa alerg sa iau un alt filtru sa pot sa duc masina pana la service sa vada ce ii cu ea. Si e a doua oara intr-o saptamana cand mi se intampla asta. Si sincer, ei nu prea isi bat capul. Consum de timp bani nervi. Off topic: daca chem platforma sa o duca la service eu platesc sau ei ?
 

×
×
  • Create New...